REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

AVERTIZARE Infotrafic: HAOS pe A2, mai ales la staţia de taxare de la Feteşti!

AVERTIZARE Infotrafic: HAOS pe A2, mai ales la staţia de taxare de la Feteşti!

Replica API 22 iunie 2019 | 00:00 502

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, încă din dimineaţa de sâmbătă, 22 iunie, traficul rutier este intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa.

Pe DN Centura Bucureşti, către autostrada A2, traficul este intens însă nu sunt probleme de trafic.

Se circulă îngreunat la staţia de taxare de la Feteşti, ca urmare a faptului că mulţi automobilişti optează pentru plata cash a peajului (tarif de trecere a podurilor între Feteşti şi Cernavodă), la singura casă destinată acestui scop.

Precizăm că prin staţia de taxare se poate trece liber, cu obligativitatea ca taxa să se plătească ulterior, în 24 de ore, la staţiile de distribuţie a carburanţilor (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE si RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316 ).

"Le recomandăm conducătorilor auto să folosească şi alte rute către Constanţa, cum ar fi:

-DN2 Bucureşti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa;

-DN3 Bucureşti – Lehliu – Călăraşi – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanţa.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp", au spus reprezentanţii Poliţiei Române.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate si ma bucur pentru ca ai scris PECO nu Benzinarie cum spun toti prosti fiindca statiile astea nu sunt doar pentru alimentarea cu benzina ci comercializeaza produse petroliere.Mai vand si altceva dar activitatea principala este alimentarea cu orice fel de produse petroliere.Mie imi suna comic"merg la benzinarie sa alimentez cu motorina".
0
1
Daca cererea pentru plata cash e mare atunci statul sa vina in intampinarea cererii cu o oferta adecvata adica mai multe statii de taxare cash si mai putine cu sms!
0
3
dar nu pot sa stampilez cu stampila CNAIR si dc sa imprim eu? toner timp nervi intra in desfasurator cauta cand ai trecut printeaza du-te la militia care te-a amendat desi ai platit prin sms, militia nu-ti ia in calcul desfasuratorul ptr ca acolo arata ca ai dat sms nu ca ai platit. Eheheee...... Romania! Bureaucratica Maxima!
1
2
DIN STATIA TAXARE FETESTI
2
2
Vin RROManii
2
0
Niste idioti notorii!!! Chiar nu-i duce mintea sa-si cumpere si treceri de pod cand alimenteaza la benzinarii?!
7
2
vrei s a fi bagat in carti, fa articole de c....ca poti!
1
4
Poti sa imprimi din desfasurator
4
4
statia de taxare Fetesti.Mangleala pe fata ciochie made in romania.
4
7
taxa ilegala bani furati dar nu ai cu cine
4
5
bola romanului sa stea la coada
3
2
pentru ca statul cere hartie stampilata cu cerneala
1
4
Chiar acum am venit de la Buc! E haos din cauza faptului ca nu interzic circulatia camioanelor simbata si duminica precum si din cauza furstratilor care se cred Ayrton Senna cu niste conserve pe banca a doua si fac coloana dupa ei! hellooo......... banda a doua e pentru depasire!
10
2
In secolul 21, cu posibilitatea platii taxei in mai multe feluri: SMS sau la Peco... Pt ce mama dracului aveti telefoane inteligente??? Chiar, pt ce?!? Ca sunt telefoanele mai inteligente decat posesorii lor... Daca parintii habar nu au, sa apeleze la copiii lor care sunt la curent cu tehnica!!!
15
2
Super comentariu
12
1
Ii place sa stea la coada si sa se vaite. Cind nu exista sms sau plata la benzinarie urlau ca statul isi bate joc de ei. Acum? Stau ca idiotii la coada. Retardati cu drept de vot!
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108