rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 25 martie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

ANCHETE de PROPORȚII la Constanța! Doi polițiști, premiați cu 'Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne'

În sala de festivități a Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc un ceremonial în cadrul căruia mai mulți polițiști au fost recompensați pentru merite deosebite în activitatea profesională. Printre ei s-au aflat și comisar de poliție Marian Enache și comisar de poliție Janina Teodorescu, care au primit ,,Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne”, distincție onorifică pentru persoanalul M.A.I.. Menționăm că oamenii legii de la malul mării au condus anchete de proporții!

Marian Enache este încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în luna decembrie 2005, din sursă externă , iar de la data de 15.05.2015 îndeplinește funcția de șef birou I în cadrul I.P.J. Constanța – Poliția Municipiului Constanța – Biroul de Investigații Criminale. ”Ofițerul s-a remarcat în întreaga carieră atât printr-o pregătire profesională de excepție, cât și prin manifestarea unui comportament caracterizat de loialitate, seriozitate și respect în raport cu instituția și colegii de serviciu, fiind evaluat numai cu calificative foarte bine. Din momentul preluării funcției de șef al Biroului de Investigații Criminale, ofițerul a organizat activitățile într-o manieră eficientă și a impus un mod de lucru profesionist, bazat pe distribuirea sarcinilor în mod echilibrat și în raport de competențele profesionale ale fiecărui polițist, astfel încât indicatorii de performanță s-au îmbunătățit considerabil. În același timp, colectivul de lucrători al biroului, sub îndrumarea și coordonarea sa, a dezvoltatat o nouă abordare a problematicii specifice, fiind realizate mai multe investigații și anchete complexe, cu impact mediatic major și cu influență pozitivă în ceea ce privește imaginea instituției”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Aceștia au exemplificat ancheta realizată în perioada decembrie 2017 – iunie 2018, în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 8 membri, toți fiind trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 122 de infracțiuni de tâlhărie, furt calificat, distrugere și infracțiuni la regimul circulației rutiere; gruparea a acționat pe raza a 9 (nouă) județe din țară, fiind cunoscută pentru sustragerea aparatelor pentru plata facturilor tip Pay-Point, din incinta unor supermarketuri, aspect intens mediatizat la nivel național în prima parte a anului. De asemenea, este vorba și despre ancheta realizată în perioada aprilie 2017 – februarie 2018, în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 18 membri, toți domiciliați pe raza județului Galați, aceștia fiind trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 34 de infracțiuni de furt calificat, comise prin modul de operare „împrietenire – prezentare produse cosmetice”; gruparea a acționat pe raza a 9 județe din țară, modul de operare fiind intens mediatizat la nivel național. Tot aici amintim și ancheta realizată în perioada august 2017 – februarie 2018, în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 13 membri persoane fizice și 2 membri persoane juridice, domiciliați pe raza județelor Constanța, Cluj și Gorj, care au fost trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 18 infracțiuni de șantaj, înșelăciune, evaziune fiscală și spălare de bani; gruparea era specializată în comiterea de infracțiuni de înșelăciune și șantaj, prin modul de operare „Burlanul”, intens mediatizat la nivel național, în special ca urmare a comiterii unei asemenea fapte în dauna Mioarei Roman, dar și ancheta realizată în perioada aprilie – septembrie 2016, în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 32 de inculpați, toți domiciliați în județul Prahova; gruparea era specializată în comiterea de furturi din locuințe prin modul de operare „împrietenire – oferire produse de pomană” și a acționat pe raza a 15 județe din țară; toți cei 32 de membri ai grupării au fost trimiși în judecată, 31 dintre aceștia în stare de arest preventiv, pentru comiterea a 68 de infracțiuni de furt calificat.

Janina Teodorescu a coordonat mai multe anchete răsunătoare!

