REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Anastasia TĂNASE, fosta IUBITĂ a lui Răducu MAZĂRE, s-a angajat la ANAF

Anastasia TĂNASE, fosta IUBITĂ a lui Răducu MAZĂRE, s-a angajat la ANAF

Replica API 10 iulie 2021 | 00:39 11430

Vă mai aduceți aminte de Anastasia Simona Tănase, fiica fostului comisar șef de la Garda Financiară Constanța și fosta iubită a lui Răducu Mazăre? Este aceeași Simona Anastasia care a fost condamnată la 2 ani cu suspendare, în urma accidentului din august 2010, când a schilodit pe viaţă un bărbat, pe treptele Teatrului Fantasio. Ei bine, dacă sunteți curioși să aflați cu se ocupă fosta ”pițipoancă cu SUV”, așa cum era catalogată de presa mondenă, la momentul scandalului, vă spunem noi. S-a mutat în București și s-a angajat consilier juridic la ANAF.

Anastasia Tănase și Răducu Mazăre, în urmă cu 10 ani

În urmă cu mai bine de zece ani, toată lumea vorbea despre accidentul monstruos provocat de Anastasia Tănase, care a mutilat atunci un bătrân, lăsându-l fără picior, după ce l-a accidentat pe scările Teatrului Fantasio.

Anastasia Tănase, în prezent

După mai bine de șase ani de la provocarea accidentului, tânăra a fost condamnată la 2 ani cu suspendare.

La scurt timp după condamnare, a făcut-o lată din nou. De data aceasta, din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Este vorba de faptul că a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un copac, pe șoseaua Pipera. În plus, a făcut scandal la sosirea polițiștilor și a refuzat să sufle în etilotest. Într-un final, ”fata lu tata” pare să se fi cumințit.

Astăzi, se pare că Simona Anastasia, în vârstă de 30 de ani, și-a găsit liniștea.

În prezent, lucrează la ANAF, este consilier juridic la Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili București și câștigă, anual, 42.961 lei.

În 2010, Anastasia Tănase a urcat cu mașina pe treptele de la Teatrul Fantasio, mutilând un bărbat

Însă, imediat după ce a fost angajată, Tănase a fost concediată, după ce șefii au aflat că a fost condamnată, dar și-a recâștigat funcția în instanță, ANAF fiind obligată să-i plătească și salariile neîncasate.

Anastasia Tănase a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Titu Maiorescu

Cum s-a petrecut accidentul din 2010

Reamintim că în luna august 2010, una din prezenţele obişnuite ale lumii mondene din Constanţa, o tânără în vârstă de 18 ani la acea dată, a provocat un grav accident de circulaţie pe bulevardul Ferdinand, în faţa Teatrului Fantasio. Simona Anastasia Tănase, născută pe 6 decembrie 1991, se afla la volanul bolidului său BMW X6, cu număr de București, şi se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall spre strada Traian. La intersecţia cu Ferdinand, tânăra începătoare a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit în plin o altă maşină de teren, marca Hyundai, cu numărul de înmatriculare B 73 UBE, la volanul căreia se afla Florentina Dicu. În urma impactului, Hyundai-ul a fost proiectat pe o distanţă de 10 metri, în peretele unui imobil, iar BMW-ul a ajuns pe treptele Teatrului Fantasio.

Bărbatul mutilat de Anastasia Tănase

Din nefericire, bolidul condus de Anastasia a lovit şi un pieton, care traversa regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Este vorba despre Gheorghe Chioariu, de 74 de ani, din Constanţa președinte Federația Națională 'OMENIA' a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din Romania. Lovitura a fost atât de puternică, încât maşina Simonei Anastasia Tănase i-a secţionat bătrânului un picior. Bărbatul a fost operat, fiindu-i amputat piciorul.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tatal ei avea tauri de 1 million euro !
2
0
aNAF - Tarla armanaska
8
0
Blestemat a fost orasul asta sa aiba asa primar ....
8
0
Mai ai loc de. Ficioru si Feata unde-i de ros
8
0
Wc constantei
14
0
Naima gioana feata di la bijduveani
22
1
Unde nu-i cap, vai de picioare
12
1
Pai asa se fac angajarile la anaf si prin alte parti,nu esti angajat sa gandesti ci sa executi ordinele;ca la mafioti.
28
0
asta deabia leaga doua vorbe,dar,pentru anaf,plin de intelectuali,e perfecta!
51
0
Numai bani furati cheltuiesc, niste mizerabili
40
0
Umbra lui Mazare inca mai bantuie prin Constanta chiar si dupa 6 ani de la plecare....Ce blestem
47
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468