REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Atenție, constănțeni! Vor fi ridicate mașinile care staționează sau sunt oprite neregulamentar

Atenție, constănțeni! Vor fi ridicate mașinile care staționează sau sunt oprite neregulamentar

Replica API 13 martie 2019 | 00:43 395

Începând cu 15 martie 2019, vor fi ridicate mașinile care staționează sau sunt oprite neregulamentar.

Măsura ridicării autovehiculelor este dispusă de polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Constanța și de polițiștii locali de la Direcția Generală Poliția Locală.

Câteva situații în care se poate dispune măsura ridicării: mașinile sunt pe carosabil unde staționarea este interzisă prin lege, pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, pe spații verzi, în parcuri, în locurile unde sunt montate pavele, în parcările amenajate, fără a avea achitată contravaloarea taxei privind parcarea sau pe locurile de parcare amenajate și semnalizate corespunzător, destinate persoanelor cu handicap, etc.

Mașinile vor fi recuperate doar de utilizatorii de drept în prezența unui polițist și după achitarea taxelor prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini - 450 de lei, tarif transport mașini - 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi - 60 de lei.

Mașinile vor fi depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr.1. Programul de restituire este non-stop. Constănțenii pot verifica dacă autovehiculul a fost ridicat sunând la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța -0241484205.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fi atat de sarac incat esti nevoit sa mergi cu ratc, sa ti puta mana a bara de ratc sa puti tu a ratc si se iau de oamenii cu masini care intreaba si ei unde vor parca daca parcari nu exista trotuare pl
1
1
Ati afisat poza cu platforma parca este stirea cu ambulanta neagra! Pai ce crdeati ca edilul orasului o sa stea linistit? Ati uitat ca anul acesta avem alegeri,de unde bani?
1
0
Sunt peste o suta de mii de masini in municipiu plus cei in tranzit, nu mai vorbim de perioada sezonului estival. Cate parcari amenajate sunt? Rezolvati problema asta si apoi procedati si la masuri de coercitie...
8
1
Doar asa poate ne mai educam! Felicitari!
2
6
Firma lui Stanca are deja achizitionata o masina de ridicat !! Aviz DNA Directorul Andrei este mana in mana cu Stanca !! Stanca e nelipsit la furaciune dar se strange usor usor cercul ..
5
1
Cu banii de pe biciclete ... faceati parcari supraetajate ... Unde sa parcam masinile ??
8
2
vedeti cum ne manipuleaza , ei pentru a da taxe si plati sunt primii dar sa termine macar cartiere de asfaltat si imbunatatit aleile si trotuarele sunt ultimii ex:Baba Novac,Primo,Veterani ,au dat atatea spatii cand puteau construi o parcare supraterana in puncte strategice ,
3
2
Comfort urban cea mai praduitoare firma. Camatari jegosi
7
1
Pr Andreea. A lu Fagadau si Tase. Fagadau sia luat vila pe malul marii in zona Reyna.
9
0
Papati cacat la greu
3
2
Pe mine cand stationez cu cazanu pe trecerea de pietoni din centrul Cernavodei, atarnator sa fac taxi pirat,cand ma ridicati?Sunt hot si puturos,ma dat afara ca am furat motorina de la freza de asfalt si de la compactor!
5
2
Unor astfel de masuri precum ridicatu masinii merita sa li se raspunda doar cu violenta.. o masina parcata neregulamentar nu trebuie ridicata, trebuie aplicata sanctiunea ridicarii masinii doar daca blocheaza traficul! Merita sa se recurga la violenta !
7
7
Sa se elibereze trotuarele de masini macar pentru siguranta copiilor care merg la scoala. Prost sa fii sa crezi ca poti creste numarul masinilor la infinit intr-un spatiu limitat. Sa deschida cineva parcari intr-un univers alternativ sau eventual pe orbita terestra, spatiu e destul acolo.
5
14
Exista aplicatie TPARK pentru plata parcarii prin sms.
5
7
Mai jos sunt vreo trei frustrati , care comenteaza datorita faptului ca i sa darmat garajul in care isi tinea muraturile..
5
10
Cit de pro st poti fi, comu istule, de ce nu propui direct confiscarea masinilor si arestarea celor care nu vor sa mearga pe jos sau cu turcismele Isuzu? Cit de handicapat sa fii sa crezi ca benzile speciale pentru autobuze vor rezolva ceva? Unde le pui si pe alea? Platesc degeaba impozite de ani de zile in cel mai de k k t mare oras, sint trotuare unde se asteapta o lopata de asfalt de 4 ani! Se monteaza banci in statiile de autobuz dar sub ele si in jurul lor sunt gropi! Total de k k t ...
12
7
E plin de idioti care comenteaza. Eu nu locuiesc in oras, dar lucrez in el. Si am incercat sa platesc cu SMS si nu functioneaza, si erau pline si alea. Nu sunt parcari, oras turistic de nimic! Stai sa vina vara!
19
5
Felicitari primariei ! S-a umplut orasul de masini , trebuie facut ceva in sensul asta....ridicate masinile , gatuit traficul prin amenajarea de benzi speciale Bus , etc , sa faca doua ore in trafic de acasa pana la serviciu ,poate doar asa vor intelege ca este suficienta o singura masina de familie ...si aia folosita rational !
10
28
pe nevasta-ta fecalete.
10
2
Foarte bine!!!!! Dar parcari cand faceti nemernicilor?
19
11
Gasim noi un procuror antipsd sa scriem dupa dictare!
9
10
Foarte bine! Aviz pitipoancelor si cocalarilor! Pt retardatii de mai jos care se intreaba unde vor parca: in parcarile existente si acolo unde indicatoarele de circulatie nu interzic stationarea. Asa scrie in Regulament. Civilizatia se impune cu forta. Peste tot in lume daca vrei sa faci pe smecherul platesti.
22
20
Pentru ce sa faca parcari,pentru mofturile vostre? Exista mijloc de transport in comun. Nu este nimeni obligat sa iti inghita tie noxele.
14
32
Parcarile trebuia sa le cereti inainte sa va luati masina. Voi ati mers pe "lasa ca merge si asa parcata ilegal" uite cum orice nas isi are nasul si acum o sa o luati in mana. Aplaud initiativa.
13
30
Cum ati stabilit preturile?
26
4
Sa ii dam la muie lui cacadau. Numai idei bune are . Ar trebui sa lasam toti masinile la primarie sa blocam toate strazile din jurul primariei sa vedem ce o sa faca. Niste parcari nu stie sa faca dar de ridicat masinile si de pus stalpi pe trotuare il duce capul lui ala sec de machidon jegos.
34
13
ia spune Bagadau, unde sa le oprim, da-ne o ideie !
28
7
si a cui este firma care va incasa din ridicarea masinilor?faceti parcari mai intai, asa ar fi normal,nu credeti?
41
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108