REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Anna Lesko, mai incitantă ca niciodată. Dar fanii nu au fost deloc încântați

Anna Lesko, mai incitantă ca niciodată. Dar fanii nu au fost deloc încântați

Replica API 20 martie 2019 | 00:00 528

Anna Lesko

Anna Lesko s-a lăsat fotografiată într-una dintre cele mai incitante poziții în așternuturi. Însă, mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea pe internet nu au fost deloc încântați și i-au spus exact ce părere au despre felul în care pozează. În lenjerie fină, întinsă pe pat într-o poziție provocatoare și cu un trandafir în gură – așa apare artista în cea mai redcentă fotografie pe care a postat-o pe rețelele de socializare. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată vedeta este extrem de incitantă, însă cei mai mulți dintre internauții n-au apreciat deloc felul în care se afișează Anna Lesko în ultima vreme.

„De un timp ești foarte instabilă”, „Mă întreb cine este fotograful și ce se întâmplă după?’, „Simte nevoia de foarte multă atenție cu aceste poze’, „Doamne ferește, nu ți-e rușine? te vede copilul. ce exemplu de mamă!”, „Ai luat-o razna, ai copil acasă. ce părere crezi că va avea când te va vedea în ipostaze din acestea? Nimic atrăgotor, dimpotrivă – rușine’, „criza de la 40 de ani se manifestă în diverse forme”, „te apreciam foarte mult, dar cu așa poză postată nu e nimic de capul tău…”, „Spărmana de tine”, „Băiatul tău ce o să spună când o să vadă pozele cu tine???”, „E prea de tot…”, i-au transmis internauții Annei Lesko.

Anna Lesko, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa Cu tine eu la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai incitanta ca atunci cind i-o tragea mazare la colonade nu e ca acum e baba
2
0
Mama si fiica, doua curve care s-au futut pe bani multi si probabil inca se mai fut sau o sug. Subiecte interesante pentru labagiii de la Replica. Plm.
4
0
Trebuie sa recunoastem ca este o depravata!
5
0
Trebuie sa recunoastem ca are un corp excelent !
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108