rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 16 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

ANCHETE de PROPORȚII la Constanța! Doi polițiști, premiați cu 'Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne'

În sala de festivități a Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc un ceremonial în cadrul căruia mai mulți polițiști au fost recompensați pentru merite deosebite în activitatea profesională. Printre ei s-au aflat și comisar de poliție Marian Enache și comisar de poliție Janina Teodorescu, care au primit ,,Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne”, distincție onorifică pentru persoanalul M.A.I.. Menționăm că oamenii legii de la malul mării au condus anchete de proporții!

Marian Enache este încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în luna decembrie 2005, din sursă externă , iar de la data de 15.05.2015 îndeplinește funcția de șef birou I în cadrul I.P.J. Constanța – Poliția Municipiului Constanța – Biroul de Investigații Criminale. ”Ofițerul s-a remarcat în întreaga carieră atât printr-o pregătire profesională de excepție, cât și prin manifestarea unui comportament caracterizat de loialitate, seriozitate și respect în raport cu instituția și colegii de serviciu, fiind evaluat numai cu calificative foarte bine. Din momentul preluării funcției de șef al Biroului de Investigații Criminale, ofițerul a organizat activitățile într-o manieră eficientă și a impus un mod de lucru profesionist, bazat pe distribuirea sarcinilor în mod echilibrat și în raport de competențele profesionale ale fiecărui polițist, astfel încât indicatorii de performanță s-au îmbunătățit considerabil. În același timp, colectivul de lucrători al biroului, sub îndrumarea și coordonarea sa, a dezvoltatat o nouă abordare a problematicii specifice, fiind realizate mai multe investigații și anchete complexe, cu impact mediatic major și cu influență pozitivă în ceea ce privește imaginea instituției”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Aceștia au exemplificat ancheta realizată în perioada decembrie 2017 – iunie 2018, în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 8 membri, toți fiind trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 122 de infracțiuni de tâlhărie, furt calificat, distrugere și infracțiuni la regimul circulației rutiere; gruparea a acționat pe raza a 9 (nouă) județe din țară, fiind cunoscută pentru sustragerea aparatelor pentru plata facturilor tip Pay-Point, din incinta unor supermarketuri, aspect intens mediatizat la nivel național în prima parte a anului. De asemenea, este vorba și despre ancheta realizată în perioada aprilie 2017 – februarie 2018, în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 18 membri, toți domiciliați pe raza județului Galați, aceștia fiind trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 34 de infracțiuni de furt calificat, comise prin modul de operare „împrietenire – prezentare produse cosmetice”; gruparea a acționat pe raza a 9 județe din țară, modul de operare fiind intens mediatizat la nivel național. Tot aici amintim și ancheta realizată în perioada august 2017 – februarie 2018, în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 13 membri persoane fizice și 2 membri persoane juridice, domiciliați pe raza județelor Constanța, Cluj și Gorj, care au fost trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 18 infracțiuni de șantaj, înșelăciune, evaziune fiscală și spălare de bani; gruparea era specializată în comiterea de infracțiuni de înșelăciune și șantaj, prin modul de operare „Burlanul”, intens mediatizat la nivel național, în special ca urmare a comiterii unei asemenea fapte în dauna Mioarei Roman, dar și ancheta realizată în perioada aprilie – septembrie 2016, în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 32 de inculpați, toți domiciliați în județul Prahova; gruparea era specializată în comiterea de furturi din locuințe prin modul de operare „împrietenire – oferire produse de pomană” și a acționat pe raza a 15 județe din țară; toți cei 32 de membri ai grupării au fost trimiși în judecată, 31 dintre aceștia în stare de arest preventiv, pentru comiterea a 68 de infracțiuni de furt calificat.

Janina Teodorescu a coordonat mai multe anchete răsunătoare!

