REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Agricultorii şi-au deschis tarabe pe reţelele de socializare

Agricultorii şi-au deschis tarabe pe reţelele de socializare

Replica API 26 octombrie 2018 | 00:00 267

Toamna se numără bobocii… şi se fac pregătiri pentru iarnă! Locuitorii judeţului Constanţa au început pregătirile de iarnă. Mai mulţi gospodari se aprovizionează cu legume şi fructe pentru vremuri reci, gospodinele fac compotul şi zarzavatul pentru iarnă, precum şi alte bunătăţi pentru cei dragi. În acest context, pe lângă târgurile de fructe şi legume organizate la nivel local şi judeţean, acolo unde micii producători îşi scot la vânzare roadele, mai nou, gospodarii şi-au deschis tarabe virtuale. Spunem asta pentru că odată cu sosirea anotimului rece, în mediul online au apărut nenumărate anunţuri prin care cei care deţin pământ şi roade, şi-au pus spre vânzare lăzi întregi cu legume şi fructe.

Agricultorii constănţeni se postează pe Facebook! Târgul de legume s-a mutat toamna aceasta pe reţelele de socializare. Tot mai mulţi dintre cei care au lucrat pământul îşi vând marfa în mediul online. Metoda face parte tot din arta afaceriştilor având în vedere că o mare parte dintre dobrogeni şi-au mutat tarabele în spaţiul virtual, fiind scutiţi de orice fel de taxe.

“Vindem mere de calitate românească. Persoanele interesate ne pot contacta prin mesaj privat.”, se arată într-un anunţ publicat în mediul online.

Constănţenii sunt încântaţi de aceste anunţuri, unii dintre ei susţinând că obişnuiesc să facă comenzi de diverse alimente de pe Facebook, spre exemplu miere. “Sunt de acord cu astfel de anunţuri. Din punctul meu de vedere sunt în avantajul nostru, dar şi a vânzătorilor. Spre exemplu eu cumnpăr faguri de miere şi miere de salcâm sau floarea soarelui. Odată am luat dulceaţă de nuci pentru că cea din comerţ nu îmi prezenta încredere şi oricum era prea scumpă.”, a declarat pentru “Replica” un constănţean.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca pietele de legume au fost luate de samsarii agreeati de primarie, citeste spaguita, ce sa faca si agricultorii, trebuie sa-si vinda produsele cumva sa nu moara de foame peste iarna.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212