Janina Teodorescu este încadrată în Ministerul Afacerilor Interne în luna iulie 2005, fiind absolventă a Academiei de poliție „Alexandru Ioan Cuza”, iar de la data încadrării și-a desfășurat activitatea exclusiv în cadrul Poliției Municipiului Constanța, profil investigații criminale, inițial la Secția 5 Poliție și apoi în cadrul Biroului de Investigații Criminale. ”Ofițerul s-a remarcat în întreaga carieră atât printr-o pregătire profesională de excepție, cât și prin manifestarea unui comportament caracterizat de loialitate, seriozitate și respect în raport cu instituția și colegii de serviciu, fiind evaluat numai cu calificative foarte bine. În ultimii ani, doamna comisar a inițiat și a coordonat mai multe anchete de mare anvergură, în urma cărora au fost destructurate grupuri infracționale organizate care acționau atât pe raza județului Constanța, cât și pe raza altor județe din țară, contribuind în acest mod la scăderea semnificativă a infracționalității sesizate, pe modurile de operare vizate”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Printre exemple se află și ancheta din perioada decembrie 2017 – iunie 2018 în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 8 membri, toți fiind trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 122 de infracțiuni de tâlhărie, furt calificat, distrugere și infracțiuni la regimul circulației rutiere; gruparea a acționat pe raza a 9 (nouă) județe din țară, fiind cunoscută pentru sustragerea aparatelor pentru plata facturilor tip Pay-Point, din incinta unor supermarketuri, aspect intens mediatizat la nivel național în prima parte a anului. Apoi, în perioada aprilie 2017 – februarie 2018 a coordonat ancheta în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 18 membri, toți domiciliați pe raza județului Galați, aceștia fiind trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 34 de infracțiuni de furt calificat, comise prin modul de operare „împrietenire – prezentare produse cosmetice”; gruparea a acționat pe raza a 9 județe din țară, modul de operare fiind intens mediatizat la nivel național. De asemenea, în perioada august 2017 – februarie 2018 a coordonat ancheta în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 13 membri persoane fizice și 2 membri persoane juridice, domiciliați pe raza județelor Constanța, Cluj și Gorj, care au fost trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unui număr de 18 infracțiuni de șantaj, înșelăciune, evaziune fiscală și spălare de bani; gruparea era specializată în comiterea de infracțiuni de înșelăciune și șantaj, prin modul de operare „Burlanul”, intens mediatizat la nivel național, în special ca urmare a comiterii unei asemenea fapte în dauna Mioarei Roman. În continuare, în perioada aprilie – septembrie 2016 a coordonat ancheta în urma căreia a fost destructurată o grupare infracțională formată din 32 de inculpați, toți domiciliați în județul Prahova; gruparea era specializată în comiterea de furturi din locuințe prin modul de operare „împrietenire – oferire produse de pomană” și a acționat pe raza a 15 județe din țară; toți cei 32 de membri ai grupării au fost trimiși în judecată, 31 dintre aceștia în stare de arest preventiv, pentru comiterea a 68 de infracțiuni de furt calificat.

L.C.

