REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

BĂRBATUL judecat pentru moartea pompierului FRIPIS NU vrea după gratii

BĂRBATUL judecat pentru moartea pompierului FRIPIS NU vrea după gratii

Replica API 6 ianuarie 2021 | 23:03 2461

Criș Teodor, constănțeanul responsabil pentru moartea pompierului Daniel Fripis, a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere din culpă şi ucidere din culpă. Nemulțumit de această sentință, Criș Teodor a depus apel care se va judeca pe data de 4 martie 2021.

La data de 29.08.2015, Teodor Criş a procedat în mod defectuos la verificarea buteliei de aragaz, umplută anterior cu gaz petrolier lichefiat de la o stație de alimentare destinată autovehiculelor, prin aprinderea unei brichete de menaj, pe care a îndreptat-o către robinetul recipientului sub presiune, acțiune ce a condus la aprinderea gazului din butelie și, ulterior, la distrugerea acesteia prin explozie, punând în pericol integritatea bunurilor și viața persoanelor aflate în curtea imobilului, totodată, un fragment al buteliei respective rezultat în urma descompunerii prin explozie l-a lovit în zona capului pe plt. adj. Daniel Fripis, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, provocând decesul acestuia.

Apelul se va judeca pe 4 martie 2021

Pe numele lui Teodor Criș a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar după cinci ani, pe data de 7 decembrie 2020, acesta a fost condamnat, pe fondul cauzei, la o pedeapsă de doi ani și două luni de detenție, cu executare. Acesta a depus apel la această hotărâre, care se va judeca pe 3 martie 2021.

Citește și:

EXCLUSIV! CONDAMNARE cu EXECUTARE în cazul pompierului Daniel Fripis, MORT în urma EXPLOZIEI unei BUTELII

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu plecati cu ei sunt tepari
1
0
V ati zgarcit la 2000 de euro si acum va ofticati spaga e la putere mai inca nu ati invatat dupa juma de secol
1
0
Uf... bine ca am scapat. De fapt eu sunt de vina ca l am bagat pe spaga la pompieri la insistentele lu Bety jurnalista ca sa scrie de bine de noi.
2
1
In mod intentionat a dat foc la butelie ca sa vina pompierii s-o stinga si sa sara in aer? Criminal inculpatul, ce mai. Pompierul este erou ca a impiedicat extinderea pagubelor. Dar de aici pana la omor din culpa.... Nu am citit nicaieri ca pompierii sunt obligati sa intervina in orice conditii asa ca omorul din culpa pare o acuzatie fortata. Oricum Fripis e un erou aratand un curaj deosebit, dar "criminalul" e si el o victima. A prostiei. Nu toata lumea e instruita ce sa faca cu o butelie. Din pacate. Speculatiile avocatesti distrug vieti. Oare familia se va bucura de acele despagubiri ?
2
1
Prostia, golania, smecheria trebuiesc platite, gradul de risc generat a fost destul de mare!
2
1
Cum plm sa dureze ma 5 ani sa judeci un caz? Astia sunt criminali nu alta!
12
0
Daca pompieru e fraier si nu stie sa stinga ce vina are moshu.. Ca e tare in gura..
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272