REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ANCHETĂ, după cheful LIVE al Dianei Șoșoacă, cu dedicații pentru Arafat

ANCHETĂ, după cheful LIVE al Dianei Șoșoacă, cu dedicații pentru Arafat

Replica API 7 februarie 2021 | 23:59 7138

IPJ Iași a deschis o anchetă, după ce Diana Şoşoacă, senator AUR, a făcut vineri seara, petrecere la restaurant. Șoșoacă a transmis paranghelia pe Facebook și i-a făcut dedicații lui Raed Arafat, scrie stiripesurse.ro.

Diana Șoșoacă

După ce au cântat piese patriotice, Diana Șoșoacă le-a spus celor care o urmăreau în transmisiunea live de pe Facebook, că "E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită. La mulți ani, români!".

În tot acest timp pe ringul de dans se strâng în jur de 15 persoane care se iau în braţe, dansează şi cântă împreună. Diana Şoşoacă a luat microfonul lăutarului şi a cerut o melodie pentru Raed Arafat: "Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români", spune Diana Şoşoacă.

Citește și: Diana Șoșoacă, la o petrecere într-un restaurant în care nimeni nu a purtat mască. VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa a ti facut si cu Campeanu , ca ce noi votam unu cu papion si l ati votat pe.iliescu idiotilor. Invatati sa.judecati.oamenii.dupa ce au in cap ci nu dupa cum se.imbraca. Idioti
1
0
Ce muie ia in gura aia mare !
3
3
Aceasta conduce Romania!RUSINE!
4
3
Asta este o scurdura a societati Un asemenea exemplar sa ne conduca pe noi Cand te uiti la ea iti dai seama ca este facuta din scursuri
9
3
GUIIIIIIIIIT.....GUIIIIIIIIIIIIT GROH GROH GROH GROH......HAI LA TATA
9
3
Asta e nebuna! Dar mai nebuni aunt aia care au vitat asa panarama de femeie!
8
3
Comentarii precum si aia sau ceilalti ... ce nu inteleg unii inculti este faptul ca asemenea specimene ajung sa emita legi, norme, reguli, universal valabile. Romania nu este o mahala. Atitudinea de gibon caracterizeaza societatea inculta, lipsita de etica si moralitate. Mascaricii si saltimbancii au locul lor la circ.
7
4
cind fumau si beau wyschi penelisti si pela vila lac cu curvele era bine acum nu e senatoare adevarata legea nu e respectata de Iohanis vreti sa o respecte Sosoaca da ba pensile marite cu 40 sa suta conform legi las-o pe Sosoaca animale infecte
5
7
Bravo Shoso! Respect! In sfarsit un partid adevarat! Ii votez! A si sa nu uit MUIE PSD!
5
16
te vrea prost. Zilnic, numai curve, mahalagioaice, tute. Ca sa incurajeze si sa dea exemplu tinerilor un inventator, aiasta nu se poate! Adevarat este si faptul ca un reporter cu 7 clase, nu prea ar stii ce sa-l intrebe...
6
7
Imaginea perfecta a Romaniei . Romania este plina de Sosoci
12
8
Sa imi luati vaginul la lins nevertebratelor ,voi faceti umbra pamantului degeaba jegurile dracului mancatori.de cacat
8
11
iaaplicatii o amenda mare acestei mahalagioaice -Sosoaca- o mizerabila
19
6
Decat alde ponta ghita moliceanu traian si udrea mai bine o suportam pe jegoasa asta..o pupam pe ceafa
8
14
scarba partidului
20
5
AUR BELIMI-AI SCROTU DA LA GAT. MAI BINE VA NUMEATI NU AUR CI SI.
14
6
nu aveti voi cititori cate manute rosii bagati la comentariile pro sosoaca!!! nevrtebratelor!!!
6
13
AUR,betivi,alcoolici de mahala.Cu astia vreti sa faceti voi unirea ,mama voastra de prosti.
34
6
Asa se intampla cand ai frustrari, nu mergi la vot si lasi prostii sa voteze!!!
30
7
ma dato-o dracu de stramba deaia face asa c-o bagate in seama ia sa numai fie invitata la tv si sa se scrie despre ea un nimeni se urls singura pe unde apuca o ia pe camp de nebuna
21
6
A scapat si de Craciunul 2020...
20
7
frate cind vad porcul asta urlator nesimtit imi vine sa..fa sosoaca,dacate prind printr.un mall in cta farabotnita,vin si.ti tusesc in ritvaca nesimtita din neam porcesc!
30
8
Citule tai sporurile la bugetari pentru ca nu sunt bani, dar vaca asta de sosoaica merita pensie speciala? Unde dracu e performanta la becali asta feminin?