vineri, 7 decembrie 20186989
Comentarii

00Anonim(8 dec 18:21)
In ziua de azi coruptia este la putere,omori om te lasa in libertate,ai furat te tine acolo de sufera famiiliile si copii acasa si ei iau diplome pe ce?pe ce au luat diplome pe fapte bagate din burta lor a distrus viata la copilasi familii care sufera din cauza la ce din cauza ca ei vor sa avanseze in functie distrugind viutoruk la copilasii?baga fapte nesavirsite fara dovezi tinundui pe arest preventiv si ei se lauda pe ce se lauda si ia diplome pe minciuni si coruptie.nenorocitilor ati avansat pe urma la copii care sufera acasa ,blestematilor cei care omoara om ai lasati in libertate......
01Andrei Chivu(7 dec 13:59)
Cluj, prahova, galati... Banditi ceva n au gasit si ei pe la cta, au importat din alte judete?
03Pentru comentatorul de la(7 dec 13:59)
0;30 SA MI SUGI PULA IMPREUNA CU ZDRENTELE DE LA SPR CONSTANTA SI PARCHETUL CONSTANTA CARE AU LUAT SPAGA DE LA LEFTER CONSTANTIN CRIMINALUL LIBER DIN CERNAVODA.
01Pt Agisan(7 dec 11:54)
Compania Razvan si prietenii ... smenurile voastre nu se pun la socoteala?
00mari(7 dec 09:22)
Singuri n-ar fi reusit nimic --cred ca si cei ce au colaborat merita premiati !
07Cetateanul x(7 dec 07:52)
Avand in vedere cati dobitoci au deranjat acesti 2 oameni... inseamna ca ei chiar isi fac bine de tot meseria. Felicitarile mele si succes in continuare
16Militian(7 dec 07:27)
Prostu pe teren munceste sefu in birou infloreste.... Numai eu stiu can teren am bagat ptr. cercetarile de rigoare si nici un bravo nu am primit ... te felicit sefu ca de acolo din birou ,de pe scaunul ala cald , ai reusit o asa mare performanta.Noi cei din teren , te asteptam cu dosul intors , sa faci ce stii mai bine .
35Aghisan(7 dec 02:18)
Agent aghisan politia locala ovidiu cere spaga de la siferi fabrica motive agentu aghisan locala ovidiu are duster
01Cetateanca(7 dec 00:52)
Luati-as chelia in sange
21Pentru comentariul de la 19(7 dec 00:30)
Auzi bai REFUZATULE la AVORT.Sa moara curva aia de mata kare in loc sa sa se cace langa gard te-a facut pe tine.Daca-ti pun in pistol la tampla TE PISI pe TINE si PLANGI k O TARFA CE ESTI!!!! Slobozimas in koliva ta!!!
11Modjes puscariasu spart(6 dec 23:31)
Bai dar pe CRIMINALUL DE BADESCU LAURENTIU MENEJERUL DE LA AMBULANTA CIND IL SALTATI. A OMORIT O FEMEIE DE 32 ANI DIN NAVODARI EL SI CU MONSTRUL DE NEVASTASA RELI. FURA BANI AMBULANTEI NENOROCITUL SI FACE ANGAJARI PE 3000 euro. DNA SE AUDE. SPUNE CA E PSDIST SI IL TINE MOGA SCAPATINE DE SCHIZOFRENICUL ASTA E O JIGODIE BADESCULE SA TE MANINCE CANCERUL PE TINE SI TOATA FAMILIA TA DE SCHIZOFRENICI
18Adi Mih.(6 dec 21:06)
Sunt ONORAT ca l-am cunoscut si am lucrat cu domnul Marian Enache ! Felicitari ambilor lucratori !
311Chiru ion(6 dec 20:49)
Si cum xxxx mea am iesit eu politistul anului?
52Vasile(6 dec 20:46)
Politisti adevarati!
11Asa o fi(6 dec 20:44)
Dar de curand au lasat liber un infractor din MAI, tocmai sa faca rau si sa discrediteze o institutie. Stiu ei bine la cine ma refer.
312AVOCAT(6 dec 20:07)
Auzi merite deosebie ..a destructurat retele de mafioti din Romania ..pana in america etc. numai in constanta nu ..colcaie orasul de sobolani cu doua picioare e prapad fug investitorii straini si turistii ...ce tara si oras de cacat la propriu ..mai fratilor voi politia si alte institutii traiti in alta lume ..
56bahaha(6 dec 20:06)
cei mai mari spagari,aia din km 5 sunt cei mai spagari,droguri la greu ei se fac ca ploua,druga e sef acolo nu il deranjeaza nimeni,la rutiera toti fiertii zafer,stana sa va trag sus
211Politist(6 dec 20:05)
Politia in Romania nu prea conteaza! Avem zeci de mii de dosare care stagneaza din cauza unor colegi "descurcareti", promovarile se fac doar pe pile si relatii.. nepotismul e la ordinea zilei in politie plus avem cazuri clare de favorizarea infractorului pentru ca tatal sau fratele este politist! Hai sa nu ne mai umflam in pene pentru ca suntem o institutie bolnava.
58Andrei(6 dec 20:05)
