REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

O familie din Limanu, care are un bebeluș de 1 an, a rămas pe drumuri! CASA A ARS DIN TEMELII. Ce spune primarul Georgescu

O familie din Limanu, care are un bebeluș de 1 an, a rămas pe drumuri! CASA A ARS DIN TEMELII. Ce spune primarul Georgescu

Replica API 7 ianuarie 2019 | 00:32 503

O familie din Limanu a rămas pe drumuri, în plină iarnă. Casa în care locuiau a luat foc din temelii, iar, în prezent, familia, cu bebelușul de un an, locuiește la vecini. Oameni cu suflet mare s-au mobilizat pentru a da o mână de ajutor. Au nevoie de cât mai multe haine groase, pentru că au rămas doar cu hainele de pe ei.

Asociația Umanitara Solidarity Children a strâns câteva lucruri care ar fi de ajutor familiei nevoiașe, însă, cel mai important, aceasta are nevoie de o nouă casă.

”Noi avem deja aragaz, frigider, mașină de spălat, televizor și putem strânge și restul de lucruri necesare unei gospodării, dar facem pe această cale un apel atât către domnul primar Daniel Georgescu cât și către Asistenta Socială din cadrul Primăriei Limanu”, a transmis asociația.

Cei care vor să ajute, pot dona la sediul asociației situate la Casa de Cultură Mangalia.

Deja, mulți oameni cu suflet mare s-au mobilizat si le-au dus alimente si alte lucruri de care au nevoie. Au nevoie de alimente perisabile și neperisabile; pampersi mărimea 4-5 pentru fetiță; îmbrăcăminte, pentru tată mărimea M-L, iar pentru mamă mărimea L-XL, pentru fetiță îmbrăcăminte pentru vârsta de un an; încălțăminte (pentru tată mărimea 42 iar pentru mamă mărimea 38-39, pentru fetiță încalțăminte pentru vârsta ei); materiale de construcții; orice fel de donații (lucruri) necesare unei locuințe.

Primarul Daniel Georgescu a declarat, pentru Replica de Constanța, că a aflat din primul moment de situația familiei: "Am fost anunțați chiar din momentul intervenției pompierilor la incendiu. Acum familia este bine, a fost cazată și are tot ce îi trebuie. Sunt niște copii și părinții, au 20 de ani, iar bebelușul 1 an. El muncește. Sigur că vor primi ajutor. Bine că nu a luat foc baraca în timp ce dormeau, că poate nu mai erau în viață acum", a spus edilul.

M.P., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Filon cu asociatia lui acum are bani de tigari si plimbari. Halal asociatie, mergeti si donati direct familiei!
1
1
Filon si Ciobeica doi maimutoi care fac pe voluntarii prin Mangalia.Mai bine aveti grija de voi.Poate va controleaza pe la conturi,unde furati banii donati de oameni pentru campaniile voastre false.Daca astia au ajuns sa faca apeluri umanitare,am ajuns de risu lumii
2
0
In Limanu nu a ars o casa.Informatii false.De la indivizi care fac bani si imagine pe spatele unor oameni cu probleme.Nu asa ajuti pe cineva.
4
1
Dl Dan Georgescu trebuie sa le faca o casa pe acel teren. Nu e greu din banii bugetului sa faci o casa cu 2 camere, baie si bucatarie. Pentru alte chestii mult mai mici se gasesc bani de la primarie, sper si cred ca o sa se gaseasca si acum bani cat mai urgent posibil!!!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108