REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ASISTAŢII social din Henri Coandă, EVACUAŢI!

ASISTAŢII social din Henri Coandă, EVACUAŢI!

Replica API 4 iulie 2020 | 09:59 7240

Cartierul Henri Coandă din Constanţa a reprezentat, de-a lungul timpului, o problemă pentru constănţenii care locuiesc în jurul acestuia dar şi pentru cei care se ocupă de administrarea lui. Încă de la începutul anului au existat controale ale Regiei Autonome pentru Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) din cauza deselor reclamaţii privind veniturile celor au primit spaţiu locativ în acest cartier. Mai mult decât atât, peste 226 de persoane au depus certificate fiscale falsificate, astfel că RAEDPP a început deja evacuarea unora dintre locatari.

Florin Gheorghe: Unii au plecat singuri, pe alţii i-am dat noi afară

“Unii au plecat singuri, pe alţii i-am dat noi afară, din cei pe care i-am găsit cu certificate fiscale falsificate. Probleme nu au mai fost în Henri Coandă, am reuşit sa reglăm şi pierderile de apă, am mai deconectat de la curent rău platnici. Unii sunt acum la zi cu toate datoriile.” a declarat pentru ziarul Replica, Florin Gheorghe, directorul RAEDPP.

În privinţa celor care încă mai aşteaptă o locuinţă, Florin Gheorghe a declarat: “Am făcut repartiţii noi, pentru că anul trecut s-a repartizat şi foarte multe persoane nu au venit cu actele să putem să le facem contract. Chiar şi din blocurile noi am dat afară persoane care veniseră cu certificate fiscale false. Vor mai exista şi în perioada imediat următoare şi alte reparaţii”.

Conform reprezentanților RAEDPP, au fost 7 evacuări iar 4 chiriași au renunțat la spațiul locativ. Dintre cei 226 care au depus certificate fiscale falsificate, 12 au venit cu certificate bune și au plătit amenzile. Ceilalți care sunt încă în ilegalitate, au la dispoziție doar 10 zile pentru a rezolva acest lucru.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o gramada de cultura in comentarile astea, eu zic ca e de vina corona
0
0
Ar trebuii un control in toate locuintele sant multi care stau fara acte sau triplat familiile si cam si au adus toate neamurile
0
0
Dar organele abilitate s au sesizat cu privire la falsul in acte? Cum vine treaba asta, mai exact? Aduc acte false, apoi li se cer cele reale si daca le aduc, ii iertam, daca nu, ii evacuam?? Buna treaba...
3
0
Mascatii cand veniti ca-i plin de dealeri de droguri, noaptea au santinele si catari de droguri.
9
2
muta HC la cap de linie 48. E teren viran acolo.
14
3
In acest cartier ar trebui cazati politicienii si mincinosii care creaza panica covid adica cei care umfla numarul de infectati pentru a cere mila de la UE.
19
3
@05.13.Pai suntem la munca in mijloacele de transport in comun,in piata Tomis III,in Grivitei,pe plaje, cat vrei sa muncim ca avem frezoane si ne ia toate boalele!
17
2
Cum adica, daca era altcineva cu documente false era penal, dar ei nu !
21
1
daca 226 au adus certificate false, oare cati au adus certificate adevarate?? Ca acolo sunt max 35 de containere, poate 4-500 locuinte. Nu mai spun ce cauta cartier social cu LOCURI DE MASINA REZERVATE? Ori e sarac asistat, ori are masina. Bine ca ii invata sa se spele, ca de mintit si furat stiu inca din leagan
33
0
boul de iorgus inmangalia le.adattiganilor case,pe care le.au vindut si au venitdin nou sa ceara.puneti la munca ciorile,asa scapatide ele!
20
1
Auliuuuuuuuuuuu conasule,pupata-s buriku tau ala facator da minuni,se moare mama,se moare tata,se moare ruda mea dusmanu meu de la italia si germania,se moare 18,5 copii d-ai mei da foame si sete da gura mea ce manca?
14
3
La munca futuva-n gura de tigani borati !!!
59
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108