REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Alina Staicu: ‘Mă simt onorată să reprezint România în competiţia internaţionala de frumuseţe Miss Elegant Universe 2018’

Alina Staicu: ‘Mă simt onorată să reprezint România în competiţia internaţionala de frumuseţe Miss Elegant Universe 2018’

Replica API 19 iulie 2018 | 00:00 1047

Alina Staicu are 29 de ani şi a absolvit Universitatea Ovidius din Constanţa şi Northern Virginia Community College. Poate oricând să devină avocat sau stewardesă - de fapt, de 8 ani are această meserie, dar a ales şi o carieră în modelling la nivel internaţional, având colaborări cu diverse agenţii de modă din Europa şi SUA. Anul acesta, a fost desemnată reprezentanta României în concursul internaţional “Miss Elegant Universe” care se va desfăşura în perioada 21 iulie – 5 august la Beirut.

“Eu călătoresc foarte mult şi sunt entuziasmată că voi merge într-un loc nou. Nu am mai fost în Beirut, dar am înţeles că este foarte frumos”, a declarat, pentru “Replica” de Constanţa, Alina Staicu. Tânăra este cu atât mai încântată să participe la concursul de miss cu cât, de data aceasta, reprezintă România!

„În 2016 am câştigat titul de Miss Grand Moldova şi am reprezentat Moldova în cadrul competiţiei Miss Grand International în Las Vegas, SUA. În 2017, am participat şi câştigat titlul Miss “La Bella di Italia” în cadrul concursului naţional La Bella&La Voce în Vicenza, Italia. Mă simt onorată să reprezint România în competiţia internaţională de frumuseţe Miss Elegant Universe 2018. De mică mi-am dorit să îmi reprezint ţara într-o competiţie internaţională de frumuseţe şi iată că visul mi s-a împlinit.

Responsabilitatea pe care o am în acest moment, promovând Romania și turismul României în Beirut, mă ambiţionează şi mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podium. Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut de la bun început, familiei mele pentru încredere şi suport, designerilor Nicoleta Veniciuc si Monica Gima care mi-au oferit rochiile superbe pe care le voi purta în marea finală, dar şi agenţiei ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru aceasta sarcină”, a declarat, pentru “Replica” de Constanţa, Alina Staicu.

Probele “Miss Elegance” constau în proba costumului de baie, proba costumului naţional şi proba ţinutei de seară. În marea finală, se va acorda un trofeu pentru ţinuta de seară. “Se face o medie a puncajului pentru fiecare probă, pentru desemnarea câştigătoarei”, a conchis Alina Staicu, pe care o puteţi urmări şi o puteţi încuraja pe contul de Facebook:

https://www.facebook.com/allys.beautyqueen.model/

Facebook https://m.facebook.com/loca.locca.1

Instagram https://www.instagram.com/alinastaicu.official/?hl=ur

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272