REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Accident rutier grav pe varianta Ovidiu; au fost implicate 3 autoturisme. Video

Accident rutier grav pe varianta Ovidiu; au fost implicate 3 autoturisme. Video

Virgil STOIAN 28 martie 2024 | 08:00 4501

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină joi, 28 martie, pe varianta Ovidiu, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații, în accident au fost implicate trei autoturisme și s-a soldat cu șase victime, neîncarcerate.

Accident rutier grav pe varianta Ovidiu; au fost implicate 3 autoturisme. Videoimagini de la accident

La fața locului au intervenit 2 echipaje SAJ B2 și 2 echipaje SMURD B.

Accident rutier grav pe varianta Ovidiu; au fost implicate 3 autoturisme. Video

Trei victime au fost transportate la Spitalul Județean: un bărbat cu traumatism craniofacial și traumatism lombar, un bărbat cu traumatism craniofacial și traumatism membre inferioare și un bărbat cu traumatism toracic.

Accident rutier grav pe varianta Ovidiu; au fost implicate 3 autoturisme. Video

Video:

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
În aceasta intersecție trebuie un sens giratoriu. Trafic prea important sa fie neglijat și o intersecție periculoasa
3
1
Foarte periculoasa intersectia.Politia sa faca ceva,nu sa vina ,sa constate accidentele si apoi sa plece fara sa ia masuri inninteresul cetatenilor.Pe politisti ii intereseaza doar sa stea in bischeti cu radarele.Sa semaforizeze intersectia aceasta pt ca a devenit f circulata si periculoasa.
2
1
Sunt deacord cu Stefan,nu Chitzac sau cei de la politzia rutiera ar trebui sa le creeze conditzii mai bune shoferilor tupeishti ci ashtia sa respecte legea rutiera,caci nu potzi sa faci cate o lege pentru fiecare idiot si mie imi pare rau pentru acei oameni care cad victime acestor nenorocitzi,oricum legea este prea blanda,aici unde sunt eu nu vezi asha ceva si asta nu pentru ca sunt oameni mai civilizatzi ci totzi shtiu ce patzesc in cazul comiteri un accident de tipul asta,raman fara casa si bani asha mari sunt despagubirile,ishi pierd locul de munca caci raman fara permis si daca se intampla sa moara un om din cauza unui shofer dasta,shoferul intra sigur la pushcarie si procesul nu dureaza prea mai mult de doua trei luni.
3
4
Pai de ce sa-ti faca Chitac strada din banii mei ? Sa-ti faca sectorul agricol de unde esti intabulat
5
1
a trecut Opel-ul si l-a fulgerat pe skodar.
4
2
S-au facut destule plingeri si recomandari la primarie,da' pe chitac in doare la basca! Era greu in plm,sa faca un giratoriu acolo?!asta una,a doua,educatia rutiera a romanilor e ZERO!Atita nesimtire si indolenta,e greu de crezut ca exista ! Toti ANALfabetii au permis!ei nu stiu sa se semneze,sa citeasca,sa scrie ,da' au permis!mai sint si gaozarii carora le-a dat ma-sa si tasu' masini,educatie nu s-a putut...oricum nu aveau de unde....asa copii,asa parinti....mai exista divele,proastele cu ochelari de soare cind nu -i nevoie,dar vai de capu' lor cibd sint la volan...cred ca si in alte situatii....romanie plai cu boi....
9
4
Da,nu se pastreaza distantele de siguranta intre vehicule. Tolomacii patriei se inghesuiesc in trafic de parca sunt la coada la LIDL. Nataraii fac depasiri numai sa arate ca ei conduc mai ,,tare'',tolomacii cu cap de musca se dau mari si claxoneaza cand sunt deranjati de cei care respecta regulile de viteza in localitati. O gramada de tuciurii agresivi conduc de parca sunt in curtile lor ,cu reguli proprii. La asta se mai adauga si drogurile care distrug putinul creier al soferilor dobitoci. Pacat ca in accidente sufera si nevinovati,cei corecti. De agresivii tantalai nu-mi pasa,pot sa crape.Ei si asa sunt oameni de rahat nu numai la volan.
24
0
pana face chitacul nu stiu ce bulevard pentru cartierul marginas de campul din zona ar trebui sa mai scoata sobolanii din birouri si poate ajung la concluzia ca acea intersectie ar trebui chiar semaforizata ca sa nu mai vorbim de putin asfalt spre tomis plus. este foarte greu sa iesim de pe acel camp spre oras!
9
3
Cand stai c.u.r in .c.u.r cu masina e si normal sa faci accident. Plus ca o.i.e.r.ii din Constanta si imprejurimi...nu mai stiu de precautie si altele. Ei au prioritate....n.a prioritate
21
1
De cand a fost deschis segmentul dintre autostrada si varianta Ovidiu, cred ca au fost peste 20 de accidente grave in intersectia din apropierea benzinariei Lukoil. Desi este foarte vizibil semnul STOP, cei care vin dinpre Poiana sau dinspre Tomis plus, nu dau prioritate. Domnilor de la politie si comisiile de circulatie, va rog dispuneti montarea de ,,denivelari'' inainte de intersectie pe drumul fara prioritate pentru a-i mai tempera pe prostii care cred ca inca mai sunt pe autostrada. Multumesc!
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108