REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Adrian Streinu Cercel s-a VACCINAT anticoronavirus: Vaccinul este SUPERB

Adrian Streinu Cercel s-a VACCINAT anticoronavirus: Vaccinul este SUPERB

Replica API 28 decembrie 2020 | 20:25 2623

Adrian Streinu Cercel s-a vaccinat împotriva coronavirus. Acesta a spus că vaccinul este extrem de bun și că toți cei care înțeleg că boala nu este una ușoară ar trebui să și-l facă, relatează Știripesurse.ro

"Este extraordinar vaccinul. Nu a durut deloc. Fetele au mână ușoară, sunt de la noi din Institut. Vreau să le mulțumesc că au făcut treabă minunată în pandemie. Vaccinul este superb, sunt niște grămăjoare de grăsime, și în mijloc are DNA.Celelalte celule fac treaba și se produce imunitatea", a decarat Streinu Cercel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S o sugi jegule!
0
0
Nea Cercele, nu confunda palinca romanesca cu vaccinul anticovid 19, numai plainca este extraordinaara !
0
0
Daca zici ca e superb.,probabil ca deja esti afectat .E clar afecteaza creierul.
5
0
Pai mai fa-ti unul coaie daca e "superb". Vorba aliatului strategic "my body my choice-mandatory vaccines". Pai da, ce plm?
3
0
Baiati esti cretin ?"Vaccin superb"" cand vei ramane paralizat??Trebuie impuswcate lichelel astea ! Nu va lasati manipulati!
3
1
Pai cum era sa zica ma? Mirific? Daca romanul de rand intelege "Superb", votantul PSD ce plm sa inteleaga? Tot spectrul sinonimic? Te-ai trezit si tu...
0
4
Superb! Nici ca mai era alt cuvant in vocabularul romanesc sa descrie acest vaccin.Si va mai mirati de perlele celor de la BAC.
6
2
Copiate cu acelesi greseli de pe stiripesurse.. Ei nici nu citesc stirea doar o copie... Zau ca sunteti de toata panarama..
2
1
te-ai facut de kk cu PSD-ul tauTe-ai bagat in partidul infractorilor sa scapi de puscarie ,dar ai luat teapa cu satia intri in puscarie
5
2
Vrem sa vedem la TV.
1
2
Superb ? Dar ce a gustat din el sau ce piate fi superb?
4
2
Mici gramajoare de grasime care inauntru contin Directia Nationala Anticoruptie. Pai d asta nu se vaccineaza coruptul de kwj. Sa nu bage in el anticoruptia. Ha ha ha! Bai retardule gramajoarele alea de grasime contin mesaj de Acid RiboNucleic al sars cov2. Nicidecum Acid DezoxiriboNucleic. Cretinii ca asta isi fac vaccin sa dea exemplu. As vrea sa vad daca si duc copii la vaccinare. Doar asa as fi sigur ca vaccinul e bun.
9
2
Cine il mai baga in seama pe acest senil??? Sa se vaccineze el si toti ca el, poate se mai curata societatea de paraziti cu gramajoare de grasime
7
4
gramajoare de grasime ai tu in creier. si gramajoarele au arn nu adn.
14
4
Si asta s a vaccinat fara sa se apese pe seringa?
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108