REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Accident de muncă la Seimeni: s-a prăbușit un mal de pământ peste un muncitor

Accident de muncă la Seimeni: s-a prăbușit un mal de pământ peste un muncitor

Replica API 2 februarie 2019 | 23:51 609

Incident de muncă la firma care execută o lucrare pentru Primăria Seimeni, SC Cacioianu Industrie SRL, din Giurgiu. Angajații societății executau lucrări de montare a unor rigole de scurgere a apei puviale. La un moment dat, ajunși în fața magazinului care aparține fiicei primarului Mitică Șerban, ce funcționează pe societatea Samgil Prod Pan SRL, s-a surpat malul cu tot cu zidul terasei și a căzut peste unul dintre angajații societății. Medicii constănțeni au ajuns la fața locului și l-au transportat pe tânărul de 30 de ani la spital, cu traumatism membru inferior.

”Avem un contract de prestări servicii cu societatea Cacioianu Industrie SRL să facem o rigolă de scurgere pe 1000 de metri pe marginea șoselei. Pentru că asfaltăm în localitate, am zis să facem mai întâi această rigolă. Băieții săpau și, când au ajuns în dreptul magazinului, a căzut zidul terasei cu totul peste unul dintre angajați. Și-a rupt piciorul”, a declarat primarul Mitică Șerban.

SC Cacioianu Industrie SRL, ce are ca domeniu de activitate construcții de nave și structuri plutitoare, are unic asociat şi administrator pe Alexandra Flori Cacioianu, de 33 de ani, fiica afaceristului Virgil Cacioianu. Născută în Constanţa, Alexandra locuieşte în Bucureşti, acolo unde deţine un birou de mediator, dar este şi manager la firma tatălui, Avemar Shipyard, care deţine şantiere navale în porturile Midia şi Giurgiu. De asemenea, tânăra a fost economist în cadrul Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA APPS), la frageda vârstă de 24 de ani.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste tarani
0
1
Comentari ceva ?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212