REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Analist rus: Putin, ținut în viață cu medicamente occidentale împotriva cancerului

Analist rus: Putin, ținut în viață cu medicamente occidentale împotriva cancerului

A.F. 29 decembrie 2022 | 00:00 993

Vladimir Putin "este ținut în viață de către medicii străini, pentru a-și continua războiul în Ucraina". Medicii au folosit cele mai recente tratamente occidentale, pentru a încerca să-i oprească cancerul (și, prin urmare, răspândirea lui), dar este posibil ca țarul "să se afle acum în ultimul an la putere", a declarat un expert rus presei ucrainene, potrivit Rador.

Vladimir Putin

"Pot spune că fără acest tratament nu ar fi rămas cu siguranță în viața publică a Federației Ruse", a explicat istoricul și analistul politic rus. Valeri Solovei. "Este absolut sigur. Putin folosește cele mai avansate tratamente, terapia este țintită și Rusia nu o poate oferi. Aș spune că tratamentul a avut succes. În ciuda acestui fapt, se apropie sfârșitul", și conform medicilor care îl tratează, pentru că "niciun medicament nu poate avea succes infinit", relatează Daily Mail.

Planul său, când Putin nu va mai putea merge mai departe, este să cedeze puterea necunoscutului ministru rus al agriculturii, Dmitri Patrușhev, 45 de ani, fiul omului său de încredere și puternic consilier de maximă securitate, Nikolai Patrușhev, 71 de ani, fost șef al FSB anti-occidental și un arhitect-cheie al războiului din Ucraina. Un alt posibil succesor este Aleksei Diumin, în vârstă de 50 de ani, fostul bodyguard al lui Putin și fost vice-ministru al apărării, pe care l-a întâlnit vineri în timpul unei vizite la o importantă fabrică de arme din regiunea Tula, unde acum este guvernator. Semnal al unei posibile schimbări a gărzii, citează stiripesurse.ro.

Solovei este un fost profesor la prestigiosul Institut de Relații Internaționale din Moscova, o școală de pregătire pentru spioni și diplomați, care deține de mult timp informații privilegiate despre sănătatea lui Putin. Nu a spus de unde provin "medicii non-ruși", care se presupune că îl tratează pe Putin, dar liderul bolnav de la Kremlin "are încredere" în ei, tratamentul fiind supravegheat de cei mai buni medici de la Moscova. În ultimele luni au existat zvonuri că Putin "depinde de medicamentele care salvează vieți prescrise de medicii israelieni și achiziționate în Israel".

Solovei a explicat canalului ucrainean de YouTube Odesa Film Studio că "este evident că are probleme de mișcare cu picioarele, pe care mulți le-au observat". Inițial, a suferit de cancer de colon, care s-a răspândit "și acum este mai periculos", apoi primele simptome de Parkinson. "Are probleme de sănătate destul de grave. Cel mai grav este la nivel de oncologie. Tratamentul a fost definit de medici din afara Rusiei". Starea lui de sănătate "are un impact direct asupra conștientizării situației și asupra proporției deciziilor pe care le ia". Elita securității din Rusia este încrezătoare că succesiunea va reveni lui Dmitri Patrușhev. Solovei a spus canalului de YouTube Hodorkovski Live al opoziției ruse că "2023 va fi ultimul an al lui Putin la cârma Rusiei. Anularea unei excursii la Nijni Taghil, săptămâna trecută, pentru a vizita o uzină importantă de rezervoare, "ar putea să fi fost legată de probleme de sănătate", a concluzionat Solovei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
propaganda ucrainiana; cine crede poeziile astea?
1
0
De adormit naivi
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272