REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Alex Bodi a sărbătorit ELIBERAREA cu noua iubită și prietenii

Alex Bodi a sărbătorit ELIBERAREA cu noua iubită și prietenii

Replica API 15 noiembrie 2021 | 18:00 37261

La începutul acestei săptămâni, Alex Bodi a fost eliberat din închisoare, iar evenimentul nu a rămas nesărbătorit. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a adunat prietenii la un proțap, dar invitata specială a fost nimeni alta decât Ema Uta, noua iubită a afaceristului. Iată imaginile care demonstrează că cei doi au petrecut împreună!

Nici problemele lui Alex Bodi cu legea nu au făcut-o pe noua lui iubită, Ema Uta, să-i spună adio afaceristului. După eliberarea lui din arestul preventiv, conoscutul make-up artist a fost nelipsit de la petrecerea dată de fostul soț al Biancăi Drăgușanu, scrie spynews.ro

La fel cum s-a întâmplat și în ziua în care a aflat că va fi arestat, Alex Bodi și Ema Uta au petrecut timp împreună, alături de prieteni. Cel mai probabil, omul de afaceri a considerat că trebuie să sărbătorească eliberarea și și-a chemat prietenii la un proțap.

Chiar dacă nu postează poze împreună pe rețelele de socializare, Bodi și noua lui iubită s-au dat de gol după ce au publicat imagini din unghiuri diferite ale aceluiași animal făcut la proțap. În mod evindent, cei doi se aflau împreună în aceeași locație și au vrut să le arate internauților cum se distrează ei alături de prieteni.

Deși au făcut eforturi să fie discreți cu privire la relația lor, partenera de viață a lui Mihai Costea, bunul prieten al lui Alex Bodi, i-a dat de gol chiar înainte ca afaceristul să fie arestat. După ce a fost naș de botez pentru fetița lui Costea, aceștia au dat o petrecere la care a participat și Ema Uta. În acest context, iubita lui Mihai Costea a publicat un clip video pe Instagram, în care apar Bodi și blondina într-un colț, în timp ce se sarutau cu foc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dc afacerist ?? dc nu proxenet
6
0
era animalul fals. Afaceristul peste trebuia bagat pe bat si perpelit.
5
0
Ce rasa de caine este aceasta ema carUta
5
0
numai stiri cu puscariasi aveti .
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272