REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Agent de pază ÎNJUNGHIAT la Constanța de un MINOR proaspăt CONDAMNAT!

Agent de pază ÎNJUNGHIAT la Constanța de un MINOR proaspăt CONDAMNAT!

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:32 541

Un agent de pază a fost lovit cu un cuțit la nivelul brațului de către un minor care venise la furat. De precizat este faptul că inculpatul, care are 17 ani, a fost condamnat, în urmă cu câteva zile, cu suspendare, pentru infracțiuni la regimul rutier.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au identificat, la data de 16.01.2019, un minor de 17 ani, bănuit pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată din luna noiembrie a anului 2018. În fapt, la data de 13.11.2018, pe timpul nopţii, un tânăr de 18 ani, în timp ce se afla ca şi paznic la o florărie de pe strada Mircea cel Bătrân, a observat cum o persoană necunoscută i-a sustras un ghiveci cu flori. Individul respectiv, fiind surprins de partea vătămată, pentru a-şi asigura scăparea, l-a lovit cu un obiect înţepător (cuțit), după care a fugit. Agentul de pază a necesitat îngrijiri medicale pentru o perioadă de 12-14 zile, având o leziune traumatică la nivelul braţului. În continuare, desfăşurând activităţi de cercetare, poliţiştii constănţeni l-au identificat pe autor ca fiind un minor de 17 ani, din municipiul Constanţa. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat instanţei de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă de lucrătorii B.I.C. pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Mai mult decât atât, minorul a fost condamnat, în urmă cu câteva zile, la închisoare cu suspendare pentru infracțiuni la regimul rutier.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu nu intelegi ca cea mai excitanta muie o face sotia ta ? tu in loc sa o futi stai pe fb , tarane ! saraca , e in depresie , e in stare s-o manance ! in timp ce e cu noi , ii citim glumele tale rasuflate la care si ea iti plange de mila !
2
0
sunt anunturi pe olx la florari fara carte de munca
5
0
Ce face dumnezeul tau cand un copil e violat ma cap de creta? E voia lui, se uita in alta parte sau poate ii place... Dezgroapa-l pe arsenie, pupa-l in cur si o sa fii la dreapta tatalui apoi...
7
0
Necunoscuta din text e Dumnezeu. Oamenii se bat cu palma pe umeri ca scapa cu legea, dar de Dumnezeu uita . Legea te scapa 50 de ani. Apoi? De muuuuuuuuult timp este legea sa nu furi! Cine te scapa? Recursul compensatoriu? Hahaha! Nimic nu mishca fara Dumnezeu. Mai dureaza pana se convinge fiecare inn parte. La Arsenie Boca se duc o gramada. Catzi invatza? Baga de seama, omule, ca sufletul tau e in mana Domnului mereu. Ai grija cum umpli pahar il de pacate. Domnul nu are nevoie de reclama. De aceea acest text este un indicator de atentzie. Pace.
4
5
@14:36 : poate n-ai inteles bine. Traduc fara rima ca nu sunt poet : sa ne lingi cacatul la amandoi !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
18
5
Suge-o creier spalat
7
16
VOR SA NE DEA LA M...E?Aducand pe strada hoti,criminali,borfasi idioti sa se stranga mana-n-mana si pe strada sa ne-o puna dar ei stau in LOJA toti Dancila si copii Idioti sa se ne arate impreuna ca e viata,voie buna,cand tarani ne comportam si nimic nu respectam!Doar pe LIVIU IL SCAPAM chiar daca sacrificam bietul popor roman ca pe Porcul de Craciun cu mult inainte de Ajun.PSD partid Sarac nu la Bani la Duh la Sfat ca esti pui de comunism plin de fala si activism mult prea mult pe nepotism
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108