rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 11 decembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

ANCHETE de PROPORȚII la Constanța! Doi polițiști, premiați cu 'Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne'

În sala de festivități a Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc un ceremonial în cadrul căruia mai mulți polițiști au fost recompensați pentru merite deosebite în activitatea profesională. Printre ei s-au aflat și comisar de poliție Marian Enache și comisar de poliție Janina Teodorescu, care au primit ,,Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne”, distincție onorifică pentru persoanalul M.A.I.. Menționăm că oamenii legii de la malul mării au condus anchete de proporții!

Marian Enache este încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în luna decembrie 2005, din sursă externă , iar de la data de 15.05.2015 îndeplinește funcția de șef birou I în cadrul I.P.J. Constanța – Poliția Municipiului Constanța – Biroul de Investigații Criminale. ”Ofițerul s-a remarcat în întreaga carieră atât printr-o pregătire profesională de excepție, cât și prin manifestarea unui comportament caracterizat de loialitate, seriozitate și respect în raport cu instituția și colegii de serviciu, fiind evaluat numai cu calificative foarte bine. Din momentul preluării funcției de șef al Biroului de Investigații Criminale, ofițerul a organizat activitățile într-o manieră eficientă și a impus un mod de lucru profesionist, bazat pe distribuirea sarcinilor în mod echilibrat și în raport de competențele profesionale ale fiecărui polițist, astfel încât indicatorii de performanță s-au îmbunătățit considerabil. În același timp, colectivul de lucrători al biroului, sub îndrumarea și coordonarea sa, a dezvoltatat o nouă abordare a problematicii specifice, fiind realizate mai multe investigații și anchete complexe, cu impact mediatic major și cu influență pozitivă în ceea ce privește imaginea instituției”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Aceștia au exemplificat ancheta realizată în perioada decembrie 2017 – iunie 2018, în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 8 membri, toți fiind trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 122 de infracțiuni de tâlhărie, furt calificat, distrugere și infracțiuni la regimul circulației rutiere; gruparea a acționat pe raza a 9 (nouă) județe din țară, fiind cunoscută pentru sustragerea aparatelor pentru plata facturilor tip Pay-Point, din incinta unor supermarketuri, aspect intens mediatizat la nivel național în prima parte a anului. De asemenea, este vorba și despre ancheta realizată în perioada aprilie 2017 – februarie 2018, în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 18 membri, toți domiciliați pe raza județului Galați, aceștia fiind trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 34 de infracțiuni de furt calificat, comise prin modul de operare „împrietenire – prezentare produse cosmetice”; gruparea a acționat pe raza a 9 județe din țară, modul de operare fiind intens mediatizat la nivel național. Tot aici amintim și ancheta realizată în perioada august 2017 – februarie 2018, în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 13 membri persoane fizice și 2 membri persoane juridice, domiciliați pe raza județelor Constanța, Cluj și Gorj, care au fost trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 18 infracțiuni de șantaj, înșelăciune, evaziune fiscală și spălare de bani; gruparea era specializată în comiterea de infracțiuni de înșelăciune și șantaj, prin modul de operare „Burlanul”, intens mediatizat la nivel național, în special ca urmare a comiterii unei asemenea fapte în dauna Mioarei Roman, dar și ancheta realizată în perioada aprilie – septembrie 2016, în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 32 de inculpați, toți domiciliați în județul Prahova; gruparea era specializată în comiterea de furturi din locuințe prin modul de operare „împrietenire – oferire produse de pomană” și a acționat pe raza a 15 județe din țară; toți cei 32 de membri ai grupării au fost trimiși în judecată, 31 dintre aceștia în stare de arest preventiv, pentru comiterea a 68 de infracțiuni de furt calificat.

Janina Teodorescu a coordonat mai multe anchete răsunătoare!