Janina Teodorescu este încadrată în Ministerul Afacerilor Interne în luna iulie 2005, fiind absolventă a Academiei de poliție „Alexandru Ioan Cuza”, iar de la data încadrării și-a desfășurat activitatea exclusiv în cadrul Poliției Municipiului Constanța, profil investigații criminale, inițial la Secția 5 Poliție și apoi în cadrul Biroului de Investigații Criminale. ”Ofițerul s-a remarcat în întreaga carieră atât printr-o pregătire profesională de excepție, cât și prin manifestarea unui comportament caracterizat de loialitate, seriozitate și respect în raport cu instituția și colegii de serviciu, fiind evaluat numai cu calificative foarte bine. În ultimii ani, doamna comisar a inițiat și a coordonat mai multe anchete de mare anvergură, în urma cărora au fost destructurate grupuri infracționale organizate care acționau atât pe raza județului Constanța, cât și pe raza altor județe din țară, contribuind în acest mod la scăderea semnificativă a infracționalității sesizate, pe modurile de operare vizate”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Printre exemple se află și ancheta din perioada decembrie 2017 – iunie 2018 în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 8 membri, toți fiind trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 122 de infracțiuni de tâlhărie, furt calificat, distrugere și infracțiuni la regimul circulației rutiere; gruparea a acționat pe raza a 9 (nouă) județe din țară, fiind cunoscută pentru sustragerea aparatelor pentru plata facturilor tip Pay-Point, din incinta unor supermarketuri, aspect intens mediatizat la nivel național în prima parte a anului. Apoi, în perioada aprilie 2017 – februarie 2018 a coordonat ancheta în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 18 membri, toți domiciliați pe raza județului Galați, aceștia fiind trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 34 de infracțiuni de furt calificat, comise prin modul de operare „împrietenire – prezentare produse cosmetice”; gruparea a acționat pe raza a 9 județe din țară, modul de operare fiind intens mediatizat la nivel național. De asemenea, în perioada august 2017 – februarie 2018 a coordonat ancheta în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 13 membri persoane fizice și 2 membri persoane juridice, domiciliați pe raza județelor Constanța, Cluj și Gorj, care au fost trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 18 infracțiuni de șantaj, înșelăciune, evaziune fiscală și spălare de bani; gruparea era specializată în comiterea de infracțiuni de înșelăciune și șantaj, prin modul de operare „Burlanul”, intens mediatizat la nivel național, în special ca urmare a comiterii unei asemenea fapte în dauna Mioarei Roman. În continuare, în perioada aprilie – septembrie 2016 a coordonat ancheta în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 32 de inculpați, toți domiciliați în județul Prahova; gruparea era specializată în comiterea de furturi din locuințe prin modul de operare „împrietenire – oferire produse de pomană” și a acționat pe raza a 15 județe din țară; toți cei 32 de membri ai grupării au fost trimiși în judecată, 31 dintre aceștia în stare de arest preventiv, pentru comiterea a 68 de infracțiuni de furt calificat.

L.C.

