REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Angela Martini, soția lui Săvulescu, despre Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia: „Prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină”

Angela Martini, soția lui Săvulescu, despre Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia: „Prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină”

Victor ROTARU 9 noiembrie 2022 | 13:12 6697

Angela Martini (35 de ani), soția lui Dragoș Săvulescu, a făcut câteva declarații incendiare despre două colege de „podium”. Cunoscutul model a anunțat pe contul său de Instagram că face dezvăluiri despre două românce celebre. „Să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele”, a scris Angela într-un mesaj halucinant postat pe rețeaua de socializare.

Într-un mesaj foarte dur, soția fostului acționar de la Dinamo nu dă nume, dar atacă „două femei originare din România”. Una dintre ele locuiește la Milano, iar cealaltă stă la Roma, transmite vedeta.

„Ambele sunt mame și sunt două foste modele românești”, a transmis modelul născut în Albania. Aceasta le numește pe „colegele” sale „actrițe aspirante”, „prostituate sub acoperire” și „dependente de cocaină”. Tototdată, Angela Martini spune că cele două femei la care face referire „se urăsc de moarte de mulți ani!”.

Angela Martini, mesaj dur: „Am de-a face cu oameni bolnavi mintal”

„E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite! Sunt convinsă că o bună parte dintre oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni.

Invidia este o boală foarte periculoasă! Dușmanii mei îmi sunt expuși în fiecare zi, în cel mai ușor mod! Oameni la care nici nu m-am gândit, oameni de care nu mi-a păsat niciodată, oameni pe a căror existență nu dau doi bani.

Partea amuzantă este că tot ce au spus sau au făcut, pentru a mă răni, mi-a venit în detalii frumoase. Doar pentru că am prieteni grozavi și lumea este cu adevărat mică!

Soția lui Dragoș Săvulescu: „Să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele”

Partea tristă este că am de-a face cu oameni bolnavi mintal, oameni nefericiți și psihotici cu care nu am avut niciodată nimic de-a face în viața mea. Oameni care creează invenții pure, fac povești, merg la alți oameni pe care îi cunosc, vorbesc rahat, încearcă să mă rănească și creează defăimare. Totul doar fantezii bazate pe răutate, ură, frustrare și invidie!

Din păcate vorbesc de 2 femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt 2 foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! :)) Acum, amândouă mă urăsc.

Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA?  Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!” a scris Angela Martini, care pare să facă referire la frumoasele Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia.

Cine este Angela Martini?

Angela Martini e născută în Albania, dar s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. În 2010 a câștigat titlul de Miss Univers Albania.

Celebrul model s-a căsătorit, în 2017, cu Dragoș Săvulescu, în Las Vegas, după un an și jumătate de relație. La finalul anului trecut, partenera fostului acționar de la Dinamo a devenit părinte, cu ajutorul unei mame surogat din SUA. Soțul modelului a fost condamnat la 5 ani jumătate de închisoare

Dragoș Săvulescu, soțul celebrului model, a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de plajă din Constanța și Mamaia, dosar în care a fost condamnat și Radu Mazăre.

Vara trecută, milionarul a fost găsit și reținut de autorități în Grecia, după Angela Martini a publicat pe Instagram imagini din vacanță.

Curtea de Apel din Syros, Grecia, a respins însă extrădarea afaceristului în România şi l-a lăsat să plece în Italia. Dragoș Săvulescu și Angela Martini locuiescu, în prezent, la Milano, alături de fiul lor, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la stirea asta! Pai courva aia albaneza are tupeul sa arate degetul? Tocmai ea? Nu se vede?
0
0
nu inteleg asta de zice cu machidoancele????....ce are una ce zice oPROSTITUATA geloasa pe niste fete care ea zice ca sunt si ca fac ? fiind in aceeasi breasla cred ca toate trei au facut de stie madam angela atatea asa ca ciocul mic ca nu esti mai cinstita FAAAAAAAAAAAAAA
1
1
Angela Martini bea numai Martyny vu gheata si in KUR POARTA DOAR O ATA fără greață
2
0
Daca erau virgine tot prostituate le numea pentru ca sunt românce .Machedoancele ,in mare parte , pot insira bărbatii de ele nnu râde nimeni pentru ca au multa rautate si mult tupeu si talent sunt ascunse ,vorbesc putin si dau impresia ca sunt cele mai "cinstite" si maritate muieri.
6
2
Banii furati poporului roman ii mananca albaneza. Asta da fratie balcanica. Si grecoteii cum anuleaza condamnari romanesti? Pai hai sa fuga toate parnaile in Grecia. De-aia fugea Udroaica... Astia fura bani cu escavatorul nu cu sacul
6
0
Plm rade ciob de oală spartă !!! c***a penală care sta cu hotul idiot Săvulescu rade de pițipoancele românești !
15
0
Macar ale noastre sunt frumoase, albaneza e urata cu spume.
17
0
barem ale noastres mistoace, tu esti boccie rau, nene!
14
0
Ce tupeu pe această parașută aspiranta. S a cuplat cu papagalul milionar i*******r Savulescu oare dc? si tot in ea in diletantismul ei le acuză pe altele de prostituție; specia umana e într-adevăr fascinantă.
26
2
Bine tu,alea sunt c***e sub acoperire dependente de cocaina,dar tu care esti intretinuta de un penal condamnat definitiv la inchisoare cu executare care se sustrage executari pedepsei ce esti,o femeie cu onoare si cinste?.
23
0
Bey, de tataroaica asta albaneza nu a auzit nici pwlea...isi face reclama pe carca romancelor noastre...
21
1
Am uitat.. și Replica e din aceeași categorie!
17
1
Toate 3, si Menghia si Ghenea si Angela Murfatlar asta! Coorve cu staif!
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212