REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Alexandra Stan a câștigat procesul cu avocaţii care au reprezentat-o în lupta cu fostul impresar

Alexandra Stan a câștigat procesul cu avocaţii care au reprezentat-o în lupta cu fostul impresar

Replica API 8 februarie 2019 | 00:00 470

Alexandra Stan

Bătută acum șase ani de Marcel Prodan (38 de ani), fost iubit şi impresar, Alexandra Stan (29 de ani) s-a judecat și cu el, și cu avocaţii angajați să o reprezinte în lupta cu el. Click! a aflat că Alexandra Stan a câştigat procesul cu avocații care îi pretindeau o diferență de onorariu de 1.953 de euro plus dobânzi penalizatoare. Acum, solista îşi poate vedea de cariera internaţională.

Alexandra Stan a încheiat un contract de asistență juridică cu avocații din cadrul firmei „Zamfirescu, Racoti & Partners” (ZRP) pentru a o reprezenta în dosarul penal îndreptat împotriva fostului ei impresar care o bătuse în anul 2013. Casa de avocatură a susținut, în presă, că artista nu ar fi achitat în întregime onorariul datorat. În realitate, Alexandra Stan nu a fost de acord cu suma stabilită ca onorariu, cu atât mai mult cu cât suma fusese comunicată doar cu o zi înainte de procesul cântăreței. Astfel a început executarea silită în două dosare deschise la BEJ Cojocaru Bogdan.

Interpreta a făcut contestație la executare și a câștigat în mod definitiv. Mai mult, s-a dispus și întoarcerea executării; prin urmare, ZRP trebuie să restituie artistei sumele de bani executate în dosarul nr. 582/2017. După ce i s-a făcut dreptate, Alexandra Stan a revenit în studio și lucrează deja la noi piese pe care le va lansa în curând pentru fanii ei internaționali.

Manuel Riva, Alexandra Stan şi Inna se numără printre artiştii nominalizaţi la prima ediţie a premiilor Clubbing TV, unde fanii decid câştigătorul. După ce melodia „Miami” a ajuns în topurile Billboard Dance în 2018, Manuel Riva şi Alexandra Stan au fost nominalizaţi la Best Going Deep Music Video Award în cadrul premiilor Clubbing TV, o categorie care celebrează piesele aflate între zona de mainstream şi underground din deep house. Printre artiştii nominalizaţi se mai numără Black Coffe&David Guetta („Drive”), Jack Back („It Happens Sometines”) şi Ame & Matthew Herbert („The Line”). Câştigătorii vor fi aleşi de public, votarea va fi deschisă până pe 24 februarie. Rezultatele vor fi anunţate în cadrul unui program special difuzat pe 23 martie în peste 50 de ţări.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce avocati muisti ! Despre ce sume se vorbeste... Muie dragnea vitamina d, muie pesede !!!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108