REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bărbatul terorizat de 'talibanii' din Cobadin a fost la Poliţie, urmează să ajungă la Parchet! IMAGINI SURPRINSE CU DRONA

Bărbatul terorizat de 'talibanii' din Cobadin a fost la Poliţie, urmează să ajungă la Parchet! IMAGINI SURPRINSE CU DRONA

Replica API 30 august 2018 | 00:00 643

A dezvăluit numele vandalilor

A dezvăluit numele vandalilor

Un bărbat din Cobadin a relatat, în edițiile trecute ale cotidianului Replica de Constanța, cum este terorizat de mai mulți indivizi, care nu au frică de nimic. Însă, de dată recentă, a fost în audiență la IPJ Constanța și urmează să ajungă și la Parchet. Mai mult decât atât, el va lua un evaluator pentru a-i stabili prejudiciul. Bărbatul a făcut publice numele celor care, efectiv, fură și sunt puși pe scandaluri în localitate.

„Talibanii din Conacu (Cobadin) au și nume și le voi spune. Este vorba despre Nestea Florin, zis Țonțonel, Dinte Ciprian Laurențiu, zis Liță, fratele acestuia: Dinte Sorin Stelian, zis Buhăilă și mai e vorba despre un văr al lui Nestea, tot Nestea Florin îl cheamă, iar porecla Sampa Mic. Ăștia patru au fost cu căruțele și mi-au făcut ravagii. Am și poze, le-am dus la Poliție, pentru că marți, 28 august, am fost în audiență”, a declarat, pentru ”Replica”, Adrian Ursu, păgubitul din Conacu.

În continuare, el va lua un evaluator pentru a-i stabili prejudiciul, după care va merge la Parchet. Amintim că bărbatul are o solă cu porumb de 9 hectare, în localitatea Conacu din Cobadin, județul Constanța, de mai mulți ani. Însă, în tot acest timp, a avut parte numai de neplăceri, în sensul că o familie numeroasă, foarte bine cunoscută în localitate, și nu pentru fapte bune, i-a furat și distrus tot.

Acesta a relatat la acel moment că un alt eveniment nefericit s-a petrecut pe 20 august seara, când s-a dus la fața locului cu un martor, "că nu poți să te duci singur pentru că-ți dau în cap, care și el are teren în zonă. Am surprins trei căruțe care plecau, dar nu poți să-i prinzi pentru că se ascund în lizieră și nimeni nu are curaj să intre după ei. Încă din primăvară i-am anunțat pe cei de la Postul de Poliție pentru că mi-au intrat cu caprele și mi-au distrus vreo jumătate de hectar.

Acum, la fel, 6 hectare din 9 sunt distruse și porumbul sustras”, potrivit lui Adrian Ursu. Și acum, iată că, din dorința de a i se face dreptate cât mai repede, a dezvăluit și numele celor care i-ar fi distrus sola. Totodată, are şi imagini surprinse cu drona, din care se poate observa cât de mare e dezastrul din cultura sa (vezi foto!)

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand apar haiducii le aruncati in mijlocul gastii in carute,GARANTAT nu vor mai veni si le trec si figurile din cap.simplu.
1
0
Politia la sat ?? Aia nu au permanenta, dar sa se mai ocupe de hoti...4-5 oameni cu tupeu , cu bate de baseball si intrat peste aia in lanul de porumb. Prinsi 1-2 din hoti si frageziti foarte bine. Efect garantat.
0
1
Jandarmeria nu este organ de paza nationala. Institiile locale trebuie sa sesizeze organelle abilitate si sa se treaca la asanarea localitatilor de fapturile astea imputite si periculoase,mai periculoase decat pesta porcina pentru ca ataca omul si tot ce detine el.
4
4
Ce face Jandarmeria ? Din cate stiu la sate sunt jandarmi care asigura linistea .
12
8
Este lamentabil comportamentul fortelor de ordine !
12
0
Mandra jandarmerie se uita pe imagini?Isi mai plimba curu' in patrula pe strazile unde nu se intampla nimic.Ja la caruta baieti si patrulati pe camp.Paziti recoltele fermierilor daca mai vreti sa si mancati. iata cu ce se confrunta societatea rurala.Se fura din camp si voi la plimbare pe bulevarde.Faceti repejor raspandirea pe camp la paza ca altfel vedeti juma'de paine la masa de seara.
30
3
Faceti o politie cetateneasca as-hoc si taiati-le gatul!!! Lor si la tot neamul lor!!!
33
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108