REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Administrația Prezidențială spune că Iohannis nu a cerut „atribuirea unei locuințe”

Administrația Prezidențială spune că Iohannis nu a cerut „atribuirea unei locuințe”

Victor ROTARU 27 februarie 2024 | 15:46 779

Administrația Prezidențială transmite marți, că nu există nicio solicitare din partea președintelui Klaus Iohannis sau a Administrației în sine pentru atribuirea unei locuințe de protocol și a unui spațiu pentru organizarea cabinetului de lucru, ambele cu destinația de reședință după încetarea mandatului de șef al statului.

Administratia Prezidentiala spune ca Iohannis nu a cerut „atribuirea unei locuinte”Statul român pregătește pe Bulevardul Aviatorilor din București o reședință de lux pentru un locatar misterios

„Nu există nicio solicitare din partea Președintelui României, Klaus Iohannis, sau a Administrației Prezidențiale pentru atribuirea unei locuințe de protocol și a unui spațiu pentru organizarea cabinetului de lucru, ambele cu destinația de reședință după încetarea mandatului de Președinte al României, în conformitate cu prevederile Legii nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de șef al statului român, cu modificările și completările ulterioare”, arată un răspuns al Administrației.

Statul român pregătește, pe repede înainte, o reședință de lux pentru un locatar misterios. Este vorba de o cheltuială de 7 milioane de euro din bani publici, necesari doar pentru renovare și amenajare unei singure vile. O investigație Recorder arată cine ar putea fi familia care va locui acolo.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marți, că nu știe pentru cine este făcută investiția de 7 milioane de euro din fondurile publice ale Regiei Autonome a Administrației Patrimoniului Protocolului de Stat (RA APPS) în vila de pe Bulevardul Aviatorilor din București, care a fost sediu PNL și apoi ALDE. „Am aflat și eu, ca și dvs., din presă de aceste sume. (...) Nu pot interzice RA APPS sau Secretariatului General să nu-și facă un plan de investiții multianual”, a mai afirmat Ciolacu, potrivit digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are el 6 case, dar sint inchiriate. una de la stat, cu intretinerea platita, 2-3 vizite pe an, cu avion de lux inchiriat! asta da rasplata, pentru cei zece ani pierduti de romania.
0
0
Hai , ca Iohanis ar avea tupeu maxim daca ar solicita asa ceva. Nu-i ajumge cate case are cumparate din meditatii, vrea si una moca de la stat > Are si familie f numeroasa . !!!! nu -i ajunge cat a platit poprul roman in concediile petrecute. A , poate solicita si zilele de concediu neefctuate in ultimii 10 ani .
2
0
SUPER VILA.....NU LOCUINTA
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108