Felicitari! Chiar merita sa fie elogiati acesti oameni. Nopti nedormite, zile petrecute departe de familie...Bravo!!!
16Enache(6 dec 19:51)
Daca dai o cafea, iti spun.
94Pt hotul care striga hotii(6 dec 19:23)
Bai ratatule, tu esti atat de dobitoc incat nu sti nici sa scrii, obositule. Cu terminati ca tine societatea nu are cum sa prospere, ne meritam soarta daca nu ai crapat la nastere, mutantule
710Hotul striga hotii(6 dec 19:14)
Cei mai mare hoti sunt majoritatea politistilor! Coruotia e in floare bai de asta nu evoluam ca tara nu din cauza majoritatii cetatenilor ca noi suntem vreo 16 mil ci din cauza majoritatii politistilor care sunt incompetenti grasi si corupti!
77LEFTER CONSTANTIN CRIMINAL(6 dec 19:01)
DIN CERNAVODA VA TRANSMITE FELICITARI PTR CA M ATI SALVAT DE PUSCARIE DUPA CE AM OMORAT O FEMEIE PE TRECEREA DE PIETONI FIIND BEAT SI DROGAT. FELITARI SPR SI PARCHETUL CONSTANTA.AI BANI AI PUTERE !.
611dle. Enache...(6 dec 19:01)
cum ati reusit din sursa externa sa va angajati???sincer...vreau sa stiu...sai eu sunt absolvent al facultatii de drept,cu licenta la..ACADEMIA DE POLITIE...ALEXANDRU IOAN CUZA. 2003, si nu ma baga nimeni in seama...sincer...cum ati reusit?? vad ca toti va preaslavesc...eu,acea persoana,care alerg de circa 15 sa intru in politie,nu reusesc,iar dumneata esti laudat,la greu...cine oare te iubeste,de te-a uns in functie???asta-i ROMANIA..
74HUOOO!(6 dec 19:00)
sa moara in chinuri javrele gaboresti in mod deosebit tarfa asta bolsevica sugatoare de puli garcesti si fondurie mUE
49Vasi(6 dec 18:28)
Cinste lor! Iar cei ce comenteaza la adresa rezultatelor obtinute de ei sunt clar din tagma hotilor jegosi care probabil au fost anchetati la randul lor.
512Gicu(6 dec 17:46)
Bravo si cinste lor! Ma dezgusta comentariile celor care critica si nu stiu sa aprecieze munca politistilor. Nici nu realizeaza ce ar fi tara asta fara politie. Ar fi raiul talharilor si al ratatilor. E evident ca o tara de hoti nu au cum sa ii aprecieze pe cei care muncesc sa ii prinda si sa ii impiedice sa fure. De asta nu mai evoluam. In tarile civilizate cetatenii chiar inteleg si apreciaza rolul politie. Halal tara, halal cetateni...
412Misu(6 dec 16:59)
Felicitari celor doi politisti care cred ca nu au lucrat,, sub directa indrumare si coordonare,, a politistului anului la Constanta ca altfel se alegea praful de munca lor.
38Cavalerul teuton(6 dec 16:45)
Siktir. Oare de ce anchetele si arestarile sunt efectuate numai pe tarlaua damei de carmen. Le e frica sa ancheteze si alte lepre. Atentie mare sau dublat pensiile pentru veterani si invalizi de rasboi. Bineinteles rasboiul lor cu gainari marunti.
19Agisan(6 dec 16:11)
Agentu de la politia locala Ovidiu agent Aghisan opreste masini in trafic si inventeaza motiv si cere spaga
54un cetatean(6 dec 15:37)
felicitari!
08nicolae(6 dec 15:20)
avem imaginea zilnica la tv a ceea ce nu face politia dar face dna, de ce politia nu are competenta sa depisteze fraudele enorme aduse economiei nationale de indivizi care traesc si in constanta ? aducem astazi elogii incompetentei aici la constanta ?
39Asa, Da(6 dec 15:18)
Bravo, sincere Felicitari! In contextul actual aceste rezultate ne arat ca unii Oameni sunt mai presus de mizeriile de fiecare zi! Cinste lor!
014Tutu(6 dec 15:12)
A fost la sectia 5 cea mai slaba sectie poate a fost mins in mina cu hotii de benzina ,nu am auzit ca sectia 5 sa fi rexolvat vre-un caz dorm pe ei suni la sectie si te ia la misto sa le aduci hotul tu pagubitul mai bine o desfiintati
14Pentru Ce proportii(6 dec 15:03)
Ideal ar fi daca ai sti sa scrii, altfel doar semeni cu o toaleta.
54Anonim(6 dec 14:58)
Ce minciuni mai bun spus cum au fabricat un dosar
86Ce proportii(6 dec 14:54)
Nu stiam ce rasuna asa!!! Era ancheta rasunatoare janinei cand a gasit o in sfarsit o toaleta.
315Ion(6 dec 14:50)
Chiar merita..Felicitari
mai mult...Replica
25 mar 19:59ReplicaACCIDENT RUTIER GRAV! O FEMEIE A MURIT, medicii au încercat în zadar să o resusciteze - VIDEO!

