REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Antal: Vizita lui Ponta în Pasul Nyerges - de apreciat, dar aşteptăm şi legi pentru maghiari

Antal: Vizita lui Ponta în Pasul Nyerges - de apreciat, dar aşteptăm şi legi pentru maghiari

Replica API 5 august 2014 | 00:00 247

Preşedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, declară că vizita premierului Victor Ponta în Pasul Nyerges, judeţul Harghita - despre care premierul spunea că va fi criticată - reprezintă "un semn de normalitate" de apreciat, însă el aşteaptă şi legi în favoarea maghiarilor.

"Este un semn de normalitate, pe care îl apreciez, dar aştept ca în relaţiile româno-maghiare să fie o schimbare mult mai profundă. Este un semn pozitiv în această direcţie participarea premierului la manifestările comemorative din Pasul Nyerges, judeţul Harghita. Aştept gesturi mult mai des de la cei care conduc această ţară", a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, Antal Arpad.

Liderul UDMR Sfântu Gheorghe a adăugat că aşteaptă ca vizita premierului în această zonă a ţării să fie urmată şi de o serie de legi în favoarea comunităţii maghiare.

"Aştept, în primul rând, legi care să fie mai bune, mai corecte. (...) Legile nu sunt bune, legile sunt proaste, legile nu sunt corecte faţă de comunitatea maghiară şi aştept ca această prezenţă a premierului să fie urmată şi de o serie de legi care să fie în favoarea comunităţii maghiare, să ne simţim şi noi cetăţeni de rangul întâi în această ţară, aşa cum se simt şi cetăţenii de etnie română", a afirmat Antal.

sursa:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108