REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Andreea Bălan are un nou iubit! Prima imagine cu misteriosul bărbat

Andreea Bălan are un nou iubit! Prima imagine cu misteriosul bărbat

Replica API 25 mai 2022 | 00:00 1288

Andreea Bălan se află în sfârșit într-o relație, iar cei doi îndrăgostiți au fost văzuți ținându-se de mână și manifestându-și afecțiunea unul față de celălalt, în văzut tuturor, noaptea trecută, pe străzile din Capitală.

Andreea Bălan

Andreea Bălan nu se mai ascunde! Blondina, 37 de ani, iubește din nou și s-a etalat alături de noua sa cucerire, chiar ieri noapte, într-o zonă de lux a Capitalei. Amorezii s-au ținut de mână, s-au sărutat și părea că se simt extraordinar de bine, unul în prezența celuilalt, ca și cum s-ar cunoaște de-o viață.

Blondina nu a mai fost văzută alături de un partener, din septembrie anul trecut, când s-a despărțit de Tiberiu Argint.

Iată că dragostea a poposit din nou în viața Andreei Bălan și, judecând după ipostazele tandre în care a fost surprinsă vedeta de către CAN CAN, se anunță o idilă pasională.

Bărbatul misterios, care reușit să cucerească inima vedetei, este un tip bine făcut, musculos, înalt și tinerel, astfel că, din punct de vedere fizic, este la polul opus față de partenerii din trecut ai Andreei, precum George Burcea, Tiberiu Argint sau Keo.

Andreea Bălan, mamă a două fetițe, este gata să încerce ceva nou și în materie de bărbați, iar de această dată și-a ales un partener care nu este faimos și nici nu face parte din industria muzicală.

Andreea Bălan a avut parte de ghinion în dragoste

Viața personală a Andreei Bălan a fost un adevărat uragan de emoții. Vedeta s-a căsătorit cu George Burcea în 2017, pe o plajă din California, iar în 2019 cei doi au făcut și cununia religioasă. La doar câteva luni de la fastuosul eveniment, Andreea Bălan și George Burcea și-au spus ,,adio" și au depus actele de divorț. Separarea legală dintre cei doi s-a încheiat abia după doi ani, perioadă de timp în care cei doi s-au certat prin tribunale pe custodia celor două fiice, Ella și Clara, scrie click.ro.

A urmat apoi relația cu Tiberiu Argint, care a deși era mai puțin cunoscut în lumea mondenă, acesta are legături cu televiziunea, fiind fratele Soniei Argint, realizatoare TVR. Afaceristul a avut o relație tumultoasă cu Andreea Bălan, iar vedeta chiar l-a prezentat pe noul partener fiicelor ei. Din păcate blondina și Tiberiu Argint s-au despărțit, situație ce a aruncat-o pe vedetă într-o depresie cruntă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
maimutele astea schimba papagalii cu bani mai repede decit chilotii.apoi gasesc un fraier care sa ia expiratele cu kilometrajul dat peste cap. apoi divorteaza si gasesc altul. si tot asa...
0
0
frumos barbat..daca n-are barba,daca n-are cioc,daca nu-i vopsit...pictat..tatuat...nu este barbat...sper ca el este unul dintre cei..pictati..vopsiti...tocmai bun de...barbat..
1
0
stai sa vezi ca pleaca si frumosu a**a repede
1
0
alta m*********a venita de pe ulita si ajunsa vedeta
1
0
si eu schimb ciorapii mai des cum schimba a**a iubitii .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108