28
7
Arestati-o pe aceasta epava
35
8
Judecatorie.Avocata la bara.Intra din gresala si un martor,care statea afara.Avocata nu-l chemase inauntru.Noroc ca a intrebat judele cine e cand ac a intrat.In timp ce judele vorbeste,avocata scrie mesaje in fata judelui.Judele o atentioneaza sa lase mesajele.Judele se enerveaza.Pe banca astepta o alta avocata sa-i vina randul.E cu ochii pe mobil.Pe niste poze pe FB.Clientul o platise sa se ocupe de dosar,nu?Presupun ca senatoarea S este o avocata reprezentativa pt tagma lor,altfel nu era pusa pe liste.Va dati seama de cine depinde apararea si dosarele noastre dk astfel de persoane ajung avoc
24
4
O nesimtita, o mahalagioica, ce daca-i avocata plm ? Individa asta este dovada vie ca parlamentarii trebuie expertzati phisic si nu mai trebuie sa aiba imunitate. Specimenul asta ar trebui arestata si pusa sa mature strazile, dupa ce mai intai, o scuipa definitiv din barou.
38
9
la USR ai dat o sansa, i ai votat si uite ce partid plin de securisti! de ce nu dai si la AUR o sansa sa se cearna. Au abia 1 an, usr e deja de 5 si n a aratat nimic. Asteapta sa se cearna, la urmatoarele alegeri pleaca sosoaca si toti neispravitii.
8
17
iar articol cu grasa asta jegoasa
28
10
Partid nou am zis stai sa vad ce platforma ...idei are,imi pare bine ca nu am votat cu ei,niste dezaxati,astia vor distruge romania de ajung la guvernare ,mai rai decit psd sau usr.
25
9
barba-su ar trebui anchetat pentru zoofilie
28
10
O screlozata este aceasta Sosoanca,bolnava rau
31
8
prin prostalanii mai ieri turnatori. Lasati femeia in pace...ticalosilor
10
41
comportament de boschetara pisata pana la brau
47
8
Asta arata mai rau ca situatia din Irak!Am si eu o dedicatie pt.Sosoaca: ,, Ce nasoala esti,ce nasoala esti! Nu te-as f..e ,sa platesti! "
41
13
Nu sunt fan Sosoaca si nici nu o agreez, din contra, dar observ cat de receptiva este Politia Romana si cat sunt ei la curent cu toate neregulile, si cum deschid ei anchete....Au rezolvat ei toate problemele legate de ordinea publica...si altele
14
28
Hai ma, nu va prostiti.
4
7
Se intampla atatea infractiuni in tara asta si tantalaul de klaun iohannis asmute prostii cu doua clase pe altii tot cu doua clase.....
10
37
cine a votat-o pe asta ba frate .... nu va e rusine ca rade lumea si cu curu de noi ? fmm
63
14
Asta incearca sa il copieze pe Vadim, insa nu i iese, deoarece Vadim era intigent, iar asta e doar o oligofrena proasta
63
11
Sa va fut in gura de romani imputiti jeguri betivi curve si mincinosi
15
42
Cand te gandesti ua un barbat trebuie sa doarma cu asta!
59
11
Multa MUIE!!!!!! celor care o sustineti pe suina si celor care a-ti votat AUR!
64
20
Va cacati pe voi. Daca Sososaca nu.exista, va uitati ca prostii la Antena 3 si Arafat. Sosoaca e no. 1.
15
62
scirboasa fiinta asta si famiglia ei de cacao.fa sosoaca,fiita cum se simte cu o nesimtita ca tine mama?rapanoasa flausata!
57
15
pe gioarsa ordinara sosoiu sa va dau cacatul la lins !!!
47
22
ce va asteptati, sa o injuram? ia puneti voi alaturi poza aia de la guvern cu orban, turcana si altii cu trabucurile si sticlele de whisky sa vedem e vreo diferenta? DA sosaoca nu e in guvern nici ca functie nici in cladire si nu a dat legi sa fii amendat pentru ce incalca ei!!
20
53
Pisa-te pe nenorocitul ala de arab terorist, arahat.
17
69
Tot neam de marlaita
42
20
Bravo Sosoaca. Bravo AUR. Pai daca stiam ca sunteti asa va votam mai baieti si fete!
26
75
brava mai fofoloanca facusi un bairam,dar altadata nu-l mai pune pe feisbuciuc decat dupa o saptamana si sa nu fie carciuma in centru,de exemplu la noi la briceag in fiece noapte este paranghelie,fara numar si fara masca sau prezervativ,cu parcare la mama Dracului,fara probleme!
25
18
Un belis cu limba pe furis
11
46

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468