REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Atenție, constănțeni! Se modifică intersecția de la City Park Mall

Atenție, constănțeni! Se modifică intersecția de la City Park Mall

Replica API 14 aprilie 2018 | 00:28 353

Autoritățiile anunță că, începând de săptămâna viitoare, vor fi ample lucrări în zona City Park Mall. Este vorba de reabilitarea intersecției, care se apropie de final. Lucrarea este executată de către reprezentanții mall-ului, cu toate autorizațiile și aprobările obţinute la timp. Astfel, luni sau marți, 16 sau 17 aprilie, vor fi demarate lucrările de reabilitare. Trecerile de pietoni de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și Soveja vor fi mutate mai în spate cu 20 de metri, iar semafoarele vor fi schimbate în totalitate. Informația a fost confirmată de conducerea Confort Urban.

„Este vechea poveste cu reabilitarea intersecției. Între timp, a ieșit autorizația de construire. Se vor muta cele două treceri de pietoni mai în spate cu 20 de metri, ca să nu se mai treacă prin triunghiul acela. Este vorba de trecerile de pe Alexandru Lăpușneanu, cât și de pe Soveja. Se vor schimba toate semafoarele, căci se schimbă și tot automatul de dirijare, și cablaj, și tot. Se face prin subtraversare ca să nu mai rămână cabluri aeriene. De aceea și nevoie de autorizație. De luni sau marți se vor apuca de lucrare”, au precizat reprezentanții Confort Urban.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
20 aprilie.... nici o modificare acolo... deci iar ati mancat o stire cu paine.
1
0
Nea domn primar,mergi domnule la capitala sa vezi cum este,Constanta e o cocina totala.
1
0
Numai la Cta se putea bazaconia asta ! Au facut o lucrare inutila , doar ca sa sifoneze bani ! Au ingustat mai mult partea carosabila cu scuarurile de pe axul drumului si macar daca vopseau acele garduri metalice in culoarea galbena sau alb ca sa fie vizibile ! O lucrare facuta dea- npulea !
9
0
Ne-ati spart tot orasul cu cablurile pe sub pamant asta trebuia facut de mult , suntem singura tara din ue care avem matze pe sus .Dar mai turnati si beton peste ca ne-am rupt masinile in ele...Modificati intersectii lucrati si voi noaptea nu in orele de varf sa nu poti circula....
9
0
sunt makidonii.reptilienii din etnia amintita sunt raspunzatori pe langa tiganoii plantati in buricu targului de manelizare si distrugere in scop de imbogatire peste noapte.cea mai mafiota etnie si grupare infractionala.astia axfisiaza Dobrogea de zeci de ani.
7
2
Adica iar o sa sparga strada sau trotuarul sa traga cabluri pe sub pamant???? Lucrari facute cu curu' doar sa incaseze smecherii banii de la buget
6
0
Cel mai prost primar decebal fagadau. Nu anul trecut a fost modificata intersectia. Asa spalam banii. Caruntu Eugen nu mai manca cu gura plina. Va bateti joc de cetatenii co stantei. Platiti voi din buzunar de ce nu ati facut de la inceput crva bun. Ducetiva la puscarie.
11
1
pasajul cumpenei devine sit arheologic. se monteaza o bariera si trecem peste calea ferata ca acum 40 de ani. bravo fagadau.
10
1
Io zik cah voi o sugeti pentru cah an city sunt cele mai bune gagici
3
7
Este intersectia unde se impune un sensgiratoriu!!!
2
15
Amnezia cuprinde Romania.Din cate imi amintesc,fadositul de mache primarul se lauda ca pasajul de la Cumpenei va fi gata pana la sfarsitul anului care a trecut.Acum nu mai are bani primaria si toata zona industriala este blocata.Nimic nu se misca pe acest pod.Atunci facem o intersectie care prin solutia propusa nu rezolva nimic in afara deSPAGA. Bravo mache,te mai votam odata.
16
4
Precizarile facute de Confort Urban sunt neclare, nu stiu sa scrie corect limba romana. "Semafoarele vor fi schimbate". Sper sa fie unele moderne demne de secolul 21. Am auzit comenteriile celor de la Confort Urban ca nu sunt bune semafoarele cu temporizare. De ce ? Atunci sa ne intoarcem in timp, poate chiar dirijarea cu politist. Tot ce a fost bun se distruge. Rusine.
17
2
la cati bani se spala pardon se produc acolo puteau lejer sa faca un pasaj ca la carfur nu labareala de asta cu mutat 20 m si schimbat semafoare asta e praf in ochii lumii nu rezolva cu nimic tiganeala aglomeratia si senzatie de axfisiere mecanica vrem copaci si iarba verde in pamant nu numai ciment sticla si iarba de aialalta
24
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108