REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Alexandru Iorov, DOSAR PENAL pentru construcțiile la imobilul din Mamaia

Alexandru Iorov, DOSAR PENAL pentru construcțiile la imobilul din Mamaia

Replica API 1 martie 2019 | 00:00 786

Construcția din Mamaia; Alexandru iorov și soția

Poliția Locală a sesizat organele de cercetare penală în cazul construcțiilor ilegale demarcate de Alexandru Iorov în apartamentele din Mamaia. Polițiștii au reușit să intre în imobil și au constat diferențe de construcții din momentul în care a fost sancționat, în vara anului trecut, și în prezent. Astfel, Alexandru Iorov urmează să fie cercetat de Parchetul Judecătoriei Constanța pentru lucrări neautorizate.

Reamintim că, în vara anului 2018, Poliția Locală i-a impus să stopeze lucrările la apartamentele sale din imobilul situat în Mamaia, zona Butoaie, pentru că nu avea autorizație. Iorov a deschis acțiune în instanță, solicitând suspedarea efectelor procesului verbal emis de polițiștii locali. Săptămâna trecută, organele de control s-au deplasat din nou la fața locului, însă nu le-a fost permis accesul în imobile, pe motiv că proprietarul nu este în țară. Recent, polițiștii au efectuat un nou control unde au constatat că afaceristul nu a respectat legea, continuând lucrările în cele două apartamente.

Mirela PASCAL

Vezi și:

https://www.replicaonline.ro/politia-locala-a-fost-la-apartamentul-lui-iorov-din-mamaia-constructii-ilegale-video-383302/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maimutoiule coclit de tigani !
2
0
Tot penalii fac dosare?
1
2
Este plina tara de habarnisti ca tine care isi dau cu presupusul. Stii tu un caz concret? Ai argumente, dovezi, poti depune marturie? Daca da, atunci fa un denunt acolo unde trebuie, daca nu taci dracu si nu mai vb doar sa te afli in treaba. Ps. Daca ai dovezi si nu faci denunt esti complice la acele infractiuni. Atentie si la marturie mincinoasa!
0
6
si la sere la loturile de veterani sau facut case fara acte se locieste bine mersi si politia de la spaga nu mai vede constructiile
5
0
sa se prescrie sanctiunile. SA AIBE SI OMUL O CASA
0
5
Eu locuiesc in aceast bloc si va anunt ca cu cat politia locala s-a agitat mai tare cu atat lucrarile merg mai repede , astazi am numarat 12 muncitori harnici si voiosi care sparg si dau gauri . Probabil ca se grabesc cu lucrarea sa o incheie . Asa ca pe fam Iorov ii doare undeva de tot ceea ce se intampla.
12
2
Cum sa nu intre politia pentru diferite motive invocate de proprietar pai si politia poate sa vina cu diferite motive.Adica eu ca proprietar pot ascunde criminali sau droguri dupa care plec si politia nu are voie sa intre in casa fiindca e proprietate privata?
9
0
Fara acordul,sprijinul,bunavointa, contributia si complicitatea administratiei locale corupte si a functionarilor din institutiile statului mafiot pesedist nici musca nu zboara.Ca sa-i faci un control borfasului odata in vara anului 2018 si a doua oara"saptamana trecuta" este greu de inteles si demonstreaza inca o data complicitatea functionarilor din aparatul de stat mafiot pesedist.Huooo...Fagadau.La dracu PSD !
17
2
Banuiesc ca la ultimul control al politiei locale care a depistat ca lucrarile au avansat nu au mai ajuns inspectori fosti colegi ai sotiei lu Iorov , dansa avand functie in trecut ca sefa de cabinet a fostului primar Radu Mazare . Sa vedem unde se ajunge si cum se finalizeaza toata aceasta problema . Chiar sunt curios daca autoritatile isi for dace treaba pe deplin , fiin vorba totusi de finii lu Mazare . Bravo Inspectorilor care au facut controlul
22
0
Sa se demoleze cat mai repede toate magadoaiele alea de blocuri de pe malul lacului !!!
21
0
Sa isi darame blocul.
19
0
jeguri cu bani care se stapani si pe aer.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108