REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bătaie cu pumni și picioare între elevi și profesori. Video

Bătaie cu pumni și picioare între elevi și profesori. Video

Mariana MURAT 28 martie 2024 | 10:56 1008

Doi profesori s-au luat la bătaie cu doi frați, elevi în clasa a VII-a. În imaginile care au ajuns pe internet se vede cum profesorii încearcă să ia telefonul unuia dintre copii, după ce aceștia ar fi vrut să-i filmeze. În încăierare, elevii și unul dintre dascăli ajung pe podea, printre bănci. Urmează imagini și detalii cu puternic impact emoțional!

Bataie cu pumni si picioare intre elevi si profesori. Video

Scene șocante la un liceu tehnologic din Bacău, acolo unde doi profesori s-au luat la bătaie cu doi frați de clasa a VII-a, fată și băiat. Profesorii ar fi încercat să ia telefonul unuia dintre copii, după ce aceștia ar fi vrut să îi filmeze. Bătaia a fost filmată de ceilalți elevi din școală.

În încăierare, elevii și unul dintre dascăli ajung pe podea, printre bănci. Cei doi elevi din clasa a VII-, frate și soră, spun că profesorul le-ar fi vorbit urât, motiv pentru care au vrut să-l filmeze. De aici și până la bătaie în toată regula a fost doar un pas: s-au încăierat după ce profesorul a încercat să le ia telefonul, ajutat fiind de un alt dascăl.

Elevii spun că au reclamat comportamentul profesorului la director, însă li s-a spus că fără dovezi nu vor fi crezuți. A fost deschisă o anchetă internă la nivelul şcolii pentru a se stabili cine e vinovat. Inspectoratul Județean Bacău a demarat și el o anchetă, iar inspectorii vor monitoriza cazul, conform stiripesurse.ro.

Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exmatriculati si la scoala de corectie cu ei!
2
0
Daca vreti sa aveti pentru viitor o generatie sanatoasa,educata nu mai dati dreptate asa de usor elevilor.Spun aceste lucruri fiindca nu e un comportament izolat,daca urmariti comportamentul scolar si in societate.
2
0
Profesorii vin la scoala sa predea materiile pentru care s-au pregatit in facultate,nu sa faca politie si tratamente psihiatrice unor derbedei educati cu curul in casele lor. Daca e cazul,este normal ca la ore ,profesorii sa solicite un jandarm. Pe bune,altfel sa refuze sa mai predea unei clase cu indivizi periculosi,fie ei minori,insa cu potential criminogen. La mai multe solicitari de jandarmi,pana la urma se vor lua masuri si de guvarnul papagal,slugoi al strainilor si nepasator fata de poporul care din eroare a votat loazele politice.
2
0
Exmatriculati, au ajuns derbedeii din scoli sa faca legea, afara cu ei!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108