REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Afaceristul Pașata vrea să înceapă construcția blocului de la Centrul de Scafandri în toamnă

Afaceristul Pașata vrea să înceapă construcția blocului de la Centrul de Scafandri în toamnă

Replica API 16 aprilie 2020 | 00:00 3402

Investiţiile în Constanţa par să nu se mai epuizeze! Afaceristul constănţean Paşata Cociu a obţinut undă verde pentru ridicarea unui bloc pe bulevardul 1 Mai, vizavi de Centrul de Scafandri. Regimul de înălţime va fi S+P+8 cu funcțiunea de locuințe colective și spații comerciale la parter. Investitorul speră ca, în toamnă, să demareze lucrările.

Terenul este proprietatea Ilyus-Edward şi Lucia Adina Nedelcu, iar investitorul este societatea Dakonis Imobiliar SRL. În locul unde urmează să fie edificat imobilul, exista un magazin care a fost demolat recent. De precizat faptul că mastodonatul se află lângă Grădinița numărul 42 din Constanța, mai exact la o distanță de 2 metri. SC Dakonis Imobiliar SRL a demarat încă din 2018 procedurile pentru realizarea investiției. Societatea s-a înfiinţat în anul 2011 şi îi are ca asociaţi pe Adam Pasata şi Cociu Pasata, cel din urmă fiind şi administratorul.

„Am obţinut certificatul de urbanism, trebuie să obţine mai departe avizele, autorizaţia de construire, probabil că în toamnă voi începe construcţia. Vor fi locuinţe colective, le voi vinde”, a spus Cociu Pasata, pentru Replica.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un cacat. Mare cacat de, afacerist.Doar blocuri aveti in cap. Apropos... Ai donat si tu ceva, zgarcitule?
1
0
De urbanism se stie in orasul asta nu cred cine sal respecte arhitectii spagarii....Tepes unde esti????
3
0
Ce bine. Uite asa va ramane un machidon cu degetul infipt adanc in cur. Este momentul propice de construit blocuri. In toamna. Vor fi cumparatori cacalau...de cartofi probabil.
7
1
devina sunt cei care elibereaza autorizatie de construire ,da e normal sa ne dezvoltam si sa construim da ai sa mergem catre periferie sa facem infrastructura cu strazi nu sa construim aiurea intre blocuri unde mai sunt petece de pamant da noi suntem obisnuiti sa construim cu 350 euro 400 mp si sa vindem cu 1200 mp construit si sa aglomeram strazile unde deja e sufocat traficu
7
0
Strange banii cu sacosa, nu ii mai satura cel de sus. O sa pateasca ca Iordache, ala de la Filicori sau Oancea, la 2 m sub pamant. Dar o sa aiba numai marmura, nu ca noi amaratii
7
0
eu nu inteleg ura asta a machidonilor fata de neamul romanesc. cum frate sa distrugi cu atata ura orasul asta? cum sa te caci peste tot si peste toti pentru interesul tau? baaa nici turcii nu au facut asa ceva! nici cand au ocupat dobrogea nici acum. turcii si tatarii de ce nu se inghesuie sa construiasca, sa distruga, sa spaguiasca ca si ei sunt uniti ca si branzarii astia? va mai dati si crestini! cu etnia cand va dati romani cand va dati greci ai dreq sa fiti, numai greci nu sunteti! scarba!
13
2
Vai ce am ras. Mars la puscarie machidoni nenorociti si evazionisti
15
3
Nu stiu de ce se irita lumea cand se construiesc blocuri. Daca nu va convine nu mai votati primarul si echipa lui care elibereaza autorizatii. Cat timp vor gasi portite de evitare a restrictiilor si vor obtine certificatele,avizele necesare si mai ales cat timp se vor vinde la pret triplu fata de valoarea investitiei se vor gasi permanent dezvoltatori. Oricum apartamentele sunt niste mizerii iar in pretul de vanzare se introduc si peretii exteriori, casa scarii, putul liftului, etc. Ajunge un rahat de apartament in fundul Europei sa coste aproape cat unul in Italia,Spania sau SUA. Penibil.
9
3
Romanii se inghesuie la banci ptr. credite pe viata ca sa cumpere cotet in centru sau....la sosea ! Cumparatorii au incurajat constructiile astea si defrisarea parcurilor , machidonii doar perofita de pe urma naivitatii , bravo lor ! Eu sunt curios de altceva , cate constructii din astea vor mai fi la verticala dupa....marele cutremur !
14
2
Un parc nu poate sa amenajeze, frumos cu banci, copaci si iarba verde ? Si sa-l doneze constantenilor ?
14
3
Intreb pentru un prieten, cati bani au donat astia care au umplut spatiile verzi de blocuri?
19
2
ce dari plateste la stat
17
2
Vi le mai ia pulea . Luati va oile si ja pe camp.
22
2
cu COVID - a facut un bloc la noi, n-a vandut parterul ca vroia sa-l faca magazin si de 2 ani n-a platit nimic la administratie pt partea lui. ne judecam de 6 luni si degeaba. Atentie cumparatori!
21
0
O sa treaca pandemia si tu tot sarac o sa fii, baga-ti-ai unghia-n gat
4
27
Toti hotii de machedoni evazionisti cred ca daca ridica blocuri au facut cacatul bici ! Cu pademia Covid 19 se pare ca o vor lua vartos in gura ! Mucanii nu mai au paratzi si nu le mai cumoara nimeni jegurile de apartamente ! Or sa se duca cipanezii rau la vale cu imprumuturile facute la banci !
38
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108