REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Al Pacino spune că filmările pentru serialul ''Hunters'' au fost o ''experienţă minunată''

Al Pacino spune că filmările pentru serialul ''Hunters'' au fost o ''experienţă minunată''

Replica API 16 ianuarie 2020 | 17:01 372

Al Pacino

Al Pacino a vorbit despre filmările pentru serialul de televiziune ''Hunters'', în care interpretează rolul unui ''vânător de nazişti'' din anii '1970 în New York, drept o ''experienţă minunată'', informează Press Association.

Apreciatul actor, care a obţinut luni cea de-a noua nominalizare la Oscar din strălucita sa carieră, face parte din distribuţia serialului ''Hunters'', produs de Amazon Prime Video.

Pacino interpretează rolul liderului unui grup de ''vânători de nazişti'', pe care îi conduce într-o cursă sângeroasă pentru a dejuca un complot care viza înlăturarea guvernului Statelor Unite.

Din distribuţia serialului mai fac parte Logan Lerman, Jerrika Hinton şi Josh Radnor.

"A fost o experienţă minunată şi nu pot spune acelaşi lucru despre toate celelalte proiecte din carieră. Când mă aud spunând asta îmi pun întrebarea 'fac cumva activitatea de vânzări?'", a afirmat Pacino marţi, în cadrul unui panel al evenimentului Television Critics Association Winter Press Tour, desfăşurat în Pasadena, California.

Serialul ''vă va lua prin surprindere'', a mai spus actorul, care purta ochelari de soare şi o eşarfă voluminoasă, adăugând "Nu ştii niciodată când vei fi surprins de o glumă".

"Există un anume tip de originalitate în acest serial, puţin excentrică, şi dintr-o dată, veţi vedea, din perspective diferite, că nu este ceva sec", a mai spus actorul.

"Acestea sunt lucrurile care m-au atras. Există o serie de elemente care nu sunt aşa cum par, se transformă, se întâmplă lucruri", a mai spus Pacino, nominalizat la categoria ''cel mai bun actor în rol secundar'' pentru ''The Irishman''.

Actorul în vârstă de 79 de ani, din a cărui filmografie fac parte pelicule precum ''The Godfather'', ''The Godfather Part II'', ''Serpico'', ''Dog Day Afternoon'' şi ''Scent Of A Woman'', a reflectat totodată asupra carierei sale îndelungate: "Când faci meseria asta pentru mult timp, lucrurile se schimbă. Şi nu ştii niciodată peste ce vei da".

"Când eram un tânăr actor, aveam un repertoriu şi apăream în vreo două sau trei piese. Nu apăream în piesele în care credeam eu că aş fi fost cel mai bun. Iar piesele pe care nu voiam să le fac erau cele în care excelam. Aşa că nu ştii niciodată ce-ţi rezervă un anumit lucru", a adăugat acesta.

Serialul ''Hunters'', creat de David Weil şi produs de Jordan Peele, recompensat cu Oscar la categoria ''cel mai bun scenariu original'', va avea premiera pe platforma Amazon Prime Video în data de 21 februarie. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108