vineri, 7 decembrie 20187271
Comentarii

00Anonim(8 dec 18:21)
In ziua de azi coruptia este la putere,omori om te lasa in libertate,ai furat te tine acolo de sufera famiiliile si copii acasa si ei iau diplome pe ce?pe ce au luat diplome pe fapte bagate din burta lor a distrus viata la copilasi familii care sufera din cauza la ce din cauza ca ei vor sa avanseze in functie distrugind viutoruk la copilasii?baga fapte nesavirsite fara dovezi tinundui pe arest preventiv si ei se lauda pe ce se lauda si ia diplome pe minciuni si coruptie.nenorocitilor ati avansat pe urma la copii care sufera acasa ,blestematilor cei care omoara om ai lasati in libertate......
01Andrei Chivu(7 dec 13:59)
Cluj, prahova, galati... Banditi ceva n au gasit si ei pe la cta, au importat din alte judete?
03Pentru comentatorul de la(7 dec 13:59)
0;30 SA MI SUGI PULA IMPREUNA CU ZDRENTELE DE LA SPR CONSTANTA SI PARCHETUL CONSTANTA CARE AU LUAT SPAGA DE LA LEFTER CONSTANTIN CRIMINALUL LIBER DIN CERNAVODA.
01Pt Agisan(7 dec 11:54)
Compania Razvan si prietenii ... smenurile voastre nu se pun la socoteala?
00mari(7 dec 09:22)
Singuri n-ar fi reusit nimic --cred ca si cei ce au colaborat merita premiati !
07Cetateanul x(7 dec 07:52)
Avand in vedere cati dobitoci au deranjat acesti 2 oameni... inseamna ca ei chiar isi fac bine de tot meseria. Felicitarile mele si succes in continuare
16Militian(7 dec 07:27)
Prostu pe teren munceste sefu in birou infloreste.... Numai eu stiu can teren am bagat ptr. cercetarile de rigoare si nici un bravo nu am primit ... te felicit sefu ca de acolo din birou ,de pe scaunul ala cald , ai reusit o asa mare performanta.Noi cei din teren , te asteptam cu dosul intors , sa faci ce stii mai bine .
35Aghisan(7 dec 02:18)
Agent aghisan politia locala ovidiu cere spaga de la siferi fabrica motive agentu aghisan locala ovidiu are duster
01Cetateanca(7 dec 00:52)
Luati-as chelia in sange
21Pentru comentariul de la 19(7 dec 00:30)
Auzi bai REFUZATULE la AVORT.Sa moara curva aia de mata kare in loc sa sa se cace langa gard te-a facut pe tine.Daca-ti pun in pistol la tampla TE PISI pe TINE si PLANGI k O TARFA CE ESTI!!!! Slobozimas in koliva ta!!!
11Modjes puscariasu spart(6 dec 23:31)
Bai dar pe CRIMINALUL DE BADESCU LAURENTIU MENEJERUL DE LA AMBULANTA CIND IL SALTATI. A OMORIT O FEMEIE DE 32 ANI DIN NAVODARI EL SI CU MONSTRUL DE NEVASTASA RELI. FURA BANI AMBULANTEI NENOROCITUL SI FACE ANGAJARI PE 3000 euro. DNA SE AUDE. SPUNE CA E PSDIST SI IL TINE MOGA SCAPATINE DE SCHIZOFRENICUL ASTA E O JIGODIE BADESCULE SA TE MANINCE CANCERUL PE TINE SI TOATA FAMILIA TA DE SCHIZOFRENICI
18Adi Mih.(6 dec 21:06)
Sunt ONORAT ca l-am cunoscut si am lucrat cu domnul Marian Enache ! Felicitari ambilor lucratori !
52Vasile(6 dec 20:46)
Politisti adevarati!
11Asa o fi(6 dec 20:44)
Dar de curand au lasat liber un infractor din MAI, tocmai sa faca rau si sa discrediteze o institutie. Stiu ei bine la cine ma refer.
312AVOCAT(6 dec 20:07)
Auzi merite deosebie ..a destructurat retele de mafioti din Romania ..pana in america etc. numai in constanta nu ..colcaie orasul de sobolani cu doua picioare e prapad fug investitorii straini si turistii ...ce tara si oras de cacat la propriu ..mai fratilor voi politia si alte institutii traiti in alta lume ..
56bahaha(6 dec 20:06)
cei mai mari spagari,aia din km 5 sunt cei mai spagari,droguri la greu ei se fac ca ploua,druga e sef acolo nu il deranjeaza nimeni,la rutiera toti fiertii zafer,stana sa va trag sus
211Politist(6 dec 20:05)
Politia in Romania nu prea conteaza! Avem zeci de mii de dosare care stagneaza din cauza unor colegi "descurcareti", promovarile se fac doar pe pile si relatii.. nepotismul e la ordinea zilei in politie plus avem cazuri clare de favorizarea infractorului pentru ca tatal sau fratele este politist! Hai sa nu ne mai umflam in pene pentru ca suntem o institutie bolnava.
58Andrei(6 dec 20:05)
