REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Alina Staicu a fost desemnată să reprezinte România în concursul internaţional “Miss Elegant Universe” de la Beirut

Alina Staicu a fost desemnată să reprezinte România în concursul internaţional “Miss Elegant Universe” de la Beirut

Replica API 18 iulie 2018 | 14:25 1491

În 2016, constănţeanca a câştigat pentru Republica Moldova titlul de Miss Grand International

În 2016, constănţeanca a câştigat pentru Republica Moldova titlul de Miss Grand International

Alina Staicu are 29 de ani şi a absolvit Universitatea Ovidius din Constanţa şi Northern Virginia Community College. Poate oricând să devină avocat sau stewardesă - de fapt, de 8 ani are această meserie, dar a ales şi o carieră în modelling la nivel internaţional, având colaborări cu diverse agenţii de modă din Europa şi SUA. Anul acesta, a fost desemnată reprezentanta României în concursul internaţional “Miss Elegant Universe” care se va desfăşura în perioada 21 iulie – 5 august la Beirut.

“Eu călătoresc foarte mult şi sunt entuziasmată că voi merge într-un loc nou. Nu am mai fost în Beirut, dar am înţeles că este foarte frumos”, a declarat, pentru “Replica” de Constanţa, Alina Staicu. Tânăra este cu atât mai încântată să participe la concursul de miss cu cât, de data aceasta, reprezintă România! “În 2016 am reprezentat Republica Moldova în cadrul Miss Grand International care a avut loc în Las Vegas şi am câştigat competiţia. Anul trecut, în Italia, am fost acceptată în cadrul unui concurs naţional – “La Bella e la Voce” –, cu toate că sunt româncă. Vă daţi seama că acum bucuria este mai mare, reprezint ţara mea, România, şi îmi doresc foarte mult să câştig”, spune Alina.

Probele “Miss Elegance” constau în proba costumului de baie, proba costumului naţional şi proba ţinutei de seară. În marea finală, se va acorda un trofeu pentru ţinuta de seară. “Se face o medie a puncajului pentru fiecare probă, pentru desemnarea câştigătoarei”, a conchis Alina Staicu, pe care o puteţi urmări şi o puteţi încuraja pe contul de Facebook:

https://www.facebook.com/allys.beautyqueen.model/

Facebook https://m.facebook.com/loca.locca.1

Instagram https://www.instagram.com/alinastaicu.official/?hl=ur

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108