REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
22.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Adjunctul lui Kovesi a DEMISIONAT din funcție!

Adjunctul lui Kovesi a DEMISIONAT din funcție!

Replica API 20 martie 2019 | 02:09 459

Marius Iacob a demisionat marți din funcția de adjunct al șefului DNA, potrivit unei declarații a acestuia pentru G4Media.ro. El și-a depus demisia la Ministerul Justiției, iar la CSM a depus o cerere de continuare a activității la DNA ca simplu procuror de execuție.

Demisia lui Iacob, care a fost multă vreme adjunctul luarei Codruța Kovesi la Parchetul General și la DNA, vine la o zi după ce un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis o acţiune a Inspecţiei Judiciare şi a dispus ca procurorul-şef adjunct al DNA, Marius Iacob, să fie sancţionat cu avertisment pentru săvârşirea unei abateri disciplinare.

Iniţial, în septembrie 2018, Secţia pentru procurori a CSM a decis că Marius Iacob nu a săvârşit o abatere disciplinară, însă Inspecţia Judiciară a făcut recurs, care a fost admis luni de Instanţa supremă, potrivit g4media.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romania are nevoie de ce au facut germanii dupa daramarea zidului. Un filtru clar si dur,sa nu mai avem inumani gen Kpvesi sau altii in zonele de conducere. Populatia deja e dusa cu pluta,multi aplauda tortionari crezand ca ei sunt oamenii dreptatii. Schizoizi si malefici cum e Kpovesi si alte entitati lugubre nu ar avea ce cauta in structure de conducere a institutiilor Romaniei,daca Romania se vrea democrata,nu un cacat de urmasa a sistemelor fasciste. Populatia este grav avariata la nivel de mental colectiv,poate fi usor dusa la naiba sau insclavizata. Afara cu tortionarii! Adevarul sa iasa
1
6
este clar- teroarea isi spune cuvantul- magistratilor chiar le este frica, la propriu de puscariasul draknea- cu prostul nu te poti pune.
7
1
daca ma-ta lua muie la timp nu mai ramanea gravida si nu mai fata o vita ! ia aminte , doar gura !
2
1
sia dat seama ca primeste ordine de la americani cum sa nimiceasca oamenii de afaceri romani !prin dosare facute in laborator dna
7
9
cumva aceasta Inspectie Judiciara nu este una si aceiasi cu cea ce si-a impus sa-l albeasca pe puscarias?- n-ar fi exclus, ca intr-un viitor nu prea indepartat, acest puscarias sa ne impuna de cate ori pe zi trebuie sa ne ducem la toaleta din fundul gradinii ptr care acelasi puscaria- culmea nesimtirii- oblica cetatenii sa isi racordeze la reteau de canalizare- retea inexistaenta, numao ca articolul suna bine ptr urechiile strainilor ajutati, intr-o mare masura de curvele fotomodele europarlamentar psd- carora li se inlocuiesc periodic biletelele- functie de ce trebuie sa improaste cu noroi
10
6
Fug sobolani.Basta cu mafia.
8
12
cu tine si cu ma-ta pesedista ! Si cu dragnea puscariasul.
15
7
cu grupul infractional Iacob,Negulescu Onea si kovesi.
15
13

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515