Janina Teodorescu este încadrată în Ministerul Afacerilor Interne în luna iulie 2005, fiind absolventă a Academiei de poliție „Alexandru Ioan Cuza”, iar de la data încadrării și-a desfășurat activitatea exclusiv în cadrul Poliției Municipiului Constanța, profil investigații criminale, inițial la Secția 5 Poliție și apoi în cadrul Biroului de Investigații Criminale. ”Ofițerul s-a remarcat în întreaga carieră atât printr-o pregătire profesională de excepție, cât și prin manifestarea unui comportament caracterizat de loialitate, seriozitate și respect în raport cu instituția și colegii de serviciu, fiind evaluat numai cu calificative foarte bine. În ultimii ani, doamna comisar a inițiat și a coordonat mai multe anchete de mare anvergură, în urma cărora au fost destructurate grupuri infracționale organizate care acționau atât pe raza județului Constanța, cât și pe raza altor județe din țară, contribuind în acest mod la scăderea semnificativă a infracționalității sesizate, pe modurile de operare vizate”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Printre exemple se află și ancheta din perioada decembrie 2017 – iunie 2018 în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 8 membri, toți fiind trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 122 de infracțiuni de tâlhărie, furt calificat, distrugere și infracțiuni la regimul circulației rutiere; gruparea a acționat pe raza a 9 (nouă) județe din țară, fiind cunoscută pentru sustragerea aparatelor pentru plata facturilor tip Pay-Point, din incinta unor supermarketuri, aspect intens mediatizat la nivel național în prima parte a anului. Apoi, în perioada aprilie 2017 – februarie 2018 a coordonat ancheta în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 18 membri, toți domiciliați pe raza județului Galați, aceștia fiind trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 34 de infracțiuni de furt calificat, comise prin modul de operare „împrietenire – prezentare produse cosmetice”; gruparea a acționat pe raza a 9 județe din țară, modul de operare fiind intens mediatizat la nivel național. De asemenea, în perioada august 2017 – februarie 2018 a coordonat ancheta în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 13 membri persoane fizice și 2 membri persoane juridice, domiciliați pe raza județelor Constanța, Cluj și Gorj, care au fost trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 18 infracțiuni de șantaj, înșelăciune, evaziune fiscală și spălare de bani; gruparea era specializată în comiterea de infracțiuni de înșelăciune și șantaj, prin modul de operare „Burlanul”, intens mediatizat la nivel național, în special ca urmare a comiterii unei asemenea fapte în dauna Mioarei Roman. În continuare, în perioada aprilie – septembrie 2016 a coordonat ancheta în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 32 de inculpați, toți domiciliați în județul Prahova; gruparea era specializată în comiterea de furturi din locuințe prin modul de operare „împrietenire – oferire produse de pomană” și a acționat pe raza a 15 județe din țară; toți cei 32 de membri ai grupării au fost trimiși în judecată, 31 dintre aceștia în stare de arest preventiv, pentru comiterea a 68 de infracțiuni de furt calificat.

L.C.

