REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Arse cu țigara, tăiate cu lama, snopite în bătaie de iubiți. Daniela Crudu nu e singura care a trăit teroare în amor

Arse cu țigara, tăiate cu lama, snopite în bătaie de iubiți. Daniela Crudu nu e singura care a trăit teroare în amor

Replica API 12 februarie 2020 | 18:14 1069

Bianca Drăgușanu, Mădălina Pamfile, Alexandra Stan și Andreea Spătaru au încasat bătăi crunte

Foto: colaj Click!

De la pasiune, la violență a fost doar un pas, iar Daniela Crudu nu este singura divă bătută de iubit. Cântăreața Alexandra Stan, fostele asistente tv Bianca Drăgușanu, Andreea Spătaru și Mădălina Pamfile au fost schilodite de partenerii lor de viață. Arse cu țigara, trase de păr sau lovite peste picioare, cam acestea sunt „tratamentele” la care au fost supuse.

Situația prin care a trecut Daniela Crudu (30 de ani) dumincă dimineața a șocat showbizul autohton. Bruneta sexy a fost bătută de iubitul croat Sego Dubravko atât de rău, încât a avut nevoie de îngrijiri medicale. Duminică, la ora 5.30, pe fondul unei gelozii, afaceristul s-a năpustit asupra ei cu pumnii, iar în urma loviturilor aplicate, i-a fisurat nasul și i-a provocat mai multe contuzii la nivelul feței.

Daniela Crudu și Mihai Costea, alias Nilă

Foto: Arhiva Click

Dar Daniela Crudu nu se află la prima scenă de acest gen, se pare că este învățată cu violența după ce de-a lungul timpului, foștii ei iubiți au mai altoit-o din când în când. Este de notorietate relația cu scântei pe care Daniela Crudu a avut-o cu fotbalistul Mihai Costea, zis Nilă, care nu doar că a lovit-o, ci a apelat la practici horror: i-a stins țigara pe față. Scenele se petreceau acum opt ani, când Daniela era asistentă la emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena 1.

Alexandra Stan, Marcel Prodan

Foto: Mediafax

În urmă cu șase ani, cântăreața Alexandra Stan (30 de ani) trecea prin clipe de groază din cauza impresarului care îi era și iubit, Marcel Prodan. Pe 15 iunie 2013, Alexandra Stan a ajuns la spital plină de vânătăi și cu ochiul umflat după ce a fost găsită pe marginea unui drum național din Constanța de către un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere. Alexandra Stan l-a dat în judecată pe iubitul bătăuș care a fost condamnat la șapte luni de închisoare cu suspendare și plata a 25.000 de euro, daune morale către artistă.

În iulie 2012, „eleva lui Mazăre”, așa cum i se mai spunea Mădălinei Pamfile (26 de ani) după ce a apărut într-un pictorial pentru adulți alături de fostul primar al Constanței, trecea prin clipe de groază alături de iubitul fotbalist de atunci, Gabi Matei.

Gabi Matei

Sportivul Gabi Matei a bătut-o și a tăiat-o cu lama. „El m-a tăiat într-un moment de furie, după ce i-am dat o palmă. Nu s-a mai controlat şi a făcut acest gen necugetat. Dragostea te face să comiţi gesturi necugetate, la care nu te-ai fi gândit vreodată. Eu l-am iertat pe el, aşa cum mi-a iertat şi el mie multe”, ne-a declarat „eleva lui Mazăre” la momentul acela. Din cauza acestor probleme, Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă. Iată că a reușit să treacă peste acele episoade, iar în prezent are o fiică și este însărcinată din nou cu actualul ei partener.

Andreea Spătaru şi Ion Cojocea, alias „Boschet”,

foto captură Antena 2

În iulie 2008, fosta asistentă de la „Dimineața cu Răzvan și Dani” (Național TV), Andreea Spătaru (34 de ani), a fost fotografiat-o în timp ce primea o bătaie soră cu moartea, într-un parc din București. Agresorul de pe atunci era nimeni altul decât iubitul ei, Ion Cojocea, alias „Boschet”, un afacerist divorțat și cu copii acasă. Bărbatul a bătut-o cu pumnii și cu picioarele și i-a smuls părul, indignat pe faptul că blondina a depus o plângere împotriva lui la Secția 1 de Poliție. Deși era însoțită de doi prieteni, dintre care unul era Cătălin Tutilescu, nimeni altul decât fiul fostului şef al Poliţiei Capitalei, Marian Tutilescu, niciunul nu a putut să o scape pe vedetă de furia lui „Boschet”. Au trecut aproape 12 ani de atunci, iar Andreea are o familie superbă. Este căsătorită și este mămica unei fetițe și a unui băiețel.

Bianca Drăgușanu

Aşa arată în realitate picioarele Biancăi Drăguşanu. Vânătăile îi vor aminti pentru totdeauna de relaţia tensionată cu Coco Păun

Bianca Drăgușanu a fost victim mai multor abuzuri din partea iubiților ei. Bianca Drăgușanu (37 de ani) a avut o tinerețe zbuciumată, iar cel mai dureros episod a avut loc pe vremea când avea doar 22 ani. Atunci, Coco Păun, un interlop din Târgu Jiu, o bătea zilnic, și are și în prezent urme pe picioare.

Coco Păun

Foto: adevarul

„Mi-a rupt picioarele și m-a lovit în locul în care pe mine mă doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mă punea să stau în genunchi, m-a bătut pe stradă. Am vrut să mă sinucid” , a spus Bianca Drăgușanu în urmă cu mulți ani, la un post tv.

Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi

Nici în prezent nu a scăpat de relele tratamente. Soțul ei, Alex Bodi, i-a înfipt furculița în mână și a bătut-o chiar înainte de Crăciun, când blonda a și vrut să divorțeze de el, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lu Stan cu bricheta i ardea flocii de la cwr
1
1
Cum unde, prin cluburi.
5
0
Unde gasiti mai fetelor, toate animalele astea ?
5
1
nu va mai plingeti coardelor.Sinteti niste maimute care s.au dus cu babuini tigani ptr bani meritati tot ce patiti! de ce ju plecati?pleaca ciinele de linga macelarie,sparlamentarul pesedist de la furat bani si coarda de linga banisori?
7
0
De ce o fura divele? Toti vorbesc de efect, dar care este cauza? Din ce cauza au luat bataie, nu ne spun????
7
0
fufe cu creier neted au relatii cu baieti cu creer la fel de neted. asa se ajunge ca un retardat sa bage furculita in mana unei pitipoance ...
7
0
Fiecare face ce doreste cu viata sa insa asta nu inseamna ca trebuie sa fie sacul de box al vreunui frustrat!
1
2
Ca si lucrurile care nu se termina niciodata adica"Aerul si Fraierul" si "bataia si futaiul" sunt nereturnabile!Astea sunt "vedetele" ? pai de vanzare toate?bai si puteam la Crudu cu 5000 si m am zgarcit...
6
0
inca o data se adevereste faptul ca celebritatea costa...
8
0
elel si-au ales viata asta de borfet nu le obliga nimeni sa devina celebre in cluburi pt tarifele lor ,ele afiseaza opulenta si superioritate cind defapt sunt niste tirfe ordinare cu care isi fac ziaristii stirile
9
0
Nimeni nu poate afirma ca viata de curva e usoara si lipsita de riscuri.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108