REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ACCIDENT RUTIER în MAMAIA: Un motociclist aflat sub influenţa alcoolului a fost rănit!

ACCIDENT RUTIER în MAMAIA: Un motociclist aflat sub influenţa alcoolului a fost rănit!

Replica API 6 august 2018 | 02:14 440

Un accident rutier s-a produs sâmbătă, 4 august a.c., în jurul orei 14.50, în stațiunea Mamaia, în zona Complexului Miraj.

foto: arhivă

Din primele informații, impactul s-a produs între un autoturism și un motociclist. Medicii din cadrul ISU Constanța au fost solicitați să intervină de urgență pentru acordarea îngrijirilor medicale victimei. Din fericire, potrivit medicilor, victima se află în stare conștientă.

Motociclistul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 14.20, un bărbat de 67 de ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca Ford Fiesta, pe bulevardul Mamaia, din staţiunea Mamaia, în banda nr. 2, dinspre Năvodari către Constanța. Acesta nu s-a asigurat la pătrunderea pe banda nr.3, intrând astfel în coliziune cu o motocicletă, care circula în aceeaşi direcţie de mers.

Motociclistul, un bărbat de 29 de ani, din județul Călăraşi, se afla sub influența băuturilor alcoolice 0,12 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen Golf, condus regulamentar, din sens opus, de către un bărbat, de 49 de ani, din județul Cluj.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului.

Oamenii legii au declanşat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

P.S.,L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nasol accident
0
0
0.12 la mie inseamna jumatate de bere. de la 0.40 in aerul expirat se face dosar. bietulo motociclist si mai ales bietul clujan. ala cu fordul fiesta e de vina
1
0
Nu ma, nu se poate face nimic. postezi acelasi mesaj cretin de ani de zile. Deja esti retoric si mai prost decat anvelopa mea de pe spate, pe care-am dat-o afara la reciclat. Dar te flatez - cred ca esti fix cat un condom folosit. Ivan Prostovanovici ce esti.
0
0
Motociclistii se saluta intre ei, chiar necunoscuti fiind. Motociclistii stiu ce inseamna riscul calculat, pentru ca si-l asuma in fiecare secunda. Motociclistii au respectul in sange - si daca nu il au, motorul te invata - si stiu ca trebuie sa-l dea primii, ca sa-l primeasca inapoi. Pe motor simti ca traiesti cu adevarat si pentru o scurta perioada de timp, problemele dispar. Pe motor inveti sa fii responsabil si ca nesabuinta are consecinte. Viata e frumoasa pe motor.
7
0
Donatori de o.r.g.a.s.m.e si da imi place sa merg fara toba si sa nu va las sa dormiti ce o sa faceti?
2
3
Ai grija cat bei ca intra un dobitoc in tine si dupa e vina ta.
4
0
sunt Raducu si sunt un sclav coclit si un sarac lipit. Imi sparg basinile pe doo roti si ma doare anus non-stop. De ce oare ?
1
4
Va rog, pentru toti cacatii astia care pun in aceeasi oala toti motociclisti ca si donatori de organe, sa imi suge-ti puIa! Nu toti suntem lipsiti de civilizatie! In mortii vostrii de comunisti! Ca m-am saturat sa citesc comentarii de la scarbele de voi! Mai muriti dava-n pula'mea!
6
6
Vatamarea usoara a motociclistului si vatamarea mai putin usoara a concediului clujeanului cu masina germana eleganta.
4
1
de vina ala cu fordul, ce ghinion pe motociclist. cel mai mare ghinion il are clujanul cu VW
7
2
Mue tuturor mueciclistilor
6
11
CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC CU DONATORII DE ORGANE CARE ISI TUREAZA LA MAXIM MOTOCICLETELE PE STRAZILE DIN ORAS? DOAR PRIN SELECTIA NATURALA CAND MAI INTRA CATE UNUL IN STALP SAU COPAC SI CRAPA PUTEM SCAPA DE EI?
8
5
Cacatu' a ars-o cu bere toata ziua !
9
4
Avem nevoie URGENTA DE ORGANE DE LA DONATORII NOSTRII ...MOTOCICLISTII !
17
11
Motocicleta este masina satanei..
14
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108