REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Barna dezvăluie ce a discutat cu Ponta la cafeneaua din Bruxelles

Barna dezvăluie ce a discutat cu Ponta la cafeneaua din Bruxelles

Replica API 6 iunie 2019 | 01:29 512

Dan Barna

Liderul USR Dan Barna a relatat, miercuri, ce a discutat cu liderul Pro România, Victor Ponta, după ce în presă au apărut fotografii de la o întâlnire a celor doi într-o cafenea din Bruxelles.

„Am avut o discuție 15 minute în care i-am cerut sa susțină moțiunea de cenzură și Pro România sa îl susțină pe Peter Eckstein Kovacs ca Avocat al Poporului. Da, am discutat despre aceste subiecte pentru că sunt două teme pentru care avem nevoie de toate voturile Opoziției și este normal să vorbim între noi. Nu am negociat, nu am făcut și desfăcut guverne, nu am vândut pielea ursului din pădure. I-am spus ca e de dorit ca poziția anti PSD pe care o declară public trebuie urmată și de niște fapte (și voturi) concrete. A fost o discuție firească, una care ar fi trebuit să se desfășoare în Parlament, dar pentru că eram amândoi aici, a avut loc la Bruxelles. Cam atât de pe frontul de Vest”, a transmis liderul USR.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD, veorica, docila lu DRACnea o sa dea OUG pentru PENSII SPECIALE si alesilor locali; primari, viceprimari, presedinti de CJ. Astia toti preseaza guvernul asta penal ca nu vor impinge sclavii la urmatoarele alegeri! Toti stim ca primari sunt aia care dau oile la usa psd-ului!
2
0
pentru aia care au votat cu USR ,treaba lor, nu -i condamn, dar prostii mai ales din PSD care au votat cu tradatorul Ponta sunt la fel ca stapanul lor, niste jegosi mai ales primarii care au jucat la doua capete iar sclavetii aia de deputati care au fugit din PSD sa nu-i mai vedem la urmatoarele alegeri si daca palamentul se va reduce la 300 membri in doua camere perfect !Bine ca am scapat de voi !
4
1
Aha v ati prins ca pesedistii smecheri si au pregatit un usr de rezerva si un pro romania sa voteze prostii si altceva decat romania mare sau dan diaconescu ori bun.
1
4
si marmota invelea ciocolata. SIGUR era doar o intalnire de complezenta.ha ha ha unde sunt neprihanitii pe care i-ati votat? hahahah mor de ras!
4
1
Sa l sustina pe Ectezi Covacs , alt roman ! Alti fomisti care impart Romania ?
5
1
E falsa dihotomia intre PSD si USR ca si cea intre PNL si PSD. in Constanta merita votat primar cel mai bun administrator, cel mai bun gospodar si cel mai bun om pe care il putem gasi intre candidati chiar daca nu are sprijinul politic al unui partid. Constanta merita mai mult decat politruci care nu au demonstrat nimic in viata.
2
1
Cat timp FAGADAU, BABU, VANTURACHE continua sa-si bata joc de oameni si de oras, nu va mai mirati despre cine e Barna si de ce e USR pe primul loc. E asa pentru ca nu-i mai suportam pe astia trei cu batjocura lor si pentru ca alt antidot mai bun n-avem.
6
0
Doamna Dancila un om adevarat care a luptat si lupta pentru o cauza dreapta ,pentru binele poporului roman.Cine nu vrea sa vada privesc cu venin.
3
9
uniunea scufundati romania ,,va sta psd in opozitie un an ,,si vin pe cai in 2020 si castiga cu 60%
9
4
Cine draq este Birna asta?
10
0
Ce sa discute ? Pai puie monta. Asta au discutat. Dupa ce l-a demis pe monta cu miting de strada prin 2015 acu e bun. Ponta egal 0.
15
2
Lumea pune botul la minciunile lor...
14
3
usr ul asta este o mare teapa nationala. grija mare. veti vedea
17
4
doi papagali securisti
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108