REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Alina Gorghiu: “Ponta este dispus să facă orice compromis în defavoarea PSD-ului, pentru a-și asigura scaunul domniei sale

Alina Gorghiu: “Ponta este dispus să facă orice compromis în defavoarea PSD-ului, pentru a-și asigura scaunul domniei sale

Replica API 13 iunie 2015 | 15:03 149

Copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga, prim-vicepreședinții PNL Cătălin Predoiu şi Dan Motreanu au fost prezenţi, sâmbătă, la, la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța, la lansarea cărții "PNL Constanța 1990 - 2015", semnată de senatorul liberal Puiu Hașotti.

Dincolo de lansarea cărţii, cei prezenţi au profitat de ocazie pentru a se fotografia cu liderii centrali ai partidului, iar copreședintele PNL Alina Gorghiu a făcut câteva declaraţii presei. Potrivit liberalei, premierul Victor Ponta ar fi capabil de orice gest care să resusciteze guvernul, mergând până la remaniere, doar pentru a-și salva imaginea. "Cred că este capabil de orice gest care să resusciteze puțin guvernul, doar să-l salveze pe el ca imagine. Eu cred că este o strategie greșită, dar, da, nu m-ar mira să facă și o remaniere guvernamentală foarte curând, tocmai pentru că speră să mai dea un suflu de noutate guvernului și să se mai ridice presiunea de pe umerii domniei sale. (...) Cred că poate să schimbe tot Cabinetul și să rămână domnia sa, și tot cea mai proastă soluție rămâne și ar fi tot un guvern compromis, un guvern lipsit de legitimitate", a declarat Alina Gorghiu. Ea a mai opinat: "Eu cred că Victor Ponta este dispus să dea trei sferturi din Cabinetul Ponta către UNPR pentru a-și asigura sprijinul în continuare. Este dispus să facă orice compromis în defavoarea PSD-ului, pentru a-și asigura scaunul domniei sale”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108