Felicitari! Chiar merita sa fie elogiati acesti oameni. Nopti nedormite, zile petrecute departe de familie...Bravo!!!
16Enache(6 dec 19:51)
Daca dai o cafea, iti spun.
94Pt hotul care striga hotii(6 dec 19:23)
Bai ratatule, tu esti atat de dobitoc incat nu sti nici sa scrii, obositule. Cu terminati ca tine societatea nu are cum sa prospere, ne meritam soarta daca nu ai crapat la nastere, mutantule
710Hotul striga hotii(6 dec 19:14)
Cei mai mare hoti sunt majoritatea politistilor! Coruotia e in floare bai de asta nu evoluam ca tara nu din cauza majoritatii cetatenilor ca noi suntem vreo 16 mil ci din cauza majoritatii politistilor care sunt incompetenti grasi si corupti!
77LEFTER CONSTANTIN CRIMINAL(6 dec 19:01)
DIN CERNAVODA VA TRANSMITE FELICITARI PTR CA M ATI SALVAT DE PUSCARIE DUPA CE AM OMORAT O FEMEIE PE TRECEREA DE PIETONI FIIND BEAT SI DROGAT. FELITARI SPR SI PARCHETUL CONSTANTA.AI BANI AI PUTERE !.
611dle. Enache...(6 dec 19:01)
cum ati reusit din sursa externa sa va angajati???sincer...vreau sa stiu...sai eu sunt absolvent al facultatii de drept,cu licenta la..ACADEMIA DE POLITIE...ALEXANDRU IOAN CUZA. 2003, si nu ma baga nimeni in seama...sincer...cum ati reusit?? vad ca toti va preaslavesc...eu,acea persoana,care alerg de circa 15 sa intru in politie,nu reusesc,iar dumneata esti laudat,la greu...cine oare te iubeste,de te-a uns in functie???asta-i ROMANIA..
74HUOOO!(6 dec 19:00)
sa moara in chinuri javrele gaboresti in mod deosebit tarfa asta bolsevica sugatoare de puli garcesti si fondurie mUE
49Vasi(6 dec 18:28)
Cinste lor! Iar cei ce comenteaza la adresa rezultatelor obtinute de ei sunt clar din tagma hotilor jegosi care probabil au fost anchetati la randul lor.
512Gicu(6 dec 17:46)
Bravo si cinste lor! Ma dezgusta comentariile celor care critica si nu stiu sa aprecieze munca politistilor. Nici nu realizeaza ce ar fi tara asta fara politie. Ar fi raiul talharilor si al ratatilor. E evident ca o tara de hoti nu au cum sa ii aprecieze pe cei care muncesc sa ii prinda si sa ii impiedice sa fure. De asta nu mai evoluam. In tarile civilizate cetatenii chiar inteleg si apreciaza rolul politie. Halal tara, halal cetateni...
412Misu(6 dec 16:59)
Felicitari celor doi politisti care cred ca nu au lucrat,, sub directa indrumare si coordonare,, a politistului anului la Constanta ca altfel se alegea praful de munca lor.
38Cavalerul teuton(6 dec 16:45)
Siktir. Oare de ce anchetele si arestarile sunt efectuate numai pe tarlaua damei de carmen. Le e frica sa ancheteze si alte lepre. Atentie mare sau dublat pensiile pentru veterani si invalizi de rasboi. Bineinteles rasboiul lor cu gainari marunti.
19Agisan(6 dec 16:11)
Agentu de la politia locala Ovidiu agent Aghisan opreste masini in trafic si inventeaza motiv si cere spaga
54un cetatean(6 dec 15:37)
felicitari!
08nicolae(6 dec 15:20)
avem imaginea zilnica la tv a ceea ce nu face politia dar face dna, de ce politia nu are competenta sa depisteze fraudele enorme aduse economiei nationale de indivizi care traesc si in constanta ? aducem astazi elogii incompetentei aici la constanta ?
39Asa, Da(6 dec 15:18)
Bravo, sincere Felicitari! In contextul actual aceste rezultate ne arat ca unii Oameni sunt mai presus de mizeriile de fiecare zi! Cinste lor!
014Tutu(6 dec 15:12)
A fost la sectia 5 cea mai slaba sectie poate a fost mins in mina cu hotii de benzina ,nu am auzit ca sectia 5 sa fi rexolvat vre-un caz dorm pe ei suni la sectie si te ia la misto sa le aduci hotul tu pagubitul mai bine o desfiintati
14Pentru Ce proportii(6 dec 15:03)
Ideal ar fi daca ai sti sa scrii, altfel doar semeni cu o toaleta.
54Anonim(6 dec 14:58)
Ce minciuni mai bun spus cum au fabricat un dosar
86Ce proportii(6 dec 14:54)
Nu stiam ce rasuna asa!!! Era ancheta rasunatoare janinei cand a gasit o in sfarsit o toaleta.
315Ion(6 dec 14:50)
Chiar merita..Felicitari
mai mult...Replica
16 oct 15:29ReplicaMedicul ginecolog PRINS în timp ce lua MITĂ, ARESTAT PREVENTIV