vineri, 7 decembrie 20186750
Comentarii

00Anonim(8 dec 18:21)
In ziua de azi coruptia este la putere,omori om te lasa in libertate,ai furat te tine acolo de sufera famiiliile si copii acasa si ei iau diplome pe ce?pe ce au luat diplome pe fapte bagate din burta lor a distrus viata la copilasi familii care sufera din cauza la ce din cauza ca ei vor sa avanseze in functie distrugind viutoruk la copilasii?baga fapte nesavirsite fara dovezi tinundui pe arest preventiv si ei se lauda pe ce se lauda si ia diplome pe minciuni si coruptie.nenorocitilor ati avansat pe urma la copii care sufera acasa ,blestematilor cei care omoara om ai lasati in libertate......
01Andrei Chivu(7 dec 13:59)
Cluj, prahova, galati... Banditi ceva n au gasit si ei pe la cta, au importat din alte judete?
03Pentru comentatorul de la(7 dec 13:59)
0;30 SA MI SUGI PULA IMPREUNA CU ZDRENTELE DE LA SPR CONSTANTA SI PARCHETUL CONSTANTA CARE AU LUAT SPAGA DE LA LEFTER CONSTANTIN CRIMINALUL LIBER DIN CERNAVODA.
01Pt Agisan(7 dec 11:54)
Compania Razvan si prietenii ... smenurile voastre nu se pun la socoteala?
00mari(7 dec 09:22)
Singuri n-ar fi reusit nimic --cred ca si cei ce au colaborat merita premiati !
07Cetateanul x(7 dec 07:52)
Avand in vedere cati dobitoci au deranjat acesti 2 oameni... inseamna ca ei chiar isi fac bine de tot meseria. Felicitarile mele si succes in continuare
16Militian(7 dec 07:27)
Prostu pe teren munceste sefu in birou infloreste.... Numai eu stiu can teren am bagat ptr. cercetarile de rigoare si nici un bravo nu am primit ... te felicit sefu ca de acolo din birou ,de pe scaunul ala cald , ai reusit o asa mare performanta.Noi cei din teren , te asteptam cu dosul intors , sa faci ce stii mai bine .
35Aghisan(7 dec 02:18)
Agent aghisan politia locala ovidiu cere spaga de la siferi fabrica motive agentu aghisan locala ovidiu are duster
01Cetateanca(7 dec 00:52)
Luati-as chelia in sange
21Pentru comentariul de la 19(7 dec 00:30)
Auzi bai REFUZATULE la AVORT.Sa moara curva aia de mata kare in loc sa sa se cace langa gard te-a facut pe tine.Daca-ti pun in pistol la tampla TE PISI pe TINE si PLANGI k O TARFA CE ESTI!!!! Slobozimas in koliva ta!!!
11Modjes puscariasu spart(6 dec 23:31)
Bai dar pe CRIMINALUL DE BADESCU LAURENTIU MENEJERUL DE LA AMBULANTA CIND IL SALTATI. A OMORIT O FEMEIE DE 32 ANI DIN NAVODARI EL SI CU MONSTRUL DE NEVASTASA RELI. FURA BANI AMBULANTEI NENOROCITUL SI FACE ANGAJARI PE 3000 euro. DNA SE AUDE. SPUNE CA E PSDIST SI IL TINE MOGA SCAPATINE DE SCHIZOFRENICUL ASTA E O JIGODIE BADESCULE SA TE MANINCE CANCERUL PE TINE SI TOATA FAMILIA TA DE SCHIZOFRENICI
18Adi Mih.(6 dec 21:06)
Sunt ONORAT ca l-am cunoscut si am lucrat cu domnul Marian Enache ! Felicitari ambilor lucratori !
311Chiru ion(6 dec 20:49)
Si cum xxxx mea am iesit eu politistul anului?
52Vasile(6 dec 20:46)
Politisti adevarati!
11Asa o fi(6 dec 20:44)
Dar de curand au lasat liber un infractor din MAI, tocmai sa faca rau si sa discrediteze o institutie. Stiu ei bine la cine ma refer.
312AVOCAT(6 dec 20:07)
Auzi merite deosebie ..a destructurat retele de mafioti din Romania ..pana in america etc. numai in constanta nu ..colcaie orasul de sobolani cu doua picioare e prapad fug investitorii straini si turistii ...ce tara si oras de cacat la propriu ..mai fratilor voi politia si alte institutii traiti in alta lume ..
56bahaha(6 dec 20:06)
cei mai mari spagari,aia din km 5 sunt cei mai spagari,droguri la greu ei se fac ca ploua,druga e sef acolo nu il deranjeaza nimeni,la rutiera toti fiertii zafer,stana sa va trag sus
211Politist(6 dec 20:05)
Politia in Romania nu prea conteaza! Avem zeci de mii de dosare care stagneaza din cauza unor colegi "descurcareti", promovarile se fac doar pe pile si relatii.. nepotismul e la ordinea zilei in politie plus avem cazuri clare de favorizarea infractorului pentru ca tatal sau fratele este politist! Hai sa nu ne mai umflam in pene pentru ca suntem o institutie bolnava.
58Andrei(6 dec 20:05)
