REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Alertă! Autoturism de lux furat din fața casei, în Murfatlar

Alertă! Autoturism de lux furat din fața casei, în Murfatlar

Cristina BĂRBUCEANU 27 octombrie 2022 | 00:00 3551

Atenție, constănțeni! Au început să se fure mașini din fața casei! În ultima perioadă, hoții de autoturisme s-au înmulțit iar pretențiile acestora sunt destul de ridicate. Vânează mașini de lux, inclusiv în parcări. Cel mai recent caz s-a petrecut în cursul serii de marți, 25 octombrie a.c., în Murfatlar. O familie s-a trezit fără mașina personală, probabil furată de hoți. Din informațiile pe care familia le-a primit de la diverși martori, mașina se află în prezent în orașul Constanța, hoțul conducând-o fără probleme și pe timp de zi.

Mașină furată fără nicio reținere

O familie din orașul Murfatlar s-a trezit cu mașina furată chiar din fața porții! Evenimentul nefericit s-a petrecut marți, 25 octombrie a.c., în orașul Murfatlar. Proprietarul autoturismului marca Mercedes-Benz C320, având numărul de înmatriculare CT 20 VIS și culoarea gri, a solicitat ajutorul autorităților pentru prinderea făptașului care a furat mașina fără vreun impediment.

Totodată, proprietarul a cerut și ajutorul internauților, oferind recompensă celui sau celor care oferă orice informație despre mașină.

Hoțul se plimbă cu mașina furată prin oraș ziua-n amiaza mare

Contactat de reporterii Replica, proprietarul păgubit a afirmat:  „Din câte am înțeles noi de la mai multe persoane și de la cunoscuți, mașina a fost văzută și ieri (n.r. 25 octombrie) și astăzi (n.r. 26 octombrie) în trafic. E posibil să nu fie camere în zonele unde a fost văzută. Ea a fost văzută și pe Brătianu”.

Așadar, cel mai probabil hoțul este un constănțean, dat fiind faptul că mașina a fost furată din Murfatlar, iar în prezent hoțul o conduce nestingherit prin Constanța. Desigur, „Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările continuă”, au declarat reprezentanții IPJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasă mi as cacatu la voi in farfurie , de rable ieftine ce sunteți, sa va dea Dumenzeu numai palme peste cap, cu toata răutatea din sufletul vostru. Sa nu va ajute Dumnezeu in viata dacă va mai bucurați de raul altuia ! Și sa sa Dea Dumnezeu zilnic sa fiti furați!
1
0
Gduvxt cdfjkbbnjfd
0
0
Pai bineînțeles ca au crescut furturile dacă e plin de ucrainieni. E posibil ca proprietarul sa și ia adio de la Masina, din păcate.
1
1
rabla aia are numar de braila.ala.i numar de ue?ptr boschetarul de mai jos,conduc masina de 1 an in leasing,umilesc cite zece prostani de astia pe zi,ii fugaresc pina le iese fum n***u,sper sa le bubui turbinele vechi.suckere!
2
2
i-as pune un ''kill switch'' de care sa stiu numai eu. Sa vedem cum o mai fura? Doar luata pe sus.
2
1
Masina de lux si locuieste in apartament de 36 de metri patrati . Sunt o groaza prin murfatlar care stau in asa zis apartamente dar isi cumpara masini in loc sa mearga cu autobuzul . Tipa foamea in ei cu rate la banci pe 30 de ani .
6
5
Pun pariu ca pe 1 te duci sa iti iei abonament de ratc
1
2
Astia care le considerati masini ieftine, spalati-va mainile, ca va pute a bara de autobuz, si fara bilet. S-au trezit toti leshinati sa-si dea cu parerea. E masina omului, pe care a dat bani. Voi, tot cu chirie?
14
3
vulpea care n-ajunge la struguri zice ca-s acri! N-o fi cine stie ce lux dar tot e o masina ok!
9
3
toate vechiturile de 5....15 ani sint masini de lux????rabla aia polianta e bune de remat.
3
10
Hotii fura de la hoti ciclul normal
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108