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a propus, la data de 16.10.2019, judecătorului...828

16 oct 14:36ReplicaAtenție, șoferi! Modificări în traficul rutier din cartierul Faleză Nord!379
16 oct 13:41ReplicaUn autovehicul s-a făcut SCRUM, în judeţul Constanţa1355
16 oct 09:36ReplicaUn bărbat a amenințat că se aruncă de la etaj, cu copilul în brațe!

O femeie din Constanța și copiii acesteia au ajuns la spital, săptămâna trecută, după ce aceasta a fost bătută...1497

16 oct 09:36ReplicaAfiș la o biserică: 'Lumânările de altă proveniență nu vă aduc nici un folos duhovnicesc'1608
16 oct 09:36ReplicaTrei polițiști, RECLAMAȚI la DNA Constanța pentru luare de MITĂ și tentativă de OMOR2669
16 oct 00:00ReplicaInvestiție uriașă în Portul Midia: centru turistic și de agrement, mall și complex hotelier. Cine este investitorul!

Portul Midia Năvodari se află în atenția unei societăți comerciale ce intenționează să investească aici...2618

16 oct 00:00ReplicaINFRACTORI CONSTĂNȚENI, făcuți 'VEDETE' de Poliția Română și INTERPOL!3467
16 oct 00:00ReplicaTatăl fostului șef al ANT, undă verde pentru imobil cu cinci etaje în centrul Constanței1506
16 oct 00:00ReplicaCARTIERUL INEL I: constănţenii sunt supăraţi că nu au locuri de parcare, că au străzi cu sens unic şi că nu se pot debranşa de la RADET

Luat la pas, cartierul Inel I (carese întinde de la Galeriile Soveja până la Institutul de Marină) se confruntă,...1102

16 oct 00:00ReplicaInvestitorul unui bloc cu 7 etaje din cartierul Anda cere supraetajarea imobilului784
16 oct 00:00ReplicaOmagiu adus Reginei Maria la Paris! La Constanţa, gestul se lasă aşteptat469
Vremea
15.3°15.3° - 17.2° miercuri, 16 octombrie 2019
ConstantaUmiditate: 72%
Vânt: 2.638 m/s
Presiune: 1017 milibari

Loto
6/4912332354244
5/408122224309
joker5822233613
Horoscop
mai mult...SPSportRT
16 oct 00:00SportRomânia frumoasă! 30.000 de copii au creat o atmosferă de vis pe Arena Națională. Momentul intonării imnului a fost FABULOS

La Româia - Norvegia s-a sărbătorit Ziua Copilului din România pe Arena Națională, într-o ambianță multicoloră...504

16 oct 00:00SportCosmin Contra, reacție grosolană în fața a 30.000 de copii: „F*** morții mă-tii, Pușcaș!”

