REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Accidente rutiere pe Autostrada Soarelui: valori de trafic foarte ridicate!

Accidente rutiere pe Autostrada Soarelui: valori de trafic foarte ridicate!

Replica API 12 august 2019 | 09:40 392

Două accidente rutiere au avut loc în dimineața zilei de luni, 12 august a.c., până la ora 7:30 pe Autostrada A2 București- Constanța: la km 169, unde au fost implicate două autovehicule și la km 170, unde a fost implicat un autovehicul al cărui șofer a pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul marginal. Nu au fost victime, iar traficul nu a fost blocat.

Șoferii sunt rugați să circule cu prudență având în vedere valorile de trafic foarte ridicate.

sursa foto: DRDP Constanța

Ce spune Centrul Infotrafic:

1)”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la acestă oră, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane şi litoral către capitală, se circulă îngreunat pe DN 1, între Predeal şi Comarnic, precum şi pe A2, iar în orele următoare ne aşteptăm ca valorile de trafic să fie din ce în ce mai mari. Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi următoarele rute ocolitoare:

- dinspre Braşov: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti;

- din zona Bran - Moieciu: DN73 - DN72A - DN 71 - DN7, respectiv traseul Braşov - Valea Mare-Pravăţ - Stoenesti - Targovişte - Bâldana - Bucureşti sau DN73 - A1, respectiv Braşov - Piteşti - Bucureşti.

De asemenea, automobiliştii care părăsesc litoralul Mării Negre şi se deplasează către capitală şi oraşele din provincie, pot folosi următoarele rute alternative:

- DN2: Constanţa - Hârşova - Slobozia, DN2A: Urziceni - Bucureşti;

- DN2A: Constanţa - Hârşova - Giurgeni, DN3B - Chirana (intersecţie cu DN2A), DN3A: Feteşti - Drajna şi DN3: Lehliu - Fundulea - Bucureşti.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”.

2) ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către capitală valorile de trafic sunt crescute. Între kilometrii 212(Constanţa )şi 160(Cernavodă) traficul este intens iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante. De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pleaca pulimea la 2 3 dimineata de acasa ca sa prinda o zi in plus de plaja si pe la 7 ii ia cu somn...
3
0
valori mari de , teribilisti drogati, betivani, prosti si etc, etc.
4
0
Or sa bage vize pentru masinile de CT ...cand vor sa treaca Dunarea . De fapt totu sudu tari , este asa , precum CT . Acum 25 de ani , exista o diferentiere clara .....acum CT este exact precum : OT , DJ , VS , TR la nivel de civilizatie....doar economic si ca infrastructura CT , intrece judetele amintite . Nu compar CT cu Nord Vestu tarii , fiindca nu mai are rost .
3
2
Macar aia vin de doua ori pe an, idiotii si cocalarii de cta stau aici 365 zile si fac acelasi lucru zilnic, umbra pamantului degeaba
10
0
au venit toti meltenii in tara. Prin tarile pe unde muncesc stau mielusei, ca sunt amenzile mari, vin in romania si parca sunt loviti de dambla, nu mai conteaza nimic
9
0
Infotrafic : atenti valori mari de retarzi, cocalari si italieni stronzi
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272