Felicitari! Chiar merita sa fie elogiati acesti oameni. Nopti nedormite, zile petrecute departe de familie...Bravo!!!
16Enache(6 dec 19:51)
Daca dai o cafea, iti spun.
94Pt hotul care striga hotii(6 dec 19:23)
Bai ratatule, tu esti atat de dobitoc incat nu sti nici sa scrii, obositule. Cu terminati ca tine societatea nu are cum sa prospere, ne meritam soarta daca nu ai crapat la nastere, mutantule
710Hotul striga hotii(6 dec 19:14)
Cei mai mare hoti sunt majoritatea politistilor! Coruotia e in floare bai de asta nu evoluam ca tara nu din cauza majoritatii cetatenilor ca noi suntem vreo 16 mil ci din cauza majoritatii politistilor care sunt incompetenti grasi si corupti!
77LEFTER CONSTANTIN CRIMINAL(6 dec 19:01)
DIN CERNAVODA VA TRANSMITE FELICITARI PTR CA M ATI SALVAT DE PUSCARIE DUPA CE AM OMORAT O FEMEIE PE TRECEREA DE PIETONI FIIND BEAT SI DROGAT. FELITARI SPR SI PARCHETUL CONSTANTA.AI BANI AI PUTERE !.
611dle. Enache...(6 dec 19:01)
cum ati reusit din sursa externa sa va angajati???sincer...vreau sa stiu...sai eu sunt absolvent al facultatii de drept,cu licenta la..ACADEMIA DE POLITIE...ALEXANDRU IOAN CUZA. 2003, si nu ma baga nimeni in seama...sincer...cum ati reusit?? vad ca toti va preaslavesc...eu,acea persoana,care alerg de circa 15 sa intru in politie,nu reusesc,iar dumneata esti laudat,la greu...cine oare te iubeste,de te-a uns in functie???asta-i ROMANIA..
74HUOOO!(6 dec 19:00)
sa moara in chinuri javrele gaboresti in mod deosebit tarfa asta bolsevica sugatoare de puli garcesti si fondurie mUE
49Vasi(6 dec 18:28)
Cinste lor! Iar cei ce comenteaza la adresa rezultatelor obtinute de ei sunt clar din tagma hotilor jegosi care probabil au fost anchetati la randul lor.
512Gicu(6 dec 17:46)
Bravo si cinste lor! Ma dezgusta comentariile celor care critica si nu stiu sa aprecieze munca politistilor. Nici nu realizeaza ce ar fi tara asta fara politie. Ar fi raiul talharilor si al ratatilor. E evident ca o tara de hoti nu au cum sa ii aprecieze pe cei care muncesc sa ii prinda si sa ii impiedice sa fure. De asta nu mai evoluam. In tarile civilizate cetatenii chiar inteleg si apreciaza rolul politie. Halal tara, halal cetateni...
412Misu(6 dec 16:59)
Felicitari celor doi politisti care cred ca nu au lucrat,, sub directa indrumare si coordonare,, a politistului anului la Constanta ca altfel se alegea praful de munca lor.
38Cavalerul teuton(6 dec 16:45)
Siktir. Oare de ce anchetele si arestarile sunt efectuate numai pe tarlaua damei de carmen. Le e frica sa ancheteze si alte lepre. Atentie mare sau dublat pensiile pentru veterani si invalizi de rasboi. Bineinteles rasboiul lor cu gainari marunti.
19Agisan(6 dec 16:11)
Agentu de la politia locala Ovidiu agent Aghisan opreste masini in trafic si inventeaza motiv si cere spaga
54un cetatean(6 dec 15:37)
felicitari!
08nicolae(6 dec 15:20)
avem imaginea zilnica la tv a ceea ce nu face politia dar face dna, de ce politia nu are competenta sa depisteze fraudele enorme aduse economiei nationale de indivizi care traesc si in constanta ? aducem astazi elogii incompetentei aici la constanta ?
39Asa, Da(6 dec 15:18)
Bravo, sincere Felicitari! In contextul actual aceste rezultate ne arat ca unii Oameni sunt mai presus de mizeriile de fiecare zi! Cinste lor!
014Tutu(6 dec 15:12)
A fost la sectia 5 cea mai slaba sectie poate a fost mins in mina cu hotii de benzina ,nu am auzit ca sectia 5 sa fi rexolvat vre-un caz dorm pe ei suni la sectie si te ia la misto sa le aduci hotul tu pagubitul mai bine o desfiintati
14Pentru Ce proportii(6 dec 15:03)
Ideal ar fi daca ai sti sa scrii, altfel doar semeni cu o toaleta.
54Anonim(6 dec 14:58)
Ce minciuni mai bun spus cum au fabricat un dosar
86Ce proportii(6 dec 14:54)
Nu stiam ce rasuna asa!!! Era ancheta rasunatoare janinei cand a gasit o in sfarsit o toaleta.
315Ion(6 dec 14:50)
Chiar merita..Felicitari
mai mult...Replica
11 dec 14:50ReplicaDESCINDERI! Efectuau săpături arheologice ILEGALE şi vindeau artefacte pe internet

