REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" MODERNIZEAZĂ sistemele de BALIZAJ

Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" MODERNIZEAZĂ sistemele de BALIZAJ

Replica API 4 februarie 2021 | 23:24 1463

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța SA organizează achiziție pentru efectuarea lucrărilor de construcții de aerodromuri, piste de decolare și de aterizare și suprafețe de manevrare. Valoarea totală estimată fără TVA este de 22.984.815.82 lei.

Obiectul investiției

Obiectivul de investiție ,,Upgrade balizaj luminos PDA dir.36” constă în modernizarea sistemelor de balizaj aeroportuar. Mai exact, este vorba despre lucrări pentru iluminarea aeroportuară, lucrări de betonare, lucrări de instalații electrice, lucrări de cablare electrică, instalare de balizaje și lucrări de instalare de echipamente de încălzire, de venitale și de aer condiționat.

Condiții de participare

Ofertanții, terții susținătorii și subcontractantii nu trebuie să se regăsească în situațiile prevăzute la art. 164, 165 și 167 din Legea nr. 98/2016. Se va completă DUAE de către operatorii economici participanți la procedura de atribuire cu informațiile aferente situației acestora. Toate documentele vor fi completate și de către ofertantul asociat, subcontractant sau terț susținător. Înainte de atribuirea contractului de achiziție publică, autoritatea contractantă va solicita ofertantului clasat pe primul loc, după aplicarea criteriului de atribuire, să prezinte documentele justificative actualizate prin care să demonstreze îndeplinirea tuturor criteriilor de calificare și selecție, în conformitate cu informațiile cuprinse in DUAE.

Criterii de atribuire cel mai bun raport calitate – preț

Operatorii economici care depun oferta trebuie să dovedească forma de înregistrare în condițiile legii din țara rezidentă, din care să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii, precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile ce fac obiectul contractului de achiziție sectorială. Cerința se aplică inclusiv pentru asociați/ subcontractanți și/sau terți susținători care completează informațiile aferente situației lor la nivelul unui DUAE distinct.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 martie a.c., ora 15:00.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce ? k nu e zboruri de loc bre, civile , de ce oare ? intrebati la ,na to ? la cluj se zboara in 15 tari la noi se zboara la mangalia..
0
0
Constanta a stat si va sta intotdeuna sub fusta Bucurestiului, daca Bucurestiul nu doreste sa dezvolte traficul aerian in Constanta, nicigand de incepe sa opereze zboruri, desi sunt aproximativ 30000 de navigatori care folosesc frecvent zboruri comerciale, ei sunt nevoiti fie iarna fie vara, fie frig, fie cald, fie cod galben rosu, sau verde de vreme sa foloseasca trnsportul auto pana la Ototpeni
3
1
la acest aeroport e necesar ca 50 % din personalul de conducere sa fie schimbat rapid si adusi profesionisti care sa se ocupe prioritar de EXPLOATAREA aeroportului si nu numai de investitii si salarii de la buget .
4
1
Vine Culita Canea cu gasca lui ca se pricep la inginerii financiare
11
0
Daca dati o sticla de saniuta lu Acatrinei castigati licitatia
8
0
Lipsa de investitii straine in judet, lipsa de agenti economici care sa produca ceva plusvaloare pt. export, lipsa traficului de marfuri, a parcurilor industriale, fac imposibila cresterea numarului de calatorii, de afaceri si de placere pe aeroprtul MK. A ajuns sa reprezinte o sinecura de partid. Noroc cu trupele NATO, care mai forteaza autoritatile sa se miste. MK este mult in urma Clujului, Iasi, Timisoara, Sibiu, Suceava, Craiova, Bacau. Orase care nu beneficiaza de port maritim, fluvial, autostrada, linie cf electrica la un loc...
7
0
alta cloaca de machidoni bre.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108