Un accident rutier a avut loc la intersecţia Dionisie cel Mic cu Baba Novac, în municipiul Constanţa! S-a încercat...5299

25 mar 21:19ReplicaConsilier judeţean, implicat în accidentul rutier care a dus la moartea judecătoarei Şerban4064
25 mar 15:40ReplicaOFICIAL-LISTA PSD la europarlamentare. Brăiloiu, printre CANDIDAŢI2483
25 mar 14:44ReplicaNOUTĂȚI în cazul șoferului de RATC agresat. Era o gașcă de vreo 15 adolescenți, băieți și fete!

Șoferul autobuzului 2-43, agresat în după-amiaza zilei de vineri, 22 martie a.c., în stația Faleză Sud de pe B-dul...4238

25 mar 03:23ReplicaDOCUMENTE. Licitația pentru plaje, UN FIASCO: o societate a statului român CONTESTĂ atribuirea unui sector lui Bucovală4022
25 mar 08:56ReplicaA ars acoperișul unei case din Constanța; flăcările s-au extins și la alte imobile - VIDEO!3793
25 mar 00:00ReplicaFraţii Micula au mai vândut un hotel din Neptun. Cine este suprinzătorul cumpărător

Fraţii Micula au reuşit o tranzacţie spectaculoasă şi au vândut hotelul Slatina din Neptun cu două milioane de...5851

25 mar 01:26ReplicaTUN de 19 hectare. Expertiză judiciară care a 'mutat' un teren din Kogălniceanu la Constanţa, ANULATĂ de instanță!2912
25 mar 10:38ReplicaUn alt BOLNAV de CANCER din Constanța a chemat în judecată Ministerul Sănătății1884
25 mar 15:31ReplicaDosar pentru UCIDERE DIN CULPĂ după moartea judecătoarei Mihaela Șerban

O apreciată judecătoare a Curții de Apel Constanța, Iuliana Mihaela Șerban, s-a stins din viață, în urma unui...6629

25 mar 08:58ReplicaPlanul de Ordine al Poliției Locale Năvodari, aprobat de Consiliul Local. Iată cum vor acționa polițiștii locali!2414
24 mar 00:00ReplicaRegionala de Drumuri și Poduri Constanța s-a apucat de lucrări FĂRĂ AUTORIZAȚIE!873
Vremea
7.1°6.8° - 7.1° luni, 25 martie 2019
cer seninUmiditate: 80%
Vânt: 9.06 m/s din S
Presiune: 1009.73 milibari

Loto
6/49131826284549
5/407162036372
joker4132235394
Horoscop
mai mult...SPSportRT
25 mar 00:00SportOlanda - Germania: 2-3. Final dramatic la Amsterdam, în preliminariile EURO 2020

Olanda și Germania au făcut spectacol pe arena Johan Cruijff, din Amsterdam, în preliminariile pentru EURO 2020. A...386

25 mar 00:00SportEuro 2020. Victorii pentru Germania, Polonia și Belgia. Surpriză în Ungaria. Rezultatele și marcatorii

Meciurile din preliminariile Euro 2020 au început joi şi au continuat vineri cu alte 7 meciuri din prima etapă....489

25 mar 00:08SportSimona Halep merge în 'optimi' la Miami după un meci de aproape 3 ore

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în optimile de finală de la Miami, după ce a învins-o pe slovena Polona Hercog...685

25 mar 00:00SportAngelique Kerber (4 WTA), după ce a fost bătută de două ori în câteva zile de Bianca Andreescu: „Ești cea mai melodramatică jucătoare din istorie!”