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au pus în executare 4 mandate de...1124

11 dec 14:30ReplicaTOMBOLĂ INEDITĂ! Centrul Medical CERMED îşi trimite pacienţii la munte, de Ziua Îndrăgostiţilor!995
11 dec 14:22ReplicaHoţii se pregătesc pentru Revelion? Au furat 7 sticle cu băuturi alcoolice949
11 dec 15:00ReplicaPERCHEZIŢII de AMPLOARE în Constanţa, la infractori PERICULOŞI

Polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliției municipiului...2627

11 dec 08:55ReplicaSĂRĂCIE și COPII MULȚI, mediul care scoate INFRACTORI pe bandă rulantă! O puștoaică din Hârșova, de la înșelăciuni, la 'miserupism'!1499
11 dec 00:00ReplicaPrimarul Constanței discută soarta CET-ului cu reprezentanții Ministerului Energiei!938
11 dec 00:00ReplicaNoapte albă pentru polițiștii constănțeni: au LEGITIMAT sute de persoane! Vezi despre ce este vorba

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în noaptea de 8-9 decembrie a.c., în intervalul orar...1661

11 dec 08:37ReplicaCe angajați ai marilor companii din Constanța beneficiază de primă de Crăciun!1999
11 dec 08:44ReplicaConsiliul Local Constanța, reunit în ședință: două proiecte realizate din fonduri europene, votate în unanimitate!1019
11 dec 00:00ReplicaRĂNIȚI în accidente: și șoferii, și pietonii erau beți!

Doi pietoni au fost răniți, în cursul serii de duminică, 9 decembrie a.c., în două accidente rutiere. În ambele...396

11 dec 00:00ReplicaCONTROALE la Pizzeriile Evo şi OK. VOR FI ÎNCHISE! Ce ironie: controalele au pornit de la reclamaţiile pe care şi le-au făcut unii altora2246
11 dec 08:56ReplicaMaşină RĂSTURNATĂ între Medgidia şi Tortomanu: 6 victime! VIDEO3796
Vremea
2.5° - 5° marţi, 11 decembrie 2018
ploaie ușoarăUmiditate: 100%
Vânt: 7.36 m/s din NNV
Presiune: 1020.56 milibari

Loto
6/4992223243347
5/402131415364
joker121419373820
Horoscop
mai mult...SPSportRT
11 dec 00:00SportFCSB, victorie facilă cu Viitorul lui Gică Hagi, scor 2-0. Roș-albaștrii s-au apropiat de liderul CFR Cluj

...330

11 dec 00:00SportLupescu dezvăluie ce s-a întâmplat în meciul cu Foresta: "Șefii lui Dinamo au reușit să strice tot! Dacă mai erau 10 minute, asta se întâmpla"

Ionuț Lupescu a împlinit duminică 50 de ani, iar Gazeta Sporturilor a publicat azi un supliment de 13 pagini în...468

11 dec 00:00SportIanis la un pas de transfer?! Anunț despre o posibilă mutare a lui Hagi: "Un bun negustor ar face asta"

...490

11 dec 00:00SportRusia, prima semifinalistă la EURO! A zdrobit Danemarca și o așteaptă pe România în runda următoare

Rusia, campioana olimpică are maximum de puncte în Grupa I, după ce a învins şi Danemarca, 32-21. România ar putea...491

Local
11 dec 00:38LocalDOLIU la Serviciul de Ambulanță Constanța!

