REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Ambasada Palestinei anunță un miting, sâmbătă, în București

Ambasada Palestinei anunță un miting, sâmbătă, în București

Ana Maria LIPAN 20 octombrie 2023 | 14:43 635

Ceea ce se întâmplă acum între Israel şi gruparea islamistă Hamas are efecte şi la Bucureşti. Un protest pentru susţinerea palestinienilor din Fâşia Gaza este anunţat deja în Capitală.  

Ambasada Palestinei anunta un miting, sambata, in Bucuresti

În această după-amiază, ambasadorii țărilor arabe acreditate în România sunt așteptați la Ambasada Palestinei din Capitală pentru a-și exprima solidaritatea cu poporul palestinian și cu populația civilă din Fâșia Gaza. Tot aici, drapelul a fost coborât în bernă, au fost depuse coroane de flori și au fost aprinse candele pentru victimele conflictului din Orientul Mijlociu.

Comunitatea palestiniană din România va organiza, sâmbătă în Piața Universității, un miting de amploare, la care vor fi prezenți și cetățeni din alte state arabe stabiliți în România. Măsurile de securitate vor fi fără precedent, după ce am văzut cum mitinguri similare organizate în alte capitale europene au degenerat în scene violente între susținătorii cauzei palestiniene și forțele de ordine.

România a anunțat deja, prin DSU, că va trimite sprijin umanitar - produse alimentare, saltele și pături - în Fâșia Gaza pentru populația civilă de acolo. Transportul se va face cu ajutorul aeronavelor Ministerului Apărării, precizează observatornews.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mergeti in plm inapoi in Palestina si faceti acolo cate mitinguri vreti, cretini islamisti.
10
2
nu-i lasat sa faca meeting, mare greseala, sa mearga in fasia gaza si in cisiordania sa lupte pt inlaturarea hamas si apoi sa ramana la ei in tara. unde va credeti aici ma teroristilor??? Romani haideti pe ei
9
3
Tărâmul acela a dat cea mai aleasa ființă din univers și are dreptul sa aibă bucățică lui dacă nici atâta v a urma pedeapsa din cer
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407