Bianca Andreescu (18 ani, 24 WTA) a trecut de Angelique Kerber(4 WTA) scor 6-4, 4-6, 6-1, și s-a calificat în...786

Local
25 mar 11:06LocalApel UMANITAR! O fetiță are nevoie de ajutorul nostru!

O fetiță de doar două luni are nevoie de ajutorul nostru. În urmă cu două luni, o familie din Tulcea a fost...1509

25 mar 03:56LocalActivitatea rutieră a polițiștilor constănțeni: mai mulți bărbați PRINȘI băuți la volan

Poliștii rutieri constănțeni au înteprins în acest sfârșit de săptămănă, mai precis vineri 22 martie-...430

25 mar 03:55LocalDoi bărbați din Constanța prinși în timp ce transportau 25 de arbori, fără documente legale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat sâmbătă, 23 martie a.c., în jurul orei...631

25 mar 03:25LocalUn constănțean BĂTUT DE NEVASTĂ a sunat la 112!

Sâmbătă, 23 martie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către un...3351

25 mar 03:55LocalFemeie din Culmea, bătută de un individ chiar la domiciliul acesteia

Un bărbat de 29 de ani din localitatea Culmea a sesizat poliţiştilor faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, un...807

25 mar 03:54LocalBărbat pe numele căruia era emis un mandat cu executare, depistat pe polițiștii constănțeni

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Mangalia, pe numele căruia Judecătoria Mangalia e emis un mandat de executare...939

25 mar 03:53LocalMESAJ DE CONDOLEANȚE în urma morții judecătoarei Mihaela Șerban. „Un OM DEVOTAT și DE ÎNCREDERE”

Magistrații Curții de Apel Constanța deplâng trecerea în neființă a colegei lor, Mihaela Șerban, care s-a stins...5131

25 mar 03:52LocalPește braconat, scos la vânzare în târgurile din Mangalia, Cobadin și General Scărișoreanu

O cantitate de peste 370 kg de peşte comercializat ilegal a fost scoasă din circulaţie de către jandarmii...1153

25 mar 03:51LocalPieton lovit de mașină pe strada Soveja

Serie de accidente la Constanța! Duminică, 24 martie, un autoturism a fost implicat într-un accident. Șoferul...865

25 mar 03:43LocalUn nou parc în Constanța, OVIDIUS PARK! Iată cum va arăta!

Desfășurare impresionantă de forțe, sâmbătă, 23 martie a.c., în fața corpului B din Campusul Universității...2536

Politică
25 mar 03:58PoliticăDăncilă: Cetăţenie română pentru evreii ce au părăsit ţara sub comunism şi pensii pentru supravieţuitorii Holocaustului

Premierul Viorica Dăncilă, prezentă duminică la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice...508

25 mar 03:56PoliticăGuvernul face marele anunţ: Cea mai controversată ordonanţă de urgenţă va fi modificată joi

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminică, la Braşov, că un proiect de modificare a OUG 114/2018...446

25 mar 03:24PoliticăEXPLOZIV! Dăncilă: Ambasada României va fi mutată la Ierusalim

Premierul Viorica Dăncilă, declarații importante din SUA. Aceasta a anunțat o ședință comună a României cu...981

25 mar 03:50PoliticăPSD a luat FOC după jignirile lui Weber - Un europarlamentar îl SOMEAZĂ să vină cu DOVEZI sau să își ceară scuze

Reacție vehementă din PSD după ce liderul PPE Manfred Weber a atacat dur social - democrații din România, acuzând...802

25 mar 03:50PoliticăDan Barna visează MĂREȚ: 'Avem mai degrabă în vedere o grupare nouă europeană, după europarlamentare'

Alianța USR-PLUS are în vedere, după europarlamentare, afilierea mai degrabă la o grupare politică europeană nouă...382

25 mar 03:49PoliticăCălin Popescu Tăriceanu Îl BAGĂ ÎN CORZI pe Klaus Iohannis: Practică un discurs de DEFĂIMARE a României

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă, că e dezamăgit de faptul că mulți politicieni, printre care și...543

25 mar 03:48PoliticăVictor Ponta: 'Fondul Suveran e metoda TelDrum extinsă la nivel naţional. Dăncilă şi Teodorovici vor avea de făcut o sută de ani de închisoare'

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că Fondul Suveran e...592

25 mar 03:44PoliticăPrimăria Constanța vinde un teren în stațiunea Mamaia. Vezi despre ce este vorba!

