REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Andra Măruță, însărcinată cu al treilea copil? Cântăreața a afișat o burtică suspectă în semifinala „Românii au talent”

Andra Măruță, însărcinată cu al treilea copil? Cântăreața a afișat o burtică suspectă în semifinala „Românii au talent”

Replica API 17 mai 2021 | 18:39 4071

Andra Măruță a afișat o burtică suspectă în prima gală a semifinalei de la „Românii au talent”. Se știe că artista s-a mai „împlinit” în pandemie, însă în imaginile apărute, am crede că este vorba mai degrabă despre o sarcină.

Andra Măruță a postat un clip video pe contul de Instagram în care pășește pe scena de la Românii au talent. În ambele rochii purtate, se observă extrem bine conturată o burtică de graviduță. Să fie, oare, Andra însărcinată cu cel de-al treilea copil? La ultimul zvon apărut de acest fel, cântăreața a infirmat totul și a spus că este vorba doar despre câteva kilograme în plus.

Cum lupta Andra cu kilogramele în plus

„Am reînceput sportul acasă. Bineînțeles că sălile de sport sunt închise. Am început și dieta, mai multă apă, mai puțină mâncare, dar am mese regulate. Iar acum mă duc să îmi fac manichiura, mă duc la Mari și abia aștept. Sunt binedispusă cred că asta se datorează faptului că am început sportul, pentru că îmi dă un vibe și io energie foarte bună. Deși, după perioada de COVID, trebuie să recunosc că am avut o perioadă în care mă simțeam foarte obosită. Încep să mă simt mai bine, mai energică și sper să simțiți și voi asta”, a menționat Andra Măruță, în urmă cu câteva săptămâni, pe Instagram Stories.

Andra și Cătălin Măruță, discuții despre greutatea ideală a vedetei

Prezentă în platoul emisiunii “Morning ZU”, talentata artistă a mărturisit câte kilograme i-a spus soțul ei că își dorește să dea jos.

“El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult!”, a declarat artista la “Morning ZU”, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Andra ii place puta,e nebuna o rupe.
1
1
doar a mancat ca vaca .
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272