REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Anchetatorii au finalizat cercetările în dosarul indivizilor din Eforie şi Mangalia care făceau trafic cu xanax!

Anchetatorii au finalizat cercetările în dosarul indivizilor din Eforie şi Mangalia care făceau trafic cu xanax!

Replica API 8 noiembrie 2017 | 00:00 739

Au apărut şi alte nume!

Au apărut şi alte nume!

Mai multe persoane au fost trimise în judecată pentru trafic de droguri, fiind vorba despre Antonio Cristian Abagiu, Petre Ionuț Drăghici, Silviu Eugen Mocanu, Simion Cornel Mocanu, Niki Marian Popescu, Petrică Mustață, Dumitru Adrian Dorin, Marius Ștefan, Cosmin Vlăduț și Dionisie Ida. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 6.11.2017.

Amintim că, la data de 14 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, împreună cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 17 percheziții domiciliare în județul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și operațiuni ilicite cu substanțe cu proprietăți psihoactive. La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, precum și jandarmi.

Cercetările în cauză au demarat la începutul anului 2017, atunci când au fost identificați doi bărbați din localitatea Eforie Sud, care ar fi introdus în țară, din Bulgaria, droguri de mare risc (amfetamină), pe care le-ar fi pus în vânzare. Concomitent, cei doi bărbați ar fi constituit o rețea de distrubuție a drogurilor, la care ar fi aderat 8 bărbați, cu vârste între 19 și 49 de ani, din județul Constanța.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate de la locuințele celor în cauză 120 de grame de pulbere de amfetamină, 30 de comprimate de Alprazolam (Xanax), 100 de grame de substanță pulverulentă albă, 1.630 de pliculețe autosigilante cu substanță vegetală mărunțită, 317 pliculețe autosigilante goale și 57 de țigarete artizanale cu substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive. De asemenea, au fost ridicate și 6 seringi, 3 cântare electronice, 2 grindere, o sabie, 5 cuțite de vânătoare, un baston telescopic din metal, o cagulă din material textil, 3.298 de lei și 400 de euro, 27 de telefoane mobile și 3 laptopuri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si daca au fost trimisi in judecata de ce sunt in libertate?
0
0
Ori ce combinatie este ok Dar pt droguri care pana la urma aduc moartea ar trebui sa te mai gindesti Chiar tu daca sti ar trebui sa ii torni poate miine consuma chiar cineva drag tie
4
0
turnatoria online aici gasiti toti turnatori care nu stiu sa invarta un pai da stiu sa vorbeasca de alti care se descurca
2
4
Ce aveti mai cu Raim e cinstit omu are Mercedes benz c class Aby de 16.000 euro si fisu ala care strangea lumea bani pentru el ca il manca Canceru Alberto are BMW ala de ce la luat cu 10.00 euro simai are de platit rate de 15.000 euro cum ii justifica oare? Politia doarme sunt corupti, cioara aia mai mica are o scoda sau passat de bulgaria pe el nu il pui la socoteala el e cu copilu de mana non stop, in schimb Raim si fiul cel mare Alberto clar pot fi intrebati de unde au bani de masini scumpe se stie de ei ca au femei la produs, cei din clanu Buruiana probabil sunt aia traficanti de droguri
4
1
Cei care consuma droguri sunt in primul rand idioti,abia apoi pot deveni infractori. Traficantii insa,sunt criminali pe bune. Ei profita de incultura,de nivelul jos al celor ce incep sa ia mizeriile alea si fac bani. Traficantii ar trebui sa fie condamnati la moarte,asa cum se intampla si in alte tari care au trecut de mult timp prin porcariile astea si au realizat deja ca altfel nu se poate.
6
0
Sunt nevinovati, se v-a dovedi asta adevarati traficanti de droguri de ani de zile si nimeni nu ii deranjeaza au minore la produs sunt Clanu interlop deosebit de Periculos BURUIANA FLORIN respectov BURUIANA MARIAN impreuna cu copii lor si nepoti,ce au racolat 20persoane ce au aderat acestui grup infracrional organizat ce actioneaza pe raza mun Mangalia sunt deosebiti de periculosi felicitari POL ROMANA ca ii protejati pe ciorile astea, Mustafa Raim e un tiganus prost ce se ocupa de proxenetism si de camatarie camatareste copii si baieti el racoleaza bani de la fetele ce le are in Elvetia,Germ
4
0
cautati-l si pe Geambasi Ionut din Ef.Sud marele patron de la CAFE DEL MAR Sinaia combinat cu Ancuta pesedista lui Brailoiu tot din Eforie.
6
0
De unde au altii masini de.lux,si ei.nu muncesc o zi,clar din aceste mizerii
5
0
Cine stie care vinde drog sa spuna aici tot care sunt aia sa scapam ct de drogati dp strazi
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108