REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Aveți propuneri pentru Primăria Constanța privind Regulamentul de închiriere a imobilelor?

Aveți propuneri pentru Primăria Constanța privind Regulamentul de închiriere a imobilelor?

Replica API 16 ianuarie 2019 | 21:40 468

Proiectul de hotărâre poate fi consultat până pe 19 ianuarie

Mai sunt câteva zile în care proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind închirierea prin licitație publică a bunurilor imobile, care fac parte din domeniul public sau privat al municipiului Constanța sau din domeniul public al statului și în administrarea Consiliului Local al municipiului Constanța, poate fi consultat pe pagina web sau la sediul Primăriei Constanța.

Potrivit Legii 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primăria Constanța a făcut public, pe 20 decembrie a.c., proiectul proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind închirierea prin licitație publică a bunurilor imobile, care fac parte din domeniul public sau privat al municipiului Constanța sau din domeniul public al statului și în administrarea Consiliului Local al municipiului Constanța. Acesta poate fi consultat la sediul Primăriei Constanța, în B-dul Tomis, nr. 51 sau pe pagina web a instituției, www.primaria-constanta.ro, secțiunea „De interes public” – Transparență decizională pe Legea 52/2003, iar propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi transmise, în scris, până pe 19 ianuarie a.c..

Potrivit acestui proiect de hotărâre, regulamentul respectiv stabilește instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere a bunurilor imobile, ce fac parte din domeniul public sau privat al municipiului Constanța sau a bunurilor imobile aflate în administrarea Consiliului Local Constanța, precum și cadrul general privind regimul juridic al contractelor de închiriere. Închirierea se face în baza unui contract de închiriere, prin care Consiliul Local al municipiului Constanța, în calitate de locator, transmite pe perioadă determinată unei alte persoane, fizice sau juridice, dreptul și obligația de folosință asupra unui bun imobil, în schimbul unei chirii. Chiria va fi stabilită în baza unui raport de evaluare, întocmit de un evaluator autorizat, aflat în relații contractuale cu municipiul Constanța, iar valoarea este aprobată prin hotărârea Consiliului Local. Proiectul de hotărâre poate fi consultat AICI.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
-Platim taxe si impozite de 3-4 generatii, dece nu se poate inchiria locul de parcare din fata casei ? Dece aceia care au SRL pe aceste strazi nu sunt conditionati sa le asigure angajatilor si locuri de parcare necesare ?
0
0
De ce PNL-ul are spatiu inchiriat de la RAEDPP, atata timp cat are spatiu PROPIETATE pe str. Lahovari nr. 2.
1
0
Pretul se stabileste in functie de cerere si oferta. Daca pretul este mare nu inchiriaza decat cativa. Primaria are destule locatii prost organizate care raman goale in fiecare an. Locatiile bune si la pret atractiv se dau usor.
0
0
Ce propuneri ??? Tu glumesti !!!! Primaru ne va lua in seama la alegeri. Pana atunci, pa
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108