REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

A VRUT să ajute o FAMILIE cu doi COPII, dar s-a ALES cu APARTAMENTUL DEVASTAT

A VRUT să ajute o FAMILIE cu doi COPII, dar s-a ALES cu APARTAMENTUL DEVASTAT

Replica API 7 iunie 2021 | 00:38 4856

O femeie din Constanța a avut neplăcuta surpriză să constate că familia în care a avut încredere să îi închirieze apartamentul a făcut din el un adevărat dezastru. Pereții mâzgăliți cu pix, mizerie peste tot, urină lăsată la vedere, un miros pestilențial și datorii considerabile la întreținere - sunt doar câteva din problemele cu care s-a confruntat femeia după plecarea intempestivă a chiriașilor. Colac peste pupăză, la rugămintea familiei cu doi copii, nu a fost încheiat nici contract de închiriere astfel că aceștia nu pot fi trași la răspundere. Proprietara avertizează în privința acestei familii astfel încât nimeni să nu mai poată fi țepuit.

Proprietara apartamentului a ales să își expună problema, în speranța că nimeni nu va mai putea fi păcălit de familia cu doi copii: ”Feriți-vă de aceasta escroacă! I-am închiriat apartamentul în luna noiembrie a anului trecut. A venit împreună cu soțul și cei doi copii. Am discutat de la început ca poate sta până la data de 1 iunie. Prin luna ianuarie-februarie a început sa motiveze probleme financiare și nu a mai achitat întreținerea. Suma a ajuns la 1360 lei la întreținere în condițiile în care garanția pe care a lăsat-o a fost de 1100 RON.

Zilele trecute m-a rugat s-o las să mai stea până la 15 iunie și să opresc prețul chiriei pe jumătate de lună din garanție. Știind datoriile la întreținere, i-am spus ca pot face asta doar dacă își achită întreținerea. A fost de acord și am convenit sa merg să iau banii pentru a achita întreținerea. Când am anunțat-o ora la care intenționam sa merg, am observat că îmi dăduse block pe whatsapp. M-am deplasat imediat la locație unde am găsit un dezastru. A plecat cu tot cu cheie, cartela interfon și neplata întreținerii, lăsând în urma un apartament plin de urina, pereți măzgăliți cu pix și un jeg infect. Feriți-vă de acest specimen!!!!!!” sunt cuvintele pline de obidă ale femeii care deține apartamentul.

Apartament de lux, devastat

În urmă cu câteva luni, tot ziarul Replica de Constanța a scris despre un apartament de lux, devastat de doi iubiți, care au dat o adevărată petrecere într-un apartament închiriat fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru a opri petrecerea.

Citește și APARTAMENT de LUX, DEVASTAT şi TRANSFORMAT în BORDEL de către CHIRIAŞI

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce moaca are .... Cum sa dai cheile casei unei astfel de lighioana.
2
0
Daca a inchiriat pana-n iunie apoi rupea b-dul A.Vlaicu fluturand cheile turistilor scoate paguba in sezon.Si a iesi in paguba face parte tot din viata si nu este singura.De regula compenseaza din castigurile apartamentelor 2,3,4...
3
0
chiriasul niciodata nu o sa foloseasca mobila si alte lucruri din casa cu grija, doar cand lucrurile sunt ale tale le folosesti cu grija, ca stii cat ai muncit si ce greu le-ai cumparat
25
0
Voi astia rai care comentati , tot cu chirie tot cu chirie , stati !!
11
7
Vrajeala. A vrut sa ajute cica...
16
9
Nico o fapta buna nu scapa nepedepsita
21
4
Victimele in general sunt vecinii care suporta acesti chiriasi.Proprietarii s-au mutat in suburbii si fac naveta aglomerand orasul pe timpul zilei
29
3
doar printre randuri. Apartamentul de lux este alt caz. Cat despre proprietara, daca nu a avut contract cu chiriasul, nu cred ca isi mai recupereaza paguba, in schimb poate se va sesiza ANAF ul pentru ca nu a platit impozit pe chirie si atunci sa vezi paguba.
34
1
Cand vrei sa tragi teapa la stat sa te procopsesti,se mai intampla,oricum tot prin instanta se rezolva,dureaza ani,asta doar daca titularul inchirierii are ceva de executat....
18
2
... daca ai ochii injectati de tuica nu te mai baga in seama. Daca citeai tot articolul ai fi sesizat ca nu spune nicaieri ca femeia avea apartament de lux.
37
0
Ce apartament de lux? La ce calorifere are.... Ce sa mai zic de restul
11
25

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468