Lumea medicală a Constanței este în doliu, după ce o apreciată asistentă medicală, care a activat aproape două...1331

11 dec 14:55LocalVreme ploioasă la Constanța, în zilele următoare!

Pregătiți umbrelele! Vom avea zile ploiase! În zona Dobrogei, în prima săptămână de prognoză, temperaturile...581

11 dec 00:39LocalConstănțean condamnat pentru evaziune fiscală, prins la Tulcea!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, la data de 7 decembrie a.c, au acționat pe raza municipiului...900

11 dec 00:39LocalA ACCIDENTAT O COPILĂ pe trecere și a FUGIT!

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, La data de 10 decembrie a.c., în...1660

11 dec 00:37LocalControale la Constanța: produse SCOASE de la VÂNZARE de către INSPECTORI

Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa în perioada 26.11.2018 –...543

11 dec 00:33LocalVreți să deveniți scafandri? Cursuri de inițiere organizate la Constanța!

Centrul de Scafandri Constanța, instituție unică de formare profesională a scafandrilor pe teritoriul României,...362

11 dec 00:32LocalElevii Liceului „Nicolae Bălcescu” Medgidia învață să lucreze în echipe internaționale în Franța

În perioada 26 – 30 noiembrie a.c., opt elevi și doi profesori ai Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din...356

11 dec 00:11LocalÎn Constanța vor apărea MII DE LOCURI DE PARCARE!

Noi locuri de parcare vor fi înființate în municipiul Constanța, în locul garajelor demolate în ultimele...4473

11 dec 00:30LocalPrinși de polițiști în timp ce tăiau copaci, în județul Constanța!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, la data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 15:00, au...481

11 dec 00:17LocalACCIDENT MORTAL la Valu lui Traian. Pieton lovit de două mașini!

Un grav accident, soldat cu moartea unui pieton, a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 9 spre 10 decembrie...3065

Politică
11 dec 00:00PoliticăPrimarii celor mai mari patru orașe din vestul țării au format o alianță. Ce spune Decebal Făgădău despre acest demers!

După modelul Axei de dezvoltare Brașov-București-Constanța, primarii a patru municipii din vestul țării au...295

11 dec 00:00PoliticăALDE Constanţa a marcat Ziua Internaţională a Drepturilor Omului

Filiala ALDE Constanţa, cu ajutorul organizaţiilor de tineret şi studenţi au marcat la Constanţa a 70-a aniversare...331

11 dec 00:28PoliticăDEFINITIV OUG privind Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie a ADOPTATĂ

Plenul Senatului a adoptat luni, în calitate de cameră decizională, OUG 90/2018 privind unele măsuri pentru...229

11 dec 00:41PoliticăDăncilă: Am toată deschiderea pentru o discuţie cu preşedintele pe tema numirii noilor miniştri

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că este deschisă unei noi discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema...232

11 dec 00:40PoliticăTudorel Toader despre ordonanţa de modificare a Codurilor penale: MJ analizează în ce măsură poate fi adoptată

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat luni, după ce a participat la şedinţa Comitetului Executiv Naţional...214

11 dec 00:38PoliticăMinistrul Muncii: Condamn ferm declaraţiile că nu ar fi bani pentru plata pensiilor; induc panică în rândul pensionarilor

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni că susţine proiectul legii pensiilor în forma existentă,...252

11 dec 00:37PoliticăCamera Deputaţilor - Biroul permanent a respins cererile de revocare din funcţie a lui Iordache, Nicolicea şi Pirtea

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a respins, luni, cererile de revocare din funcţia de vicepreşedinte al...297

11 dec 00:32PoliticăHoria Tuţuianu - "Mi-aş dori ca în momentul în care terminaţi studiile să fiţi români şi să rămâneţi în ţară”

Luni, 10 decembrie a.c., la Centrul Multifuncțional de Tineret „Jean Constantin” s-a desfășurat Gala de premiere...618