În martie 2018, societatea care administrează restaurantul Sirena din stațiunea Mamaia a formulat o solicitare la...844

25 mar 03:56PoliticăAsistații social, puși la muncă de Primăria Constanța

Spațiul verde din Constanța este diversificat și are o suprafață mare care se poate extinde sau restrânge în...982

25 mar 03:48PoliticăVești IMENSE! Pensiile vor fi MAJORATE

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut un anunț important, vineri, la Brașov! Acesta a vorbit despre recalcularea...821

Monden
25 mar 00:00MondenCu ce se ocupa Antonia înainte de a deveni faimoasă în România

Antonia și-a forit mult să devină cunoscută în România, iar visul acesta i s-a îndeplinit fără doar și poate....471

25 mar 00:00MondenOase, accident dur la Asia Express: „M-a lovit o durere incredibilă“

Deși au trecut de jumătatea traseului, aventura nu se oprește aici, iar concurenții vor fi nevoiți să...282

25 mar 00:00MondenAlex Bodi a cheltuit sume astronomice pentru a o recuceri pe Bianca Drăguşanu

“Împăcarea costă, nu glumă!” ne pot spune, cu mâna pe inimă, Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu, Ilie...465

25 mar 00:00MondenMonica Bârlădeanu şi-a scos la înaintare decolteul de infarct, în serialul „Vlad“

Actriţa Monica Bârlădeanu (40 de ani) din „Lost” şi „Nip/Tuck” se va alătura, de mâine, distribuţiei...348

25 mar 00:00MondenCe mănâncă musculosul de la "Românii au talent" ca să arate aşa la 68 de ani?!

În timp ce unii bărbaţi trecuţi de 65 de ani îşi trăiesc viaţa între pensie, crescut nepoţi şi vizite la...405

25 mar 00:00MondenAlesia Semerenko a rămas fără titlul de „Miss Moscova” după ce a fost prinsă cu minciuna

Alesia Semerenko a pierdut titlul de „Miss Moscova”, pe care îl câștigase recent. Tânăra clasată pe locul doi...378

25 mar 00:00MondenCe spun casele de pariuri despre bebeluşul lui Harry şi Meghan: Va fi fetiţă şi se va numi Diana

Casele de pariuri britanice sunt în plină efervescenţă datorită importantului eveniment care se apropie pentru casa...238

25 mar 00:00MondenSolistul grupului East 17, arestat şi spitalizat după ce a ameninţat într-un live stream că urma să se automutileze

Brian Harvey, solistul grupului East 17, o trupă pop-dance care a avut succes în anii 1990, a fost arestat şi...201

25 mar 00:00MondenGwyneth Paltrow şi Jessica Lange vor juca într-un nou serial produs de Netflix

Actriţele Gwyneth Paltrow şi Jessica Lange vor juca împreună în "The Politician", un nou serial de comedie produs...208

25 mar 00:00MondenMel B susţine că a avut o aventură de o noapte cu Geri Horner în perioada de glorie a Spice Girls

Melanie Brown, cunoscută sub numele de Mel B, a susţinut că a avut o aventură de o noapte cu colega sa din trupa...270

Mapamond
25 mar 00:00MapamondMarea Britanie: 11 miniştri vor ca premierul Theresa May să plece din fruntea guvernului britanic

Mai mulţi miniştri importanţi ai cabinetului britanic urmăresc să o înlăture pe Theresa May de la conducerea...203

25 mar 00:00MapamondForţele Democratice Siriene anunţă eliminarea totală a califatului grupării Stat Islamic în Siria

Forţele Democratice Siriene (SDF), alianţă militară condusă de kurzi, a anunţat sâmbătă înfrângerea...200

25 mar 14:51MapamondNouă manifestaţie tensionată „vestelor galbene“ în Franţa: 31 de arestări şi o femeie grav rănită

"Vestele galbene" manifestează din nou sâmbătă în Franţa, într-un climat de tensiune exacerbată de teama de noi...205