România și Norvegia au terminat 1-1 meciul de pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2020. Cosmin Contra a avut...807

16 oct 00:00SportSimona Halep va juca, probabil, cu Irina Begu la dublu feminin la JO 2020

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, marţi, la Cluj, că în proba de dublu feminin de la Jocurile...269

16 oct 00:00SportSpania, a şasea echipă calificată la EURO 2020. Rezultate complete

Spania a devenit, marţi seara, a şasea echipă calificată la EURO 2020 la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu...353

Local
16 oct 09:38LocalCătălin Anghel, președintele Asociației Lions Constanța: 'Încercăm să le facem oamenilor viața mai bună și mai frumoasă'

Marți, 15 octombrie a.c. de ziua Bastonului Alb, în cadrul Asociației Nevăzătorilor - filiala Constanța a fost...294

16 oct 03:02LocalPolițiștii de la Transporturi din Constanța și angajații CFR, lăudați pe Facebook: 'Merită respectul nostru'

O femeie a ținut să-și arate recunoștința față de angajații CFR și față de polițiștii de la Transporturi,...792

16 oct 02:59LocalDiplomă de apreciere pentru o văduvă de război din Constanța: i-a murit soțul la 11 luni de la căsătorie, iar fiica ei a murit de cancer

O viață de poveste! Maria Moroeanu, o constănțeancă în vârstă de 95 de ani, văduvă de război, a fost...596

16 oct 02:59LocalDin traficul rutier din Constanța: numere EXPIRATE, fără PERMIS și.. mașină burdușită cu pește!

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Oltina, la data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 11.45, au depistat un...1334

16 oct 03:00LocalTânăr condamnat pentru furt, la Constanța

Polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, la data de 14 octombrie a.c., au depistat un...487

16 oct 03:10LocalPersoană căzută în canal la Chirnogeni

Militarii constănțeni au fost solicitați marți,15 octombrie, să intervină la Chirgogeni, pe strada Bisericii,...351

16 oct 02:52LocalAtenție, șoferi! Se amenajează un sens giratoriu între Constanța și Valu lui Traian

Atenție, șoferi! D.R.D.P. Constanța a anunțat că, luni, 14 octombrie, au fost demarate lucrările de montare...2918

16 oct 03:10LocalUn MINOR din Constanța, aflat sub influența alcoolului, a FURAT o mașină și a făcut ACCIDENT!

Un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Saraiu, județul Constanța, la data de 14 octombrie a.c., în timp ce...848

16 oct 02:52LocalAccident rutier MORTAL în județul Constanța: pieton ÎNTINS pe axul drumului!

Un bărbat de 20 de ani, marți, 15 octombrie, în jurul orei 06.05, a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea...5592

15 oct 02:09LocalBiciclete VANDALIZATE la Constanța! A fost depusă plângere PENALĂ!

După vandalizarea a patru stații de biciclete la scurt timp după ce sistemul bike-sharing a fost dat în folosință,...1180

Politică
16 oct 03:12PoliticăVictor Ponta: De principiu, parlamentarii Pro România nu au cum să susțină guvernul Orban

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, marti, ca „de principiu” parlamentarii formatiunii nu au cum sa...548

16 oct 03:02PoliticăOrban: În momentul în care vom finaliza negocierile politice, vom prezenta lista Cabinetului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat marţi că în momentul în care vor fi finalizate negocierile politice,...478

16 oct 03:01PoliticăKlaus Iohannis i-a trasat lui Ludovic Orban primele ordine: „Asta ne dorim cu toții“

Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban să preia Guvernul, după demiterea echipei conduse de Viorica Dăncilă....635

16 oct 02:54PoliticăLudovic Orban, desemnat premier

S-au încheiat consultările de la Cotroceni, iar preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat marţi pe liderul PNL,...768

16 oct 03:03PoliticăUDMR nu exclude să pice primul guvern propus: „Depinde foarte mult ce își propune PNL“

Liderul deputaților UDMR, Korodi Attila, a făcut marți, după ultimele negocieri de la Palatul Cotroceni, o...330

16 oct 03:03PoliticăSecretarul general al PNL anunţă „o victorie pentru copiii României“: Alocaţia va creşte în fiecare an

Deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, iniţiatorul legii care a dus la dublarea alocaţiilor pentru...391

16 oct 02:57PoliticăRESTRICȚII DE TRAFIC LA CASA DE CULTURĂ! Vine Dăncilă la Constanţa

Începând de miercuri, 16 octombrie, ora 18:00 și până joi, 17 octombrie, ora 20:00, se vor institui restricții de...812

