REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Alertă! Fragmente dintr-o dronă militară au fost găsite în Insula Mare a Brăilei. Video

Alertă! Fragmente dintr-o dronă militară au fost găsite în Insula Mare a Brăilei. Video

Andreea CONDURACHE 29 martie 2024 | 11:21 2133

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei. Armata, SRI, Poliția, Jandarmeria și ISU au izolat zona unde a căzut obiectul într-o amplă operațiune în Insula Mare a Brăilei.

Alerta! Fragmente dintr-o drona militara au fost gasite in Insula Mare a Brailei. Video

Un elicopter al Ministerului Apărării, Brigada Antitero de la SRI, echipaje de la Poliție, Jandarmerie și ISU se află în Insula Mare a Brăilei, în zona fermei Filipoiu, unde o dronă militară s-a prăbușit pe câmp. Insula Mare a Brăilei se află în proximitatea graniței cu Ucraina, în zona portului Reni.

Alerta! Fragmente dintr-o drona militara au fost gasite in Insula Mare a Brailei. Video

Craterul format are un diametru de aproximativ 4 metri. Locul se află la 8 km de trecerea bacului dinspre municipiul Brăila spre Insula Mare a Brăilei.Din septembrie 2023 încoace, autoritățile au găsit pe teritoriul nostru mai multe resturi de drone similare cu cele folosite de armata din Rusia. S-a întâmplat în mai multe localități din județul Tulcea.

”În seara zilei de 28 martie 2024, au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (dronă), pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei. Ministerul Apărării Naționale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, desfășoară vineri, 29 martie 2024, cercetarea incidentului, conform procedurilor operaționale specifice”, au transmis reprezentanții MApN.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai faceti confuzia intre Urss si Rusia. In Urss erau si Ukrainenii care au omorat romani la Fantana Alba In 1941. Teritoriile romanesti furate de Stalin se afla acum pe teritoriul Ukrainei. Toata lumea stie ca Ukraina este inamicul traditional al Romaniei
4
4
Si daca ne cad dronele rusesti in cap si ne omoara cei responsabili vor spune ca nu a fost cu intentie. Ca la sectia 4 de politie de pe strada Somes nr. 28. Politistii de acolo daca ii chemi ca ti-a distrus un i*******r bunurile, iti raspund ca nu a facut-o cu rea intentie. Daca le ceri datele de identificare ale distrugatorului ca sa-l actionezi in instanta, invoca legea protectiei datelor. Daca te ameninta cineva ca te va impusca sau iti va da in cap, aceiasi politisti afirma ca nu sunt fapte penale. Ma, voua nu va este rusine sa mai existati si sa fiti platiti din banii contribuabililor ?
4
0
Nu-i problema. A mai ajuns odata armata romana pana aproape de Moscova. Apoi ne-am sucit. Ajungem si a doua oara. De data asta fara sa ne mai sucim.
8
4
Cu alte cuvinte, Rusia ne-a atacat. Fac aceste lucruri ca să ne obișnuiască cu ideea. Mare obrăznicie pe acest popor și conducătorii lui! Eu zic ca ajunge!
4
5
Eu fac un crater mai mare decât o drona!
4
1
era sosoaca mark 1-primul zbor al fotomodelului
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108