25 mar 00:00MapamondManifestaţie uriaşă la Londra împotriva Brexitului

Mai multe sute de mii de persoane care nu doresc retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană au manifestat...208

25 mar 00:00MapamondProteste în Germania împotriva reformelor privind drepturile de autor în UE

Zeci de mii de manifestanţi au defilat sâmbătă în Germania pentru a "salva internetul", cerând eurodeputaţilor...193

25 mar 00:00MapamondScandal de pedofilie: Papa Francisc acceptă demisia cardinalului chilian Riccardo Ezzati

Papa Francisc a acceptat demisia cardinalului chilian Riccardo Ezzati, arhiepiscop de Santiago, care şi-a prezentat...212

25 mar 00:00MapamondJakarta a inaugurat prima sa linie de metrou

Jakarta a inaugurat duminică prima sa linie de metrou, un proiect în valoare de 1,1 miliarde de dolari mult aşteptat...196

25 mar 00:00MapamondNorvegia: Evacuare a navei de croazieră Viking Sky ca urmare a defectării motorului, 16 răniţi

La bordul navei de croazieră Viking Sky care a suferit sâmbătă o defecţiune a motorului în largul coastei de vest...267

25 mar 00:00MapamondSuedia: Lanţ uman format în jurul moscheii din Stockholm, în onoarea victimelor de la Christchurch

Mai multe sute de persoane au format vineri un lanţ uman în jurul principalei moschei din capitala suedeză Stockholm,...195

25 mar 00:00MapamondGermania: 11 persoane reţinute sub suspiciunea de planificare a unui atentat 'terorist islamist'

Un număr de 11 persoane au fost reţinute la Frankfurt şi sunt anchetate sub suspiciunea de planificare a unui atentat...205

Sănătate
25 mar 03:47SănătateActivitatea managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, verificată! Cine sunt membrii comisiei!

Regulamentul de organizare și desfășurare a evaluării anuale a activității managerului Spitalului de Boli...1068

20 mar 00:24SănătateSorina Pintea: 'S-au făcut pași importanți pentru realizarea Spitalului Regional Constanța'

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, prezentă la Techirghiol, miercuri, 20 martie, a dat asigurări că s-au făcut...2627

19 mar 01:31SănătateProgram preventiv pentru depistarea bolilor prostatei, la Hârșova

Spitalul Orășenesc Hârșova desfășoară un program preventiv pentru locuitorii orașului și ai localităților...541

14 mar 00:00SănătateLecție de prim ajutor oftalmologic susținută de medicii de la Mrini Eye Hospital elevilor Liceului Internațional de Informatică

Mrini Eye Hospital a desfășurat miercuri, 13 martie a.c., prima acțiune în domeniul învățământului medical de...634

11 mar 00:37SănătateSemnal de alarmă: numărul MAMELOR MINORE, în creștere la Constanța!

La școală se fac ore de educație sexuală, iar internetul este plin de articole cu sfaturi pentru părinți referitor...1391

11 mar 01:17SănătateRUJEOLA – peste 100 de cazuri raportate în ultima săptămână!

Noi cazuri de rujeolă au fost înregistrate, în perioada 4 – 8 martie a.c., în țara noastră, potrivit evidenței...675

9 mar 00:07SănătateAmbasada SUA investește 320.000 de dolari în reabilitarea Maternității din Medgidia

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București va investi 320.000 de dolari în reabilitarea blocului...842

7 mar 09:22SănătateConcurs pentru funcția de medic șef Clinica TBC Osteoarticular Agigea

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța scoate la concurs postul de medic șef...1016

4 mar 02:18SănătateLegea salarizării discriminează o parte din salariaţii din sistemul sanitar

O radiografie a efectelor produse de Legea Salarizării, în special în sănătate și asistență socială, arată...1713

4 mar 02:20SănătateEPIDEMIE DE GRIPĂ. Creștere îngrijorătoare a deceselor! Ultima victimă din Constanța: o femeie de 39 de ani

Numărul deceselor în cazul cărora specialiștii au confirmat virusul gripal a ajuns la 159, potrivit ultimei...1239