REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ATENŢIE la SAMSARII care oferă CAZARE la NEGRU!

ATENŢIE la SAMSARII care oferă CAZARE la NEGRU!

Replica API 14 iulie 2021 | 00:35 7985

După cum precizam într-un articol anterior, intitulat „Au reapărut SAMSARII pe litoral! CAZARE la NEGRU cât cuprinde”, turiştii au o gamă variată de unităţi de cazare atunci când vin la mare, iar la mare căutare sunt apartamentele. Doar că, uneori, ghinionul face ca proprietarii de imobile închiriate la negru să fie neserioşi şi să îi țepuiască pe clienţi. Aşa a păţit o familie care trebuia să vină pe litoral pe data de 29 iulie, iar după ce a plătit avansul pentru cazare, s-a trezit cu preţul dublat de către proprietar.

Au plăti avansul pentru cazare şi s-au trezit că preţul final este dublu

Au vrut să se distreze pe litoral, dar vacanţa le-a fost stricată de proprietarii imobilului unde urmau să se cazeze. O familie se luptă acum să recupereze avansul plătit pentru un weekend de cazare la mare, după ce proprietarii apartamentului au dublat preţul cazării imediat după ce şi-au văzut banii de avans în cont. Revoltaţi de acest gest, oamenii au refuzat să mai închirieze apartamentul şi au rămas şi fără o parte din bani. “După ce plătești avansul pentru rezervare, proprietarii schimbă prețul instant! Se pare că aşa procedează majoritatea! Și vă mai și plângeți de faptul că nu se onorează avansurile/rezervările.

click pe imagini

Păi cu aşa specimene de oameni? Unde sunt oamenii serioși, de cuvânt? Nu voi mai plăti în viaţa mea vreun avans! Acum doi ani, la fel am pățit! Mamaia Nord, două apartamente. După avans, s-a dublat prețul. Am avut discuții multe contradictorii și în final, au acceptat prețul inițial. Ca să nu iau masuri! O dată am luat ţeapă, a doua oară la fel, a treia nu se va mai repeta! După nu știu câte telefoane, conversații pe whatsapp, drum în oraș pentru plată, te trezești că nu ai cazare, că ai fost fraierit și dacă vrei totuși să fii cazat, scoți dublu din buzunar”, a explicat capul familiei. Precizăm că în timpul sezonului estival cazarea la negru reprezintă o normalitate pentru toată lumea, astfel că cei care au apartamente pe litoral le pun spre închiriere în regim hotelier, ocazie prin care câştigă câţiva bani în plus.

click pe imagine

Această practică este ilegală

Precizăm că această practică, de a închiria apartamente în regim hotelier este total ilegală în cazul oamenilor care nu-și declară veniturile obţinute din această activitate şi nu plătesc impozite. Potrivit Legii nr. 571/2003, privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, „sunt considerate venituri din cedarea folosinţei bunurilor şi veniturile obţinute de către proprietar din închirierea camerelor situate în locuinţe proprietate personală, având o capacitate de cazare în scop turistic cuprinsă între una şi cinci camere inclusiv”.

click pe imagine

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Feritiva de taximetristul infect cu numere de inmatriculare LIX este un samsar ordinar nenorocit care fraiereste oameni
0
0
de la MARLANII de pe aici, la ce altceva sa te astepti ? tepe la toate nivelurile
5
1
am cazare in km 4-5 la etaju 6, babulea papulea
3
1
l-au pacalit de 3 ori? cred ca le cauta, vrea si ieftin si conditii de 5 stele.daca e prea ieftin sa fie adevarat , inseamna ca asa e, e teapa.sa rezerve pe booking, airbnb, daca vrea sa stea linistit.
7
1
da voi cand plecati la munte si inchiriati o cabana nu luati si ciorba si oala cu sarmale cu voi???
7
7
Asa se intampla cand veniti cu ciorba din Italia si vreti sa stati moca
13
5
Mergeti la unitati de cazare autorizate sau airbnb. Vreti altfel, pregatiti-va sa luati teapa!
19
5
Turistii cred ca li se cuvine totul.Litoralul a ramas cu doua luni de cazare si cand vin la mare, negociaza preturile,vor sa stea pe doi lei...la munte nu se permite asta...
26
11
Stim si platim impozit pe venitul estimat. De obicei turistii trag teapa la greu . Astia sunt cei care vor ieftin ,langa mare si de 5 stele la 100 de lei.
22
20

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468