11 dec 00:40PoliticăȘcoala 16 din Constanța va fi REABILITATĂ ȘI EXTINSĂ

În cadrul ședinței de Consiliu Local Constanța care a avut loc luni, 10 decembrie a.c., consilierii locali au votat...360

11 dec 00:33PoliticăPrelungirea valabilității Planului Urbanistic General al Medgidiei, în atenția Consiliului Local

Consiliul Local Medgidia se întrunește, marți, 11 decembrie a.c., în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi...303

Monden
11 dec 00:00MondenIulia Albu o atacă pe fiica lui Petre Roman: „Viaţa e roz şi roz este şi Oana câteodată“

Iulia Albu a criticat vestimentația Oanei Roman. Fashion editorul a remarcat faptul că Oanei Roman nu-i stă bine...220

11 dec 00:00MondenEa este iubita directorului clinicii Mrini Eye din Constanța!

...592

11 dec 00:00MondenHoria Brenciu, concerte spectaculoase de Crăciun! Cu ce vedetă s-a îmbrăţişat pe scenă

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de carieră, care s-au suprapus perfect și cu magia sărbătorilor de iarnă, Horia...177

11 dec 00:00MondenClaudia Schiffer, amendată cu 10.000 de euro din cauza câinelui

Claudia Schiffer (48 de ani) are un câine rău! Fotomodelul german a fost de acord să îi achite vecinului ei paguba...220

11 dec 00:00MondenProaspăt divorţat, Cuba Gooding Jr. a ieşit la agăţat! Uite ce blondă sexy „vrăjeşte” la plajă

Cuba Gooding Jr. a divorţat în ianuarie 2017, după 22 de ani de căsnicie. De atunci şi până zilele trecute a fost...305

11 dec 18:55MondenMel B a ajuns de urgență la spital cu coastele rupte! Operația a durat 3 ore

Cântăreața Mel B a ajuns de urgență la spital cu două coaste rupte și o mână secționată, în urma unui...207

11 dec 18:52MondenJennifer Aniston, mărturisiri surpriză despre mariajele sale cu Brad Pitt şi Justin Theroux: "Ştii ce, asta înseamnă ochelari de cal"

Actriţa americană Jennifer Aniston a declarat într-un interviu recent că mariajele sale cu actorii Brad Pitt şi...286

11 dec 00:00MondenAnimaţia Disney "Ralph Breaks the Internet" continuă să se menţină în fruntea box-office-ului nord-american

Animaţia Disney "Ralph Breaks the Internet" continuă să se menţină în fruntea box-office-ul nord-american, cu...145

11 dec 00:00MondenLeslie Stifelman, înlocuită de la conducerea musicalului „Chicago“ în urma unui scandal de sinucidere

Leslie Stifelman, directoarea muzicală a producţiei de succes de pe Broadway 'Chicago', a fost înlocuită după ce...150

11 dec 00:00MondenO expoziţie Game Of Thrones îşi va deschide porţile în primăvara lui 2019 la Belfast

O expoziţie importantă Game Of Thrones îşi va deschide porţile la Belfast în primăvara lui 2019, potrivit Press...135

Mapamond
11 dec 00:00MapamondBrexit: Theresa May va pleca la Bruxelles pentru a încerca să renegocieze backstop-ul, anunţă un oficial britanic

Premierul Theresa May va pleca la Bruxelles pentru a încerca să renegocieze aşa-numitul ''backstop'' pentru Irlanda...147

11 dec 00:00MapamondTrump afirmă că plăţile pentru cele două femei care susţin că au avut relaţii cu el au fost legale

Preşedintele american Donald Trump a afirmat luni că plăţile efectuate în timpul campaniei din 2016 pentru două...182

11 dec 00:00MapamondUngaria: Opoziţia parlamentară anunţă că va obstrucţiona votul la 'legea sclaviei'

Opoziţia din parlamentul ungar a anunţat luni că va obstrucţiona un vot final la proiectul de lege care...143

11 dec 00:00MapamondUE nu adoptă noi sancţiuni împotriva Rusiei, ci doar măsuri împotriva unor ucraineni pro-ruşi

