REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

BĂRBAT OMORÂT de FAȚĂ cu un COPIL, la HÂRȘOVA. VIDEO

BĂRBAT OMORÂT de FAȚĂ cu un COPIL, la HÂRȘOVA. VIDEO

Replica API 17 iunie 2021 | 23:07 6899

Asan Regep a fost condamnat, în martie, la 3 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, însă decizia nu a fost definitivă. Acum a fost înregistrat apelul, care se va judeca, la Curtea de Apel Constanța, pe 20.01.2022. Totul a pornit de la faptul că un bărbat, aflat în stare de ebrietate s-a enervat că alte persoane vorbeau într-o altă limbă, de aici ieșind un conflict verbal. Însă, de față cu un copil (fată), așa cum se vede și pe imagini, unul dintre cei implicați în conflict îi trage unui pumn celui ce s-a arătat deranjat de situație. Victima cade secerată la pământ, sub privirea îngrozită a copilei.

Totul s-a petrecut în seara de duminică, 3 mai 2020, în Hârşova. Mai exact, a avut loc un conflict care s-a încheiat pentru un tânăr pe patul de spital, în comă, iar pentru un altul la secţia de poliţie. Asan Regep, în vârstă de 20 de ani, a lovit cu bestialitate un bărbat în vârstă 32 de ani, acesta din urmă căzând la pământ. S-a lovit cu capul de asfalt şi a intrat în comă. Agresorul a fost reţinut, fiind propus spre arestare preventivă, propunere ce a fost admisă de către judecători. Însă, din păcate, în noaptea de 12 spre 13 mai, victima s-a stins din viață. Cercetările au continuat, iar încadrarea juridică a fost de loviri cauzatoare de moarte.

Potrivit informațiilor noastre, scandalul s-a desfășurat în fața unui magazin din Hârșova, la intersecția străzilor Tabiei și Cărășiei. Atât victima cât și agresorul s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Mai exact, victima s-a arătat deranjată de un grup de persoane aflat acolo, ai cărui membri vorbeau în altă limbă. Aceasta a mers la respectivele persoane și așa a izbucnit un conflict.

Pe imagini se poate observa cum bărbații vorbesc. La un moment apare și o copilă, iar când victima se apleacă, agresorul o lovește puternic, sub ochii îngroziți ai copilului. Victima se prăbușește la pământ sub ochii îngroziți ai copilului. Ulterior, inculpatul se urcă în mașină și fuge. Un trecător a sunat la 112, la fața locului ajungând oamenii legii și cadrele medicale.

Inculpatul a precizat în fața anchetatorilor că nu a lovit victima, ci doar a împins-o, chiar dacă în imagini se observă altceva. În cele din urmă, a recunoscut fapta așa cum a fost reținută în rechizitoriu.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Executat in public pentru omor clar!
4
0
La rusi ori vb limba lor ori iesi in plm din tara.
5
0
pai de trebe si judecatori sa incaseze pensiile alea speciale si salarile babane in liniste...chiar daca nu sufleteasca..
6
0
Urecheatu' asta ar trebui sa infunde puscaria cel putin 15 ani. Cum sa dai 3 ani pentru omor?
14
0
violatori, au intodeauna scuza lor, pe care justitia si legile tarii o ia in seama, ca drepturi ale ...omului, dar faptele lor nu sunt omenesti!ei nu au leac si indreptare, recidiveaza cand vor!
9
0
hadariii astia infecti trebuie omorati si stau numai in triburi
19
0
Nu reprezinta perocol social...freedom!
16
0
...3 ani pt omor?.
24
0
7.62 era, parca
16
0
7 ani jale
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468