REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Agent de pază de la Profi, SCANDAL domestic! A intervenit POLIŢIA

Agent de pază de la Profi, SCANDAL domestic! A intervenit POLIŢIA

Replica API 16 septembrie 2020 | 12:05 8168

Dragoste cu năbădăi, reclamații la poliție și televizor spart! Un cuplu din Constanța, abia mutat în oraș, au exasperat vecinii din cauza deselor scene de gelozie ale soțului. M.N., agent de pază în magazinul Profi de la Abator, este consumator de alcool iar în momentul în care este sub influența lui Bachus, o agresează fizic și verbal pe soția sa. Ultima escapadă de acest fel s-a încheiat cu intervenția poliției.

Cei doi soți au trăit aproape 25 de ani împreună, undeva la țară, unde, cu toate că femeia era agresată, l-a iertat pe soț de fiecare dată. Lucrul acesta s-a schimbat odată cu mutarea la oraș, unde agresiunile, atât fizice cât si verbale au început să fie din ce în ce mai dese.

Femeia și-a pierdut locul de muncă din cauza soțului

Gelozia soțului a făcut de asemenea ca soția să își piardă locul de muncă, care consta în îngrijirea unui bătrân care s-a speriat de crizele făcute de M.N. și a hotărât că nu mai are nevoie de serviciile femeii. Femeia locuiește la una dintre cele două fete pe care le are cu M.N. dar își dorește să nu mai aibă de-a face cu soțul ei.

Scandal în miez de noapte cu reclamații la poliție

Picătura care a umplut paharul în relația dintre cei doi a fost noaptea de 5 septembrie atunci când soția a chemat Poliția deoarece M.N. consumase alcool și făcea scandal. Înainte ca Poliția sa intervină, acesta a spart televizorul și a amenințat-o pe soția sa că ”unde o prinde... acolo o omoară”.

Femeia a reușit să obțină un ordin de protecție, timp de șase luni, în care soțul nu are voie să se apropie la mai mult de 50 de metri de ea.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Magazin bun dar păcat că aveți agenți de securitate de rahat la magazinul din Baia mare Cartier VASILE ALECSANDRI mai exact AgENTUL ( VASILE) nu merita sa muncească în domeniu
0
0
La profi totul e PROFItabil poate iese shi de UN KUR FUTABIL!! Concluzia articolului
0
3
Fara pensionari la stat
4
5
deci morala este: nu mergeti la magazine profi pentru ca s-ar putea sa fiti...batuti.
8
0
trebuia sa faca reclama la Profi? nu aveau cum sa faca reclama la Profi fara acte si uite ca au reusit
3
0
Si ce imicatii are Profi!? Ce implicatii are firma, societatea la care lucreaza un individ!? Comportamentul uman tine de individ, il individualizeaza pe el ca persoana, fara a avea o relatie intriseca cu angajatorul, cu firma, societatea angajatoare. In afara serviciului omul este individualizat prin nume, este persoana x si atat.
8
0
Asta da stire. Mai aveti? Dar tot din astea.....asa de toata jena
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108