Uniunea Europeană a inclus luni pe lista ei de sancţiuni nouă reprezentanţi ai rebelilor proruşi din estul...152

11 dec 00:00MapamondMarea Britanie: May amână votul crucial din parlament privind Brexit-ul prevăzut pentru marţi

Premierul Theresa May a amânat votul crucial asupra acordului privind Brexit-ul care urma să aibă loc marţi în...163

11 dec 00:00MapamondO majoritate covârşitoare a evreilor din Europa consideră că antisemitismul s-a agravat în ultimii ani

Nouă din zece evrei din Uniunea Europeană consideră că antisemitismul s-a agravat în ultimii cinci ani în Europa,...158

11 dec 00:00MapamondIgor Dodon, suspendat pentru a cincea oară din funcţia de preşedinte al Republicii Moldova

Curtea Constituţională a Republicii Moldova a decis suspendarea temporară a preşedintelui republicii, Igor Dodon,...173

11 dec 00:00Mapamond"Vestele galbene", violenţe: Justiţia de la Paris, mobilizată pentru un număr excepţional de audieri

După violenţele din timpul manifestaţiilor "vestelor galbene", Parchetul de la Paris va revizui din nou în creştere...168

11 dec 00:00MapamondPactul global cu privire la migraţii a fost aprobat oficial la Marrakech

Pactul global cu privire la migraţii a fost aprobat oficial luni, la Marrakech (Maroc), după proclamarea verbală şi...165

11 dec 00:00MapamondMuntenegru: Sute de opozanţi pro-ruşi au purtat veste galbene

Sute de opozanţi pro-ruşi din Muntenegru au purtat duminică veste galbene, devenit simbolul tulburărilor sociale în...176

Sănătate
7 dec 00:16SănătateCardurile naţionale de sănătate expirate, valabile încă doi ani de la data expirării

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate anunță furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract cu...642

1 dec 10:57SănătateDupă cazul de la Giuleşti, este aşteptat un control şi la Maternitatea Spitalului Judeţean Constanţa

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a solicitat Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Prof. Dr. Panait...1449

30 noi 00:36SănătatePoliclinicile 1 și 2 ale Spitalului Județean Constanța, ÎNCHISE în minivacanța de Ziua Marii Uniri

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința...605

29 noi 00:31SănătateSpitalul din Medgidia caută medic nefrolog

Ne confruntăm cu un deficit de medici nefrologi la nivelul întregii ţări. Potrivit dr. Liliana Tuță, președintele...938

27 noi 00:48SănătateChemoembolizări în Spitalul Județean Constanța

Patru ședințe de chemoembolizare au fost efectuate, cu succes, la sfârșitul săptămânii trecute. Doi dintre...1259

24 noi 04:34SănătateSăptămână Europeană a Testării. Constănțenii, chemați să se testeze pentru hepatită și HIV!

Fundaţia Baylor Marea Neagră se alătură organizaţiilor neguvernamentale, instituţiilor şi liderilor de opinie din...813

21 noi 01:19SănătatePacienții constănțeni care suferă de HIV, fără tratament! Nu există contract de achiziție pentru medicamente

Pacienţii români care suferă de HIV au rămas fără tratament, probleme majore cu lipsa medicaţiei fiind...776

19 noi 01:48SănătateConcurs la Spitalul Medgidia! Iată ce post este disponibil

Spitalul Municipal Medgida organizează, în luna decembrie, concurs pentru ocuparea postului de asistent medical cu...2881

15 noi 17:21SănătateFundaţia Baylor Marea Neagră nu a primit autorizarea privind transportul medicamentelor în regim de scutire de la plata TVA

Fundația Baylor Marea Neagră din Constanța are misiunea prevenirii, tratării și îngrijirii bolilor infecțioase,...1115

15 noi 00:06SănătateConstănțenii își pot testa GRATUIT glicemia, în mai multe puncte din oraș

Diabetul reprezintă, din nefericire, una dintre cele mai răspândite boli la nivel mondial. Numai la noi în țară...1115