REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Andreea Bănică și-a cumpărat apartament cu banii dintr-un pictorial erotic

Andreea Bănică și-a cumpărat apartament cu banii dintr-un pictorial erotic

Replica API 11 iunie 2022 | 00:00 3159

Artista a rememorat momentul din 2001 când a pozat în „Playboy”, la inițiativa tatălui și iubitului ei, alegându-se cu un onorariu generos pe care l-a investit într-o locuință pe care o păstrează și acum. „Cred că aș arăta mai bine acum”, a plusat cântăreața, amuzată, chestionată de Denise Rifai.

Andreea Bănică

La începutul carierei sale, în 2001, când era în plină ascensiune, Andreea Bănică a pozat în „Playboy”, revistă dedicată bărbaților. Cu banii cu care a fost remunerată și-a achiziționat un apartament. Chiar dacă a avut un șoc în momentul în care a văzut revista, iar oamenii veneau și-i cereau autografe.

„Cred că aș arăta mai bine acum”

Denise Rifai a chestionat-o pe cântăreață, cu ocazia emisiunii „40 de întrebări”, de la Kanal D, dacă ar mai dedica un pictorial incendiar celebrei publicații. „Cred că aș arăta mai bine acum! Dacă soțul meu ar spune «da», mi-ar fi mai ușor să spun «da». La vremea aceea, am spus «da» pentru bani. A fost o sumă destul de mare, 10.000 de dolari, mulți bani pe atunci. Au fost niște bani căzuți din cer. Abia m-au convins Lucian (n.red. – iubitul de atunci, soțul de acum) și tatăl meu să pozez pentru această revistă. Tata, de fapt, a venit cu primul număr din Playboy, cu Dana Săvuică, și mi-a spus: „Dacă vreodată ți se va oferi ocazia să pozezi în această revistă, te rog, tată, să pozezi!”. L-am făcut în toate felurile, cum să mă vezi tu, tatăl meu, dezbrăcată în această revistă! Lucian mi-a promis marea cu sarea, mi-a promis că nu va fi acolo decât el și fotograful”, și-a adus aminte cântăreața.

„Mi-au scos bikini în photoshop”

Andreea Bănică nu s-a dezbrăcat complet. „Mi-au scos bikini în photoshop, atât de mare era rușinea mea. Când a apărut revista, mergeam cu capul în pământ, nu mi-a plăcut coperta. Au vrut ei să facă acea copertă, eu nu mi-am dorit-o, nu-mi plăcea acea poziție, mă uitam strâmb, nu mi-a plăcut deloc. Mi-a fost rușine. Dar acei bani au fost importanți în viața mea. Cea mai mare parte din bani a unui apartament pe care-l am și azi și de care mă bucur”, a comentat Andreea Bănică, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am 32 de ani și. Caut i femeie să mă plăteasa
0
0
Andreea am pe cineva in familie, cand te vede la televizor zice : uite-o pizzddulliccea !
0
0
bine ca ti-au scos chilotii in photoshop ca altfel ii dadeai tu singura jos .
0
0
Xxx nu joci
0
0
S.a murdarit un pic de succes cand a pozat. Acum ii pare rau ca nu a rupt netul in 2 pt bani
0
0
Era in trend atunci sa-ti arati kurul ....Mai toatele actualele babe foste tinere vedete au pozat in playboy
0
0
Abia asteptam sa mai pozezi.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272