16 oct 02:58PoliticăFostul preşedinte CCR, Augustin Zegrean: Iohannis poate propune şi de trei ori acelaşi premier

Premierul poate merge chiar și a treia oară în Parlament cu aceeași listă de miniștri pentru că nu există...404

16 oct 03:01PoliticăLia Savonea și Ana Birchall s-au certat din nou în plenul CSM

Ministrul în funcție al Justiției și președintele CSM au avut, marți, din nou, un schimb de replici privind...421

16 oct 03:11PoliticăRareş Bogdan tună și fulgeră și îi acuză pe cei din opoziție că ȘANTAJEAZĂ PNL

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, spune că liberalii vor sta de vorbă cu fiecare aliat care i-a ajutat să...954

Monden
16 oct 00:00MondenTamara Buciuceanu-Botez a murit. Marea actriță avea 90 de ani și probleme cu inima

Dimineața a început cu emoții, după ce medicii de la Elias au anunțat că starea de sănătate a actriței Tamara...293

16 oct 00:00MondenLoredana Groza și Horia Brenciu, mult prea intimi la repetiții. Poziție demnă de Kama Sutra

A fost călărit de colegul Tudor Chirilă, de la ”Vocea României”, dar iată că Horia Brenciu a fost și el prins...443

16 oct 20:01MondenAnca Serea, epuizată cu șase copii: „Caut o bonă, abia mă mai descurc“

Oare cum e viaţa când ai casa plină de copii? Sunt mămici care abia se descurcă având grijă de doi prichindei,...386

16 oct 00:00MondenIrina Rimes face furori şi în rândul copiilor. Și-a închiriat vocea în desenul „Aventurile Fraților Urși“

Irina Rimes (28 de ani), jurata concursului ”Vocea României”, (PRO TV), s-a distrat de minune în studiourile de...208

16 oct 00:00MondenKira, fiica lui Gică Hagi, predă cursuri de actorie pentru copii

Actrița Kira Hagi, fiica Regelui fotbalului românesc, va susține un curs de actorie pentru copii la DallesGO, una...282

16 oct 00:00MondenEi se bat pe premiul de 30.000 de euro de la concursul „Asia Express 3“. Cu ce calităţi intră în joc

Filmările pentru „Asia Express 3”, cel mai dur reality-show din România, vor începe după 18 octombrie, când...243

16 oct 00:00MondenAdele câştigă 75.856 dolari pe zi

Cântăreaţa Adele (31 de ani) câştigă 75.856 de dolari (circa 327.714 de lei) pe zi din drepturi de autor. Asta...242

16 oct 00:00MondenEddie Van Halen suferă de cancer la gât

Rockerul veteran Eddie Van Halen (63 de ani), membru fondator al cunoscutei trupe de muzică rock Van Halen, a...203

16 oct 00:00MondenElton John îl descrie în memoriile sale pe Michael Jackson ca pe „un bolnav mintal şi o persoană tulburată“

Cântăreţul britanic Elton John descrie în memoriile sale publicate recent cum "regele pop-ului" s-a schimbat...254

16 oct 00:00MondenLars Ulrich, bateristul Metallica, a oferit detalii despre starea de sănătate a solistului James Hetfield

Lars Ulrich, bateristul trupei rock Metallica, a oferit detalii despre starea de sănătate a solistului James Hetfield,...220

Mapamond
16 oct 00:00MapamondMichel Barnier: Cele mai recente propuneri ale Londrei privind Brexitul nu sunt suficient de bune

Cele mai recente propuneri prezentate de Londra cu privire la Brexit nu sunt suficient de bune, a declarat marţi...202

16 oct 00:00MapamondMerkel: După Brexit, Londra va fi „un nou concurent“ la porţile UE

Cancelarul german Angela Merkel a declarat că, după Brexit, Marea Britanie va deveni "un nou concurent" la porţile...217

16 oct 00:00MapamondSUA - afacerea ucraineană: Fiul lui Biden recunoaşte o „eroare“ politică

Hunter Biden, a cărui activitate profesională în Ucraina a pus într-o lumină proastă campania electorală a...203

