REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Americanilor nu le mai place de Meghan Markle: „Regizează ceea ce spune”

Americanilor nu le mai place de Meghan Markle: „Regizează ceea ce spune”

Replica API 3 septembrie 2022 | 00:00 902

Meghan Markle, soția prințului Harry, a fost mereu în atenția presei. Aceștia au început să creadă că tot ce știe Meghan să facă este să se plângă din diferite motive, totul fiind doar un joc pentru a atrage atenția.

Meghan Markle

Cel mai mare ziar din America, ,,Washington Post’’, a avertizat-o că „pentru a reuși în mass-media, trebuie să lase în urmă traumele regale”. Și o sursă a televiziunii americane a susținut că „o parte din strălucirea acesteia” a dispărut.

Val de critici la adresa lui Meghan

Interviul pe care Meghan l-a dat celor de la The Cut a fost unul revelator. Aceasta a vorbit despre intrarea ei în Familia Regală și despre faptul că a fost un moment de jubilație internațională, comparabilă cu eliberarea lui Nelson Mandela.

Gazda emisiunii ,,Sunrise’’ din Australia, Natalie Barr, a avut o reacție dură, afirmând că nici măcar nu a putut să citească tot interviul acordat de Meghan Markle.

Scriitoarea Allison P. Davis, cea care i-a luat lui Meghan interviul, a ținut să sublinieze, în 6.400 de cuvinte, comportamentul lui Meghan.

Davis a scris, referindu-se la serialul de televiziune ,,The Bachelor'', care se întâlnește în SUA, că Ducesa „conversează uneori de parcă ar avea un mic producător în creier, care regizează ceea ce spune”.

Presa din SUA consideră că are un comportament teatral

Scriitoarea își amintește cum, în timpul interviului, Meghan întrebat dacă „ar putea transcrie zgomotele pe care le scoate”. Aceasta urmărește fiecare mișcare și consideră că toate gesturile Ducesei de Sussex sunt teatrale.

Se pare că, dacă în urmă cu un an, presa din SUA nu ar fi spus nimic negativ la adresa lui Meghan, acum lucrurile s-au schimbat.

Antipatia presei nu îi ajută deloc pe Meghan și Harry. Aceștia și-au putut permite locuința în care trăiesc, abia după ce au semnat două acorduri uriașe cu diverse entități din mass-media, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o falsa acctrita afro-americanca care doreste atentie desi ea e p*****a de bubuie .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108