REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident teribil: Trei turişti au murit, un copil este în comă, iar alte două persoane sunt rănite

Accident teribil: Trei turişti au murit, un copil este în comă, iar alte două persoane sunt rănite

Replica API 12 august 2013 | 00:00 287

Weekend însângerat pe şoselele Constanţei

Weekend însângerat pe şoselele Constanţei

Duminică însângerată! Neatenţia a curmat, fără drept de apel, concediul unor bârlădeni care veneau la mare. Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar trei au fost rănite, traficul fiind întrerupt aproximativ o oră, pe DN 2A , în urma unui tragic accident rutier. Şoferul unei Dacii Logan, cu numere de Vaslui, a lovit frontal un Volkswagen. Teribilul accident s-a produs duminică între localităţile constănţene Crucea şi Stupina, din cauza vitezei şi a neatenţiei în conducere. Pentru a prelua răniţii au fost trimise în teren patru echipaje de ambulanţă şi un elicopter SMURD.

"Am direcţionat către locul accidentului un elicopter SMURD şi patru ambulanţe", a declarat, pentru "Replica", dr. Aura Broască, reprezentantul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Un copil în stare gravă a ajuns cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa. Micuţa ar fi fost internată în stare comatoasă. Bilanţul Poliţiei Rutiere este unul sumbru: "Trei persoane sunt decedate, două persoane au fost rănite grav, iar o persoană a fost rănită uşor". Gheorghe Paulenco, de 58 de ani, din Bârlad, posesorul unei Dacii, se deplasa duminică pe DN 2A, dinspre Hârşova către Constanţa, iar la Km 148 + 200, în localitatea Stupina, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un Volkswagen, condus de Adrian Furtună, de 49 de ani, din Constanţa. În urma accidentului a rezultat decesul persoanelor aflate în Dacia Logan: Gheorghe Paulenco, Ancuţa Paulenco, de 59 de ani, şi a unei femeie de aproximativ 60 de ani a cărei identitate încă nu a putut fi stabilită. La spital au fost transportaţi Petru Matei, de 70 de ani, din Galaţi, pasager în Dacia Logan; Adrian Furtună, şoferul autoturismului Volkswagen şi fiica acestuia, B.A. Furtună, de 12 ani. Amintim că, în afară de acest groaznic accident petrecut duminică, şi ziua de sâmbătă a fost una neagră pe şoselele Constanţei: două persoane şi-au pierdut viaţa pe DN 22C, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un copac. Cauzele accidentului: viteza şi neatenţia.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108