16 oct 00:00MapamondBulgaria cere Turciei să oprească operaţiunea militară din Siria

Bulgaria a transmis marţi Turciei vecine să îşi oprească ofensiva militară din nord-estul Siriei, spunând că...253

16 oct 00:00MapamondMişcarea opozantului rus Navalnîi, vizată de percheziţii în mai multe oraşe pe întreg teritoriul Rusiei

Organizaţia anticorupţie a lui Aleksei Navalnîi, principalul opozant al lui Vladimir Putin, a fost vizată marţi de...183

16 oct 00:00MapamondSpania: Noi mobilizări ale separatiştilor în Catalonia

Separatiştii catalani şi-au continuat marţi acţiunile pentru denunţarea condamnării liderilor lor la pedepse grele...195

16 oct 00:00MapamondÎn UE sosesc mai mulţi migranţi din Afganistan decât din Siria

Anul acesta, în Uniunea Europeană au intrat mai mulţi migranţi din Afganistan decât din Siria, arată date oficiale...193

16 oct 00:00MapamondMarea Britanie: Un bărbat care a intrat cu maşina în poliţişti la parlament a fost condamnat la detenţie pe viaţă

Un bărbat care a intrat intenţionat cu maşina în trecători şi poliţişti în apropierea parlamentului din Marea...192

16 oct 00:00MapamondPoliţia italiană a confiscat zeci de mii de pastile yaba, „drogul nebuniei“

Peste 31.000 de pastile de yaba, cunoscute ca 'drogul nebuniei', au fost confiscate într-o amplă operaţiune în...215

16 oct 00:00MapamondMexic: 14 poliţişti au fost ucişi într-o ambuscadă

Paisprezece poliţişti au fost ucişi luni într-o ambuscadă în statul Michoacan din vestul Mexicului, a anunţat...217

Sănătate
12 oct 04:54SănătateBoala mâinilor murdare! Aproximativ 100 de copii din Constanța, diagnosticați cu hepatita A

Peste 130 de persoane au fost spitalizate în ultimele trei luni în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cu...2721

10 oct 15:26SănătateDirectorul medical al Spitalului Județean Constanța, Bogdan Obadă: 'Suntem singura secție de Ortopedie din Dobrogea care rezolvă urgențele'

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța a primit, în ultimii doi ani, o finanțare...3491

9 oct 00:00SănătateEste nevoie de sânge! Participă şi tu la acţiunea de donare de la Hârşova!

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, Primăria Oraşului Hârşova şi Spitalul Orăşenesc Hârşova...560

30 sep 00:00SănătateFonduri nerambursabile pentru dotarea Spitalului Orăşenesc Hârşova

Primarul Orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a semnat luna trecută contractul de finanțare a proiectului „Dotarea...757

30 sep 02:35SănătateUn medicament cu ranitidină a fost retras de pe piață: specialiștii consideră că produce cancer

Un medicament care conține ranitidină este suspectat că ar putea produce cancer și a fost retras dintr-un mare lanț...1578

28 sep 01:01SănătateStroe: Spitalul Militar va fi transformat în Spital Regional; va fi gata în 2 ani, în parteneriat cu turcii

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a anunțat într-o conferință de presă că spitalul regional va fi gata...4964

27 sep 01:04SănătateO reţea de trafic de ovare şi nou-născuţi, destructurată de poliţia greacă

O reţea de traficanţi care vindeau nou-născuţi şi ovare prelevate de la femei provenite în principal din Bulgaria...973

26 sep 01:01SănătateProiect de rectificare bugetară pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța!

În luna august a acestui an, bugetul Spitalulului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a fost rectificat, la...2170

25 sep 16:26SănătateCompartimentul de Terapie Intensivă Neonatală inaugurat cu sprijinul unor asociaţii şi a unei fundaţii

Opt mii de ore de muncă, 14 kilometri de cablu de date, 70 tone de nisip şi aproape 14.000 de cărămizi, sunt doar...2692

24 sep 01:28SănătateANUNŢ PROGRAM DONARE DE SÂNGE!

Toate persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă...1076