REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Andreea Bănică și Kourtney Kardashian, rochii de mireasă similare! Cătălin Botezatu a dat verdictul

Andreea Bănică și Kourtney Kardashian, rochii de mireasă similare! Cătălin Botezatu a dat verdictul

Replica API 25 mai 2022 | 00:00 1153

Andreea Bănică a manifestat un interes special față de nunta lui Kourtney Kardashian, mai exact față de rochia de mireasă a vedetei americane, care, în mod surprinzător, seamănă extraordinar de mult cu cea purtată de blondină, în ziua nunții ei, în 2009.

Andreea Bănică

Andreea Bănică, 43 de ani, a publicat pe contul de Instagram, la secțiunea story o serie de imagini de la nunta ei cu Lucian Mitrea, care o înfățișează într-o rochie de mireasă, scurtă, strâmtă, decoltată, cu un voal voluminos, adică o ținută ce seamănă izbitor de mult cu cea purtată de Kourtney Kardashian, la nunta cu Travis Barker, scrie click.ro.

Andreei Bănică se pare că nu-i scapă nimic, mai ales când este vorba de o vedetă ce a purtat o ținută asemănătoare cu a ei, într-un moment deosebit de important, așa cum este ziua nunții. Blondina nu a ratat ocazia să-și dea cu părerea cu privire la rochia de mireasă a lui Kourtney Kardashian, având în vedere că a observat că ținuta vedetei americane seamănă cu cea creată de nimeni altul decât Cătălin Botezatu, pentru nunta ei din 2009.

,,Ce asemănare" a scris Andreea Bălan în dreptul imaginilor.

Andreea Bănică i-a atras atenția lui Cătălin Botezatu asupra acestui aspect inedit, iar designerul a aprobat-o și s-a amuzat copios de coincidență, postând la rândul său imaginile publicate de cântăreață.

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit într-o ceremonie de vis

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de vis, care a avut loc la Portofino, Italia. Rochia de mireasă a vedetei americane a atras toate privirile.

Ținuta creată celebra casă de modă Dolce & Gabbana a fost una cel puțin atipică pentru o mireasă tradițională, căci designerii italieni au creat o rochie scurtă strâmtă a cărei piese principale era corsetul din satin, asortat cu un voal spectaculos, ce avea imprimat motive religioase din simbolistica ritului catolic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si Biana Dragusanu a avut rochie de 100 de dolari luate din China de pe Alibaba
1
0
dar de cantat mai canta muierea asta...!?! mai